Hurtbulle

Om en timme ska jag åka ner till Friskis för ett härligt träningspass såhär på morgonkvisten på nyårsafton ;D


Onsdag

Idag är det näst sista dagen på år 2009. Det känns lite konstigt för jag vill fortfarande att det ska vara 2008, eller varför inte 2007, vilket var ett bra år för min del. Aja, inget att gräva ner sig i, tiden går och det finns inte mycket man kan göra åt det mer än att ta vara på den. Robert vill plocka ner julsakerna nu men jag tycker att det är för tidigt. Jag fick ju inte upp våra nya julgardiner i vardagsrummet förrän på julafton! De måste hänga uppe ett tag till. När plockar ni ner julpyntet?

Idag tänkte jag spendera dagen med att skriva lite mer på vår projektrapport sen skickar jag det till min grupp. I eftermiddag tänkte jag dra med Robert till gymmet och lyckas jag inte med det går jag på skivstång/step ikväll. Tvätta ska jag också göra. Jätteroligt ;)

Nu har djävulskatten vaknat...

Tisdag

Hej hopp!

Jag mår bra igen, har bara lite ont i revbenen nu så jag tror att det är en sträckning bara. Mår ni bra? Jag har tränat idag och det gick jättebra. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag var på step bas bara. Men vad gör man inte för sin mamma? Idag fick jag min iPhone så jag har lekt med den idag, efter att ha spenderat 20 minuter med att försöka lista ut var simkortet skulle in. Det slutade med att jag ringde och frågade pappa. Där fanns visst en liten metallsak man skulle trycka ut en lucka med. Ja, man kan ju inte veta allt och sen är jag inget stort fan av bruksanvisningar heller. ^^,

Nu ska jag gå ut med min lille vovve sen blir det duschen och slappa resten av kvällen. Skulle vilja sova nu men i så fall lär jag vakna senast fem imorgon.

God natt :)


Uppe med tuppen

Fast ja, nu är klockan nästan nio men jag har varit vaken i snart två timmar. Klockan åtta väntade jag på att Robert skulle ringa och berätta när han slutar idag men kvart över hade han inte ringt så jag fick ringa honom. Sen ringde jag Capio men de hade inga tider kvar. Så jag satt i telefonkö i 20 minuter för ingenting. De tror i alla fall bara att jag har sträckt mig eller slagit i revbenen. Precis som att jag inte hade känt det då?! Haha. Jag ska testa med värktabletter idag annars får jag ringa tillbaka direkt klockan åtta imorgon. Skoj, skoj...

Det är en massa saker jag vill just nu...
1. Att två veckor och fem dagar ska gå fort, fort, fort, för då åker vi till Gran Canaria!
2. Träna! (Heh... :P )
3. Jag vill få ett sms om att min iPhone ligger på Posten (lär väl få vänta minst tills imorgon...)
4. Sist men inte minst, vinna några miljoner så att jag kan köpa en fin bil, stort hus och även ha råd till hemhjälp.

Då hade jag varit glad :]

Tjohoo

God kväll!
I eftermiddags var vi på Väla och slogs. Jag, som alltid handlar kläder, köpte faktiskt inte ett enda plagg, bra jobbat. Jag trodde verkligen att jag skulle hitta nåt men det enda som följde med hem var nån sorts choklad man ska lägga i varm mjölk och en minimuffinsplåt, så nu kommer jag baka många såna här godingar:


Åh, just det, en iPhone hehe. Men den får jag hem med posten i veckan för den var slut i butiken. Den som väntar på nåt gott...


Imorgon ska jag gå upp tidigt och ringa Citykliniken. Jag hatar sånthär, är verkligen jättenervös för att jag ska ha nån hemsk sjukdom. Snälla, håll tummarna för mig!

Mellandagsrea

Jag ska alldeles strax gå ut till bussen för jag ska till Väla på mellandagsrea. Jag, Robert och Jenny ska slåss med resten  av halva Skåne ;)

See you later alligators!

P.S. Fick inte med Robert till gymmet idag, han vill hellre shoppa kläder....

Ryggont

Jag har ont i ryggen. Det började igårkväll med att jag fick lite ont på sidan av ryggen, mitt på, typ revbenen på vänster sida. I eftermiddag har det bara blivit värre och i mellanåt känns det som nån hugger en kniv i revbenen. När vi var hos mamma och Bosse för en stund sedan masserade Bosse mig men det hjälpte inte så mycket för nu har jag bara mer ont. Försöker sträcka ut med det går verkligen inte. Vet inte vad jag ska göra, vill bara gråta så ont det gör och jag ska jobba imorogn :'(

Juldagen

God morgon!

Mår ni bra efter all julmat igår? Jag känner mig fortfarande mätt, men ändå hungrig. Kan man vara det? Vi hade all den obligatoriska julmaten förutom Janssons frestelse som jag lyckades övertala mamma om att inte ha i år. För det är ju alltid så att folk knappt orkar äta av allt, varför då ha med en mättande potatisrätt på julbordet? :P

Vad har ni fått i julklapp då?

Av Robert fick jag en berlock till mitt Pandora-armband och dessa ljuslyktorna:


Av morfar fick jag pengar och av mamma och Bosse fick vi rosa duschhanddukar ( :D ) och jag fick isskrapa, låsspray och listskydd till bilen och presentkort på Stadium så nu blir det till att köpa ett par nya streetdance-skor.

Idag ska vi till pappas stuga och äta med resten av familjen som firade jul där igår och imorgon åker vi ner till Malmö för att fira jul med Roberts systrar. Vi har fullt upp om man säger så.

Nu ska jag snart göra lite frukost men vi hörs senare :)

Dan före dopparedan

Om lite mer än en timme är det julafton men jag känner ingen julstämning fast vi har bakat lussekatter, gjort julgodis, julpyntat och allt... Vi skulle köpt gran idag men det blev inte av för vi hade lite transportproblem. Det kanske kommer nån snäll nisse imorgon och ger oss en gran :P

Jag i alla fall gjort en massa annat idag. Klockan 12 var jag på friskis, på step 1 med Trixie :) Jätteroligt pass! Sen var det snabbt hem och duscha för sen åkte jag och Robert till City Gross och handlade den sista julmaten. När vi kom hem fick jag jätteont i huvudet och somnade tvärs över sängen där jag spenderade nån timme. Julgardinerna syddes alltså inte upp idag heller, får göra dett imorgon förmiddag. Usch va dålig jag känner mig!

Nu ska jag snart sova!

God jul på er :)


Äntligen lite träning

Wohooo, förkylningen är nästan borta så jag ska träna idag. Först bokade jag skivstång men lyckades övertala mamma att gå på step idag men hon vill ju gå på bas. Så det får det bli idag. Kanske bäst att mjukstarta eftersom jag inte är helt frisk. Jag har tvättat sedan jag vaknade idag, det är grymt tråkigt att vika kläder. Jag har nog inte tvättat på över två veckor för där var en massa träningskläder och det var ju två veckor sedan jag tränade... Ja, räkna själv.

Nu ska jag läsa lite i Breaking Dawn innan mamma hätar mig. Jag har snart läst ut den ;)



Haha xD

Natasha, vad har du gjort?!


Jullov

Jag tar jullov nu för jag har inte hunnit hälften så långt som jag borde med mina räkneuppgifter inför morgondagens tenta. Det suger men men. Vill ju kunna det också, inte bara få precis G på tentan. Jag ska kamma Theo nu för sen ska vi städa och då vill man inte håra ner direkt efter genom att kamma hunden.


Theo a.k.a. Kronblom


Jimmy Choo + H&M = Sant

Vill ha, vill ha, vill ha! Jag är bara liiiite avundsjuk på Natashas Jimmy Choo-väska.
Om ni vill undvika habegär så gå inte in på H&M's nyheter nu.


Torsdag

God morgon!
Jag sover alldeles för länge om dagarna, det måste bero på förkylningen. Har verkligen noll energi i kroppen. Hoppas att jag blir bra tills imorgon så att jag orkar göra tentan. Men jag dricker ju echinagard nu, det ska ju va bra mot förkylning.

Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att titta ut genom fönstret och ja, snön låg kvar. Lycka! Visst blir man mycket gladare när det ligger ett tjockt snötäcke på marken? Det lyser upp och tar bort det gråa trista. Nu ska jag titta på Sjunde himlen sen ska jag plugga.

Vad ska ni göra idag? Handla julklappar kanske? ;)

God natt!

Nu ska jag gå sista rundan med vovven sen ska ajg krypa ner i bingen. Börjar nog läsa den sista boken i Twilight-serien ikväll, nämligen Breaking dawn. Det är ju vääääldigt spännande nu!

Sov gott ♥


Jag ser det snöar!

Idag har jag inte mycket att skriva om för jag har bara pluggat... Men jag har varit ute med Theo och då fotade jag honom med min mobil.


Han blir lite nojjig när det snöar, precis som om han tror att någon förföljer oss. Sen hoppar han rundor och kör ner nosen i snön så han börjar nysa. Han är så söt :)

Hoppas bara att det ligger kvar några dagar nu.

Julklappsjakten

är äntligen över! Jag har nog aldrig varit klar med mina julklappar såhär tidigt. Det känns alldeles, alldeles underbart måste jag få säga. Har bara några småsaker kvar som ajg inte kunde köpa idag pga att de då kanske blir förstörda under veckans gång.

Jag känner mig alldeles genomfrusen ikväll. Efter skolan mötte jag upp Bettina och hennes kille och vi gick i stan i lite mer än en timme men sen började det snöa så mycket att det var outhärdligt. Jag åkte hem och sen cyklade jag genom skärande snö-regn. Eftermiddagen spenderades på Väla tillsammans med mamma och Robert. På vägen hem köpte vi med oss sushi som vi smaskade i oss när vi kom hem. Mumsfillibaba :P 

Nu ikväll har jag varit en vända hos Jenny och hämtat en bok hon hade lånat av mig. Det var inte kul att köra hem, regn, risk och hal väg. Köpte B&Jglass vilket jag ångrar lite nu eftersom det bara kylde ner mig ännu mer! Borde kanske göra en varm kopp te eller o'boy?

Nu ska jag sluta innan detta blir en hel roman.

Sov gott babes!

Dagens fråga - Julkalendrar

Sist Natasha var här tittade vi på första avsnittet av årets julkalender. Blir de inte bara sämre och sämre med åren, eller har vi blivit vuxna och tråkiga? Därför lyder dagens fråga:

Vilken är den bästa julkalendern?


Jag tycker att det är svårt att välja en favorit men om jag måste så väljer jag 1996 års julkalender - Mysteriet på Greveholm.


Lucia och tredje advent

God morgon sunshines!
Jag hoppas verkligen att ni mår bättre än vad jag gör idag. Det känns som jag ska spy ungefär, mår riktigt dåligt. En tallrik pepparkaksfil är det enda jag har fått i mig hittills idag och så lär det förbli nån timme känns det som. Jag är i alla fall glad att jag inte mår dåligt på grund av någon bakfylla. Det blev en lugn lussevaka som vanligt. Vi var på SF's lussevaka där man får se tre hemliga premiärer.

Filmerna som visades var:
Up in the air - Bra film med ett budskap, sevärd men inte på bio.
Snabba cash - Skitbra, denna filmen har jag velat se sedan jag såg trailern för den - se den på bio, den har premiär den 15 januari. Jag vill se den igen!
Old dogs - Disney-film med Robin Williams och John Travolta i hudrollerna. Dessa två gubbar är avdankade, speciellt Williams. Travolta går väl an i lite "tuffare" filmer men denna passade inte alls. Jag somnade efter 30 minuter tror jag.


Huvudrollen spelas av Joel Kinnaman t.v.

Bildlänk.

Myskväll

Är nyss hemkommen från Angela. Vi har haft en mysig kväll med god mat. Jag är så mätt att det känns som att jag ska spricka när som helst fast att det var flera timmar sedan vi åt! Vi lagade pasta med en jättegod ostsås. Jag hade med mig focaccia som jag bakade tidigare idag också men det hade blivit lite blött för att jag la ner det i påsar för tidigt :(

Snart ska jag nanna kudden, ska försöka komma upp i tid i morgon så att jag hinner med både plugg och brödbak då :D

Sov gott små smurfar så hörs vi i morgon!


Nintendo Wii Limited Edition

Imorse när jag kollade mailen hade jag fått ett mail från CDON. De har kampanj på Nintendo Wii, som jag har önskat mig sedan det kom ut. Men Robert har inte velat köpa det eftersom det bara fanns i vitt och det matchar inte vår svarta TV, TV-bänk och dvd... Till saken, nu finns det i högblank svart. Så jag smsade Robert och kort därefter var det beställt.



Kom hem till mig nu mitt kära Wii!


Trött som en...

eeehhm PANNKAKA?!! Efter att ha varit iväg från 13-19 idag (varav 3 ½ h spenderade med skåntrafiken) gav jag mig iväg för att träna. Jag är duktig *klapp på axeln* . Det var jobbigt med armarna eftersom mina handleder spökar, det känns som att de ska brytas när är upp i armhävningen, och även när jag är nere och man kan ju inte va i mitten hela tiden. Måste skaffa bättre stöd. Nån som vet nåt bra? Jag har en sort från apoteket men den ger inte så bra stöd som jag nog egentligen behöver.

Jo, jag har varit in the big city Landskrona. Det var "julfika" med jobb. Jag skulle ta tåget från Åstorp 13.20 men det var inställt så jag fick åka buss och sen tåg och det tog nästan två timmar. Jättekul... Så min dag har varit ganska jobbig, som tur var hade vi trevligt på fikan.

Nu ska jag bara sitta här och varva ner en stund sen blir det duschen!

Köttbullar

Åååå jag gjorde köttbullar ikväll men det blev pannkaka av dem. Det gick jättebra att göra smeten och rulla dem men när de hade legat på skärbrädan i 2 minuter var de platta som pannkakor, eller minipannbiffar. Jag blev lite sur så jag platta till alla så det blev typ 15 minibiffar istället för köttbullar. Gott var det i alla fall.

Natasha kom på besök idag, det var trevligt eftersom vi inte träffas så ofta nu när hon bor i Lund. Vi bestämde att jag ska åka ner dig en dag snart. Det är ju inte varje dag man är i Lund ;)

Jag var superduktig imorse, åkte och tränade klockan 10 imorse. Skivstång/step och det var jätteroligt, ska helt klart gå på fler såna pass. Imorgon är det sista danslektionerna, denna terminen har gått galet fort. Men nu får jag hålla igång med friskis istället!!

Nu blir slappa framför tvn!


Idol semifinal

Jag har haft en lugn och mysig kväll med pojkvännen och Jenny. Vi har ätit hämtmat och massvis med godis (i alla fall jag). Nu är jag proppmätt och ska alldeles strax mysa ner mig i sängen med Eclipse. Imorgon står det jobb på schemat 11-16 och på kvällen blir det lite fest.


Vad tycks om resultatet i kvällens Idol?



Jag har inte sett så mycket av det i år men jag vet så pass mycket att jag tyckte att Tove skulle vinna. Tyvärr var det hon som fick lämna "Sveriges största musiktävling" ikväll så nu håller jag tummarna för att Calle vinner.

Även om Tove åkte ut idag så
tror jag att hon kommer slå igenom stort!
Men vad var det för kläder hon hade på sig ikväll när hon sjöng
Can't get you out of my head?! Inte snyggt, inte snyggt...

Lussekattsbak

Jag är helt slut nu. Imorse städade jag hela lägenhet, framåt tre tiden kom Malin hit. Vi har bakat lussekatter och gjort en massa knäck och ischoklad. Så nu har vi så vi klarar oss en vecka i alla fall. Ska ta en dusch nu och sen sova. Imorgon väntar något som jag är väldigt nervös för.

Det kommer säkert att gå bra...

Lucia movie night

Biljetterna är hämtade! Den 12 december kl 23.59 ska vi vaka in Lucia med halva Helsingborg ;)


Friskis

Sitter här i mina äckliga träningskläder fortfarande men jag ska snart gå och duscha, lovar. Inte för att Robert bryr sig för han kollar på film i i andra änden av rummet. Ikväll har jag varit på step, det var ett roligt pass så det blir samma på lördag :)

Jag har knappt varit hemma idag, först var det skola. sen hem till mamma, en runda inom Väla (H&M), stan och hem igen. Jag har köpt nya jeansleggins, en t-shirt och en klänning. Visar er imorgon. :) Imorgon ska jag nog julstäda och pynta lite här hemma, köpte ju nya gardiner till vardagsrummet när vi var i Ullared, vita med tomtehuvud på.

Nu ska jag skaffa mig ett liv. Ha det bra :)