Daaaaans!


Kom hem ganska sent från dansen ikväll eftersom vi åt på McD, fy på mig... Jag har ont precis överallt i min kropp! Måste. Ha. Massage. Som jag ska få av snälla Jenny :)

Nu ska jag läsa lite till! God natt!

P.S. Svarar på kommentarer imorgon ;)

Onsdag

God morgon :)

Idag skiner solen och alla löven är så fina. Här på vår innergården finns det en massa ek-träd (tror jag att det är iaf :P) och de är sååå fina. Man kan bara bli på bra humör. Jag var ut emed Theo för en stund sedan men då hade inte solen brutit fram riktigt. Idag är det tänkt att jag ska läsa klart boken som ska vara klar tills imorgon, sen måste jag korta ner min sammansfattning ordentligt för den är alldeles för lång. Tänkte att jag ska visa vad jag köpte igår. Var ju på InterSport, köpte även 11 par strumpor på H&M, ni får se sen :)

Läsa, läsa, läsa...

Puss på dig ;)


Dagens fråga

Vilka är dina favorittrosor?

Mina är utan tvekan Hankys Pankys low rise thong.

Tyvärr är de ganska dyra, 189 kr/st, men jag har hittat jättefina kopior på Cubus.


Träningsdagbok vecka 39

Måndag: Sjuk
Tisdag: Sjuk
Onsdag: Streetdance + showjazz
Torsdag: Medelpass
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Oj, oj, oj, allt jag kan säga om denna veckan är att den var galet jobbig! Shiiit vad en förkylning kan förstöra!

Dans <3

Nu har jag varit hemma i snart två timmar. Det känns som mina ben ska lossna från höfterna haha! Idag började jag dansa klassisk balettigen efter ett uppehåll på över två år. Det känns i kroppen kan jag säga, speciellt benen och vristerna. Men det behövs tror jag! Det är jättebra träning för hållningen ju. Direkt efter var det streetdance så jag har tränat i 135 minuter ikväll. Duktigt va? :)

När träningen var slut hämtade Robert mig och när vi kom hem gjorde han goda subs. Nu ligger jag bara på soffan och försöker slappna av i mina ömma muskler... Behöver verkligen en massage nu!

Vad tyckte ni om träningskläderna i föregående inlägg? Jag ska köpa ett linne från H&M, sen något sånt långt från Stadium men ska kolla om de inte finns på intersport...

Nu ska jag kolla in min farmville. Lite roligt är det faktiskt!

Natti natti ♥


Nya träningstoppar?

Det hade inte suttit fel med lite nya träningstoppar nu!

Måndag

Då var ännu en ny vecka här som vi går in i med nya friska tag!

Är allt bra med er idag? Hur har helgen varit? Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera i helgen men man har ju så mycket annat att göra då. Jag har i alla fall haft en jättebra helg, lugn och mysig. Igår var vi på Tassebo i Helsingborg och tittade på kattungar. Sååå många söta men vi fastnade för lille Pondus så vi skrev upp oss på intresselistan och nu ska vi vänta i ca en vecka innan vi får besked ifall vi får honom. Han är svart-brun och har en liten vit fläck framme på bringan.

Vad händer idag då? Själv ska jag läsa i en bok som heter Det var inte mitt fel! Om konsten att ta ansvar, det är en bok som min grupp har blivit tilldelad i skolan. Vi ska läsa den och sammanfatta den på tre sidor inför ett litteraturseminarie vi har nästa vecka. Jag tänkte även kolla runt på nätet efter lite nya träningskläder, främst till dansen då. Har ni tips på sidor så säg till! Imorgonkväll har friskis medlemskväll på intersport och då tänkte jag se om jag inte kan hitta nya sneakers till streeten. Mycket som behöver köpas! Jag behöver ett par vardagsstövlar med lågt skaft och gummistövlar, för det har jag fortfarande inte köpt! Varför måste skor vara så dyrt?

Härliga söndag!

Idag har jag i princip bara slappat. Sååå skönt! Vad har ni hittat på idag? Jag känner mig lite seg nu men det kan ju bero på att jag fick gå upp halv 6 imorse för att hämta min kära pojkvän som varit ute och festat. Det blev ett stopp på konditoriet när de öppnade kl 6 haha. Kändes lagom konstigt. När vi kom hem igen gick jag och la mig och sov till 9.

