Torsdag

Klockan 12 idag kan jag skrika  HEEEEEELG för då är denna kursen äntligen slut och nästa kurs börjar nästa vecka. Och vet ni vad? Jag har redan beställt kurslitteratur, jag gjorde det i förrgår i samband med att jag beställde de två sista Twilight-böckerna. Åå jag hoppas de kommer innan helgen annars dör jag för När ajg hör din röst kommer ta slut idag eller imorgon och vad gör jag då?

Om två timmar ska jag åka till skolan för att gå på slutseminarium sen ska jag bara hem och ta det lugnt, gud vad jag längtar haha. Är sjukt trött idag, funderar på att ta bilen, har ju lånat mammas... Ikväll ska jag se This is it på bio tillsammans med Malin. Mina förväntningar är såååå höga! :)

Nu ska jag gå och platta håret, ser ju ut som ett troll xD

Nitar

Igår tvingade jag med mig Robert och Markus till Skopunkten där jag köpte två par stövlar. Helt ok för att vara Skopunkten, dessutom är där snygga detaljer med remmar och nitar. Vet att det inte är världens bästa kvalitet men är man fattig student så är man ;)

De kostade bara 399 kr/st sen får man ju halva priset på de billigaste + att jag fick 10% rabatt eftersom jag blev medlem i deras club.

Stackars vackra flicka

Denna tjejen fick, efter att ha tagit svininfluensavaccinet, en neurologisk sjukdom. Läkarna sig att det är en på miljonen som drabbas. Nu uppmanar hon folk att inte vaccinera sig. Jag tänker fortfarande ta vaccinet. Och sen, varför måste de hela tiden påpeka att hon är en vacker cheerleader?



Ska ni vaccinera er?

Baka, baka liten kaka

Såhär blev resultatet av mina vit choklad/hallon-minimuffins:


Robert och Markus har gjort negerbollar men ni vet hur såna ser ut! Nu ska vi äda kagor och kolla film.

Vad hittar ni på ikväll?

Nya kläder

Jag har ju hunnit med en del shopping i helgen!

Bl.a. detta:


Tunika, Gina Tricot


Over-size top, H&M


Supermjuka jeansleggins, Cubus


Tunika, New Yorker

Det kommer mera!


Måndag - ny vecka

Igen!!! Idag känner jag mig trött och seg och jag har lite ont i halsen. Hoppas verkligen att det inte är nån dum äckelförkylning som är på väg att bryta ut för det orkar jag inte med nu.

Jag har haft en toppenhelg. I fredags blev det som sagt nästan en heldag med shopping, i lördags var jag på kurs med Theo och på kvällen blev det bowling och utgång med Natasha. Igår fick jag gå upp jättetidigt bara för att Robert väckte mig utan att ställa om klockan först, tack för den. Sen körde vi till Malmö och gick på kalas för att fira Cleo som har fyllt 4 år. På vägen hem körde vi inom Helsingborg och åt på Haket, jag åt min favoriträtt där - nämligen souvlaki, så gott! De har världens godaste fetaost.

Nu ska jag gå och fixa lite frukost för sen ska jag iväg till skolan!

Sushi + Väla

Hej bloggen!

Jag kom hem för en stund sedan bara. Har varit ute med vovven och gett honom mat så nu är allt frid och fröjd, ska bara mata sambon också ;)

Har varit iväg hela dagen, började med lunch på Asian Garden, sushi såklart, med Robert, Jenny och Louise. Sen körde vi tjejer ut till Väla där vi spenderade hela eftermiddagen. Jag har inte shoppat överdrivet mycket men jag har fått med mig en del fina saker som jag vill visa. Bland annat en topp jag ska ha till mina paljettleggins imorgon när jag ska ut.

Nu ska jag laga mat - pastagratäng från tidningen Buffé!

Sista "minuten"

Jag sitter just nu och kollar igenom tenta precis innan inlämning. Riktigt dumt av mig att jag inte höll en sista timme igår kväll men det var mycket skönare att komma iväg till träningen ska jag säga. Tentan ska vara inlämnad senast 09.00 och efter det ska jag sova! I eftermiddag blir det till att ta tag i nästa projekt som är ett personligt strategidokument som ska handla om hur jag kommer att vara som ledare. Vi ska själva konstruera vår egen arbetsintervju samt skriva ner våra ledstjärnor för vårt ledarskap, på ca 7 sidor :O Good luck! Ordbajs, ja.

Senare idag ska jag visa något jag har ;P Hihi, jag är så lycklig!

New Moon

JAG HAR BILJETTER TILL MIDNATTSVISNINGEN, HAR DU? ;)


Torsdag - Slutspurten!

Hoppas att allt är bra med er! Jag har sovit som en stock i natt. Jag somnade strax efter 22 igår tror jag, kanske 22.30 och idag vaknade jag kl 10! Helt galet men jag antar att jag behövde sova ut. Idag är det som sagt sista dagen att skriva på hemtentan, jag ska vara klar ikväll, det är inlämning kl 9 imorgon men det är bättre att vara ute i god tid. Så, nu ska jag sätta igång!

Onsdag

God morgon på er :) Har ni sovit gott? De flesta har väl varit uppe ett tag nu och det är ju nästan dags för lunch! Jag gick upp halv 9 idag, det var skönt att få sova tills jag vaknade av mig själv, utan väckarklocka. Men där var ett tag i natt då jag inte sov särskilt bra, vaknade hela tiden och var varm så jag gick upp och drack två glas juice sen kunde jag somna om. Igår kväll kom jag en bit på tentan och jag  tänkte fortsätta snart, ska bara sätta in mina papper i mappar som Robert köpte till mig igår :)

Nu ska jag sätta igång. Ha en bra dag!


Nike

Om 30 minuter ska jag träna och jag har mitt nyaste träningslinne från Nike på mig. Snyggt va? :D Funderar på att köpa ett lila också...

Nej, mina armar är inte så stora i verkligheten haha, var bara tvungen att hålla upp datorn :P Jag har världens klenaste armar...

Tisdag

Hej hopp! Är allt bra med er idag? Här är det bra men jag är otroligt seg, kan ju bero på att jag har suttit i skolan ett tag idag. Det var mindre kul. Hemtentan ska vara inlämnad senast klockan 9 på fredag så jag borde verkligen starta igång ordentligt nu men orken finns inte där. Hur får man ork och inspiration till att börja med sin hemtenta? Hjälp?!

Jag måste bara berätta vad som hände igår. Jag vaknade av krafsande ljud som kom från vardagsrummet, jag gick upp och då hoppade Pondus ner från fatboyen. Då ser jag en stor gul pöl uppe på min fina vita fatboy, dessutom droppar det ner på golvet. Eftersom detta även hade hänt dagen innan (på badrumsgolvet) bestämde jag mig för att ringa veterinären. Han fick en akuttid och väl där sa de att han antagligen har urinvägsinfektion så nu ska vi ge honom antibiotika i pastaform morgon och kväll i 10 dagar. Kul. Verkligen. Jätte. Kul. Nej.



Back to wööörk!

Hemtenta

Denna vecka skriver jag hemtenta, den ska vara inlämnad på fredag vilket egentligen betyder att jag borde vara helt frånvarande här kommande dagar. Men, ni känner ju mig - det kommer inte att hända.

Jag intagit soffläge nu, känner mig helt mör i kroppen efter träningen. Baletten var döden för mina vrister och vader, jag behöver verkligen joba på min utåtvridning.........OMG!

Nej, nu ska jag återgå till grannfejden, hörs imorgon :)





Träningsdagbok vecka 42

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Streetdance + showjazz
Torsdag: Medelpass
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Medelpass

Det blev ingen träning måndag och tisdag eftersom jag hade tenta i onsdags :( Men ikväll blir det balett och därefter street som vanligt!

Johans födelsedagsfest 2009

Igår fyllde Johan 22 år och det firades med god middag och trevligt sällskap hemma hos honom! Första halvan av kvällen var mycket lyckad, resten kan väl diskuteras ;)


Wall, Robert, Gottlänning & Martin


Johan & Sanna


Snecker & Carina


Twister!



Jag vann moahahaaa


Första stoppet i stan blev O´Learys, kärleksdrinkar♥


Sen gick det bara utför för Johan ;P


TACK FÖR IGÅR :)

Party tonight!

Idag är det Johans födelsedag och det ska visst firas med dunder och brak. Tjoheeej! Robert är där och hjälper till med matlagningen nu sen kommer han hemom innan vi åker dit igen. Blir nog att vi sover hos Johan i natt så ni får mer uppdatering imorgon istället :)

Jag har precis varit på kurs med Theo, samma kurs som vi började på i augusti fast han fick hoppa till nästa kurs eftersom där blev komplikationer efter kastreringen. Idag gick det jättebra, det märks stor skillnad på honom efter kastreringen, skönt!

Nu ska jag gå och äta något tror jag.

Trevlig kväll allihopa!

Kisses ♥

Tacokväll och Viktväktarna

Nyss hemkommen från en mycket trevlig kväll hos Malin :) Vi har ätit tacos, kollat GC-bilder och haft en massa viktväktarsnack. Ja, för nu är det ju så att jag inte är med i viktväktarna, jag är inte överviktig men för skojs skull kolla vi hur många points jag ska äta och hur många jag har ätit idag. Jag bör äta 19 points om dagen och idag har jag ätit 42,5 points. Här är min lista på vad jag har ätit idag:

Nu har jag fått med mig en hel hög med böcker från viktväktarna så nu ska jag försöka följa det i en vecka, med start på måndag!

Tror ni att jag kommer att klara det? Är det någon av er läsare som går/har gått på viktväktarna?

Fredag - HEEELG

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Idag ska jag bara ta det lugnt och fixa lite här hemma, kamma Theo bl.a. Ikväll ska vi ha taco-kväll med en kompis. Jag ville sova ut idag men min söte lille vovve kom och väkte mig strax efter 7 så då var det bara att gå upp och ta ut honom på en lite runda. Igår fick jag kläderna jag beställde från H&M för snart 2 veckor sedan men träningslinnena var tyvärr för små så jag måste skicka tillbaka dem och byta storlek. Ni får se de andra linnena lite senare.


Byxor

Igår kom våra nya träningsbyxor :)


Tillbaka och gladare

Igår var ingen bra dag men nu har jag ryckt upp mig igen!

Känner mig bara sjukt trött, fattar inte varför. Jag ska träna ikväll så jag måste nog sova lite innan dess. Jag tittar på Tyras show nu, det är tillbakablickar från denna säsongen. Alla jag ahr sett än så länge idag har handlat om mörkhyade, mörkhyade som bleker sin hud, inte trivs med sitt hår och nu till och med en mörkhyade man som inte vill dejta mörkhyade kvinnor. Han sa att "de somnar med knuten näve", att de alltid är efter en och tror att han är otrogen. Herregud alltså.

New moon

Snart så.... :)

Hur mycket kan det dra ner en?

Jag klarade inte tentan idag. Jag svarade på två frågor och jag vet att det var helt fel svar. När jag fick pappret framför mig drabbades jag av black-out, kunde inte komma ihåg någonting alls. Det var så hemskt att jag ville börja gråta. Jag måste klara den tentan nästa gång, i november, annars kommer jag få göra om den efter att jag har gått ut programmet. Hur kul är det på en skala? Dessutom behöver jag ha ett visst antal poäng avklarade för att få skriva C-uppsatsen till våren, annars får jag skriva den år 2011 med en klass som jag inte känner :'(

Jag mår så j-a dåligt nu. Vill bara försvinna nånstans resten av dagen.

Fan fan fan. :'(

Update

Hellu alla glada!

Jag gick upp vid 7 imorse, blääää, pluggade tills jag skulle till skolan. Vi hade litteraturseminarium idag, sista på denna kursen wiihooo!! Sen hämtade Robert mig och vi åt på Haket med Jenny och Markus. Nu är jag ensam hemma så jag ska fortsätta med tentaplugget nu. Hörs sen!

FROST!

Ja, ni läser rätt FROST! Jag var ute med Theo för en halv timme sedan och då var gräset och hustaken vita. Så nu är vintern verkligen på väg. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag faktiskt vintern, visst det kan vara lite jobbigt när man ska gå ut med Theo (eller snarare när man har varit ute med honom) och det är ju inte så jätteskoj när det ligger en massa slask på marken... Men annars är det helt okey med vinter :)

Idag ska jag till skolan, tyvärr, för att sitta på ett meningslöst seminarie i två timmar sen ska jag hem och plugga till tentan.

Vad ska ni göra idag?

Träningsdagbok vecka 41

Måndag: Balett + Streetdance
Tisdag: Medelpass
Onsdag: Streetdance + showjazz
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

WTF?! Sämsta hittills ju! Följer Trixies exempel och ger mig själv ett betyg, dock är mitt sämre än hennes. Jag ger mig själv G-.

Lycka

Alla som känner mig vet att jag älskar rosa.
Visst är de fina? Dock liiiite för dyra för min plånbok!

See by Chloe, 2199;-, Bubbleroom

Pluggipluggipluggi!!

Min hjärna håller på att koka över nu! Jag är sjukt rastlös och orkar verkligen inte plugga mer men jag måste nej, behöver plugga mer annars klarar jag inte tentan på onsdag. Dessutom är jag hungrig nu men vi ska inte äta förräns om en timme så jag får försöka glömma hungern så länge.

Idag ska jag göra cheesecake förresten. Kommer kanske fota den :) Lite kul får man ha i allt det tråkiga pluggandet.

Måndag

Jag är uppe med tuppen som vanligt! Sitter och läser lite  inför seminariet vi har imorgon. Om ca en timme kommer Jenny och då ska vi tentaplugga. Jippiii!! Fast det är lite roligare när man är två för då kan man pausa ibalnd och snacka lite skit.

Ska ni göra något roligare idag?

Lady GaGa goes Hello Kitty

Konst...




dailygaga.com

Grekisk fetapaj med spenat och oliver

Ingredienser
1 rulle djupfryst filodeg eller mördeg
1 pkt fryst spenat (ca 200 g)
1 msk olja
2 - 3 vitlöksklyftor
1 tsk salt
4 ägg
2 dl lätt creme fraiche
200 g fetaost
1 - 2 krm grovmald svartpeppar
ca 20 svarta oliver

Gör så här:
Tina filodegen i rumstemperatur ca 15 minuter.
Halvtina och grovhacka spenaten. Fräs spenaten i oljan i en stekpanna tills all vätska kokat in.
Krydda med pressad vitlök och salt. Låt spenaten kallna.
Vispa samman ägg och cremé fraiche.
Riv fetaosten på rivjärn och blanda med äggsmeten. Vänd ner spenaten och krydda med peppar.
Klä en välsmord pajform med löstagbar kant, ca 26 cm i diameter invändigt med två ark filodeg. Fördela lite av spenatröra på degen. Varva sedan filodegsark med spenatröra och oliver i pajformen, översta lagret ska vara deg.
Pensla locket med uppvispat ägg.
Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200 grader.
Låt pajen svalna innan den serveras skuren i bitar med en blandad sallad till.


Söndag

Hej hopp!

Idag är det riktigt höstväder, grått och ruggigt och löven är alldeles gula. Mysigt, det är perfekt pluggväder. Visst, man blir pigg när det är fint väder men jag kan inte koncentrera mig på skolan då men idag är det andra bullar. Åå, blev sugen på kanelbullar nu, ska nog tina en nu och göra lite te till.

Jag sitter bara och pluggar idag, läser och skriver. Just nu har jag en liten paus, det måste man få ta ibland! Skulle egentligen pluggat med Jenny idag men vi flyttade vår dejt till imorgon istället. Lika bra det egentligen för då hinner jag få undan lite grejer som ska vara klart till på tisdag, så kan jag koncentrera mig på tentan imorgon.

Idag är jag ensam hemma, Robert är nämligen hos en släkting så jag kan plugga i lugn och ro nu. Om lite mer än en timme kommer mamma och Bosse hit, då ska vi laga mat. Det blir spenatpaj. Jag och Angela gjorde en jättegod för någon månad sedan. Så för ett par veckor sedan fick jag för mig att jag skulle hitta receptet på internet och efter en massa letande gjorde jag det. Tror det är typ samma iaf :) Robert vill inte äta den eftersom den innehåller fetaost. Dumma unge, hur kan man inte tycka om fetaost? :P Receptet kommer i ett eget inlägg alldeles snart!

Igår jobbade jag dubbelpass, först på City Gross 10-17.45 sen stod jag i garderoben på Harmony 23-03, min söta Angela som fixade lite extrajobb till mig :) När sista jobbet var avklarat mötte jag upp Robert och Markus på Donken, åt lite sen åkte vi hem. Min pojkvän hade inte varit ute  och festat som resten av Helsingborg, nej, han satt påGec halva natt och spelade nördiga dataspel..............................

Nu slutar jag, detta inlägget är redan alldeles för långt!

Fredag

God morgon sunshines!

Nu är det fredag igen vilket betyder HELG och JOBB för min del. Men ja' ä' inte bitter efter att ha haft lite jobbtorka den senaste månaden är jag glad för allt jag kan få. Idag blir det jobb på City Gross 13.45-20, imorgon 10-17.45 och sedan ska jag stå i garderoben på Harmony 23-03. Hur ska detta gå? Jo, kaffe, kaffe, kaffe imorgon kväll :)

Jag gick upp 07.30 idag, gick en runda med Theo sen hade jag tänkt äta frukost men där va inget bröd så nu väntar jag på att brödet från frysen ska tina så att jag kan äta. Sen ska jag hämta min cykel på stationen. Den stackaren har stått där i fyra dagar, jag hoppas verkligen att den står kvar :S Har varit väldigt duktig redan idag, jag har pluggat i lite mer än en timme. På söndag blir det en pluggdag med Jenny igen. Sen ska det fan sätta sig i min hjärna, gaaah, orkar snart inte med det mer!

Nu ska jag äta frukost och planera vad jag ska ha till lunch idag.

Ha en bra dag :)

Tentaplugg

Ja, rubriken förklarar nog varför jag har varit lite fårnvarande. Jag har tenta på onsdag så idag har jag varit hemma hos Jenny och vi har suttit och pluggat hela eftermiddagen. När vi kände oss klara för dagen åkte vi till Camillas restaurang och åt. Nu är jag hemma och jag känner mig heeelt slut i huvudet. Imorgon ska jag gå upp tidigt så jag hinner plugga innan jobb, börjar 13.45. Låång sovmorgon :)

Nelly.com ger 100 kronor i rabatt om man handlar för minst 500 kronor men jag har inte orkat kolla om där är nåt jag vill ha! Jag har dessutom lite pengar tillgodo där så jag borde verkligen passa på. Meeen, usch, jag är så trött nu :(

Kvällsinlägg

Åå min lilla blogg, jag har varit så dålig på att uppdatera de senaste dagarna... Det beror på att jag har haft massor att göra! Vi har ju en liten bebis här hemma nu. I lördags och söndags var han tillbakadragen och ville bara gömma sig under möblerna men natten till idag vaknade hans självförtroende till liv. Vilken lite djävulskatt han var inatt. Vi vaknade av ett klirr från köket kl fyra imorse/i natt. Då hade han vält ner en lampa vi hade i köksfönstret. Den var helt i porslin. R.I.P. lampan! Efter det var han bara pain in the ass, så grymt jobbig. Gick runt och skrek hela tiden! Jag har försökt hålla honom aktiv idag för att han ska sova i natt men det har inte varit det lättaste eftersom han varit så trött p.g.a. sina nattaktiviteter.

Nu ska jag leta upp det lilla busfröet och gå och lägga mig med honom i sängen.

Natti natti!

Träningsdagbok vecka 40

Måndag: Balett + streetdance
Tisdag: Danspass på SATS
Onsdag: Streetdance + showjazz
Torsdag: Medelpass
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Yoga

I´m back in business! Nu har min förkylning äntligen gått ur kroppen. För någon vecka sedan var det kick off på Campus och då var jag med i en tävling som SATS höll i och jag vann en fri träningsdag där. Valde då danspasset som jag gick på i tisdags. Kul att prova på något annat!

Idag (söndag) testade jag yoga för första gången i mitt liv. Jag var på Qi Gong för nåt år sedan men tyckte inte om det riktigt... Men yoga gillade jag, vet inte om de skiljer sig åt mycket eller om det är jag som förändrats? :P Det jag ogillade med Qi Gong just då var att det gick så långsamt hehe. Jag i ett nötskal!

Bildlänk

Bildbomb!

Större delen av dag ett spenderades bland handdukarna...


Dag två var det dags för ett bad!


Invirad i en mysig handduk


Efter badet blev det lite poser i soffan!








Söndag

Hej hej :)

Har ni haft en bra helg? Min helg har varit super! Igår hämtade vi lille Pondus ju, han är så gosig nu när han börjat vänja sig vid sitt nya hem. Han sov i vår säng hela natten ^^,

Imorse var jag på yoga kl 10, uppe innan tuppen nästa hehe. Har aldrig testat yoga förut men det gick bra tycker jag. Kanske ska göra det till en tradition på söndagarna?

Roberts kompis Markus är här, de fixar tacos så snart blir det maaud. Jag har fotat Pondus jättemycket så det kommer in bilder så fort jag hittar kamerasladden.

Ha det bra så länge :)

Välkommen hem!

Lille Pondus :)

Bilresan hem gick jättebra, det var inget skrikande som med vår förra katt. När vi kom hem öppnade vi boxen och då gick han ut direkt. Det tog ett tag innan Theo la märke till honom men han är bara intresserad av att nosa. Pondus är väl mindre glad men börjar nog lugna sig nu när han märker att Theo bara vill nosa. Pondus vill mest vara i badrummet där alla hans saker är men helt plötligt blev vi av med honom. Vi letade överallt men ingen kise, till slut hittade Robert honom i en av handduskkorgarna under vasken i badrummet. Nu har han vågat sig ut därifrån och ligger just nu i korgen som hänger på elementet.

Mamma och co. var här för en stund och det första mamma gör är att klippa hans klor haha. Men det gick jättebra, nu slipper vi iaf oroa oss för att han ska klösa sönder Theo ;)

Det kommer garanterat bli fler bilder snart :)

En dag på Väla

Ja, det var vi värda tycker jag! Idag har jag och Jenny varit på Väla, blev väl mest shopping för min del. Jag köpte de två översta topparna (föregående inlägg), en massa kattsaker och ansiktsprodukter från apoteket. Som vanligt är jag mycket nöjd med mina köp. Egentligen skulle jag tränat 16-17 men saker och ting händer och jag tappade lusten totalt!

Ikväll blir det pizza sen film hemma hos några kompisar. Robert ringde och beställde pizza för en kvart sedan - 50 minuter tar det innan de är klara! Roma pizzeria i Åstorp är populär kan man säga... Men deras pizzor är jättegoda och JÄTTESTORA!

Imorgon klockan 11 ska vi åka till Tassebo och hämta vår lille sötis. Vi längtar så efter vår lille bebis ^^,

Nytt i garderoben!


H&M, 149 kr


H&M, 149 kr


Stadium, 249 kr

Fredag

Äntligen är det helg!
Jag mår super idag och jag har sovit jättebra inatt. Det känns bra!
Idag blir det en runda på stan med en vän sen ska jag träna klockan 4 :) Vad ska ni hitta på idag då?

Nu blir det en runda inom hm.com, det är ju clubdagar nu = 10% rabatt.



FÖRRESTEN, ÄR DET NÅGONS OM VET NÄR GREYS ANATOMY SÄSONG 6 AVSNITT 1 GÅR I REPRIS?
JAG MISSADE DET I ONSDAGS ;(

Jag mår så j-a bra!

Jag var på medelpasset här i Åstorp ikväll och det gick riktigt bra idag. Helt plötsligt var passet bara slut haha :P Men men, imorgon ska jag gå på gästpasset på friskis.

I eftermiddags var jag och Robert en runda nere i stan. Vi ville såklart till Pistachia, fick stå i kö för att få komma in där, helt sjukt. Det ser nästan likadant ut som Tasty House men det är ju en av de förra ägarna som öppnat detta. Vi köpte godis för 181 kronor, men fick med oss två fullproppade kassar därifrån. Var även på Stadium, kände att jag var tvungen att köpa det snygga Nike-linnet och ett par 3/4 byxor från soc. Imorgon ska jag beställa lite från H&M. Men, ni får se allt imorgon, ska fota allt jag köpt sedan igår :) Ska inom på InterSport på familia och kolla om de har ett par sneakers som jag hittat också... :P

Vi hörs imorgon!

Nu blir det mys framför tvn!