Jag har börjat spela farmville idag, lite sen på det haha men vadå :P Det är väldigt meningslöst men ändå roligt på nåt vis. Ja, ni kan få se hur långt jag har kommit!

Shoppat idag :)

Jag och mamma var på Familia idag, de har 3-årsjubileum denna helgen så affärerna har lite erbjudanden.

Detta köpte jag:

Jeansleggins Vero Moda, 159;-, Cassels


Cardigan, 199;-, Gina Tricot


Benvärmare, 49;-, Gina Tricot


Trosor, Cubus, 3 st för 98;-



Vad tycker ni om mina inköp? Jeanslegginsen är snygga va?
Har haft dem på mig nu ikväll för att töja ut dem, det är ett helt företag att få på dem kan jag säga.

Ikväll har jag haft finbesök, Jenny var här och vi blev bjudna på god mat som Robert och Markus lagade. Det blev fläskfile med champinjonsås och potatis som jag inte vet vad de kallas. Gott var det iaf!  Nu har Jenny åkt hem och jag sitter här ensam, Robert är ute och partajar, jag är för trött för att hänga med. Blir till att hämta honom i natt.
Tjohooo!

Lovely dresses


Koola Anna Vila Elise Ryan Rare Fashion x2


Lördag

Idag ska jag försöka vara en bättre bloggare! Jag ska göra det jag gör bäst, shoppa, senare i eftermiddag. Så förhoppningsvis blir det något att visa upp senare idag :) Jag ska köra och hämta min söta vovve hos mamma, sen ska jag borsta och duscha honom för han luktar apa om ajg ska vara helt ärlig! Måste även till biblioteket och låna en bok som jag ska läsa ut tills på torsdag... Fullt rulle var det ja. Blir ingen träning idag för jag är helt täppt i näsan och känner mig lite seg i kroppen. Trodde jag skulle svimma i torsdags på medelpasset, det var asjobbigt. Sen blir det dessutom träning 5 dagar i rad. Medelpass imorgon - det ska vara ett pass med live-musik, dans på måndag och onsdag, SATS-dans på tisdag, medelpass på torsdag... Ja, jag ska träna på SATS på tisdag för ajg har vunnit en gratis träningsdag där. Jag får ta med mig en vän så om det är någon som är intresserad - säg till! Det börjar 17.30.

Nu kallar duschen och jag borde sluta innan inlägget blir fem mil långt!

Bioberoende?

Kan man vara bioberoende? I så fall är jag nog det. Vi har varit på bio idag igen, andra gången på en vecka. Ikväll blev det the Final Destination 3D i Malmö. Det var en upplevelse kan jag säga! Jag vill gå på mer 3D-bio. Synd att vi bara har en fattig biograf i Helsingborg, den borde verkligen fräschas upp. Nej, nu borde jag sova...

God natt!

God natt!

Jag har haft fullt upp idag så det är därför jag inte har hunnit blogga.

Nu ska jag nanna. Hörs imorgon :)


Svenska Hollywoodfruar

Sitter och tittar på Svenska Hollywoodfruar på Viasat play nu. Anna Anka är lätt den roligaste! Hon berättade precis om när hon blev av med sitt körkort i Sverige. Hon jobbade på budfirma i ett helt år utan att berätta för sin chef att hon blivit av med körkortet. Haha.

Har ni sett programmet? Vem är er favorit?

   

Maria Montazami är bäst tycker jag men Anna Anka är roligaste. Vad hade programmet varit utan Anna? :P

Onsdag

God morgon bloggen. Som ni ser är jag uppe före tuppen idag! Jag kunde inte ligga kvar i sängen, låg bara och vred mig, hade tusen saker som snurrade i huvudet. Så jag gick upp sitället, gick ut så vovven fick kissa av sig lite sen in och tog en dusch. Nu känns det bra igen! Jag tänkte fortsätta läsa litteraturen inför morgondagens seminarie, känns som jag inte uppfattar litteraturen rätt, nu är det liksom andra gången jag läser skiten >.<



The Haunting in Connecticut

Vi såg den filmen med Markus, Johan och Martin här hemma ikväll... Den var riktigt bra. Jag tror att jag har börjat gilla skräckisar igen, hade ju svårt med det efter att ha sett Eden Lake på lussevakan förra året. Filmen vi såg ikväll är tydligen baserade på en verkig historia och den går att hitta om man söker på filmtiteln på Google. Scary...


Nej, snart ska jag sova. Ska upp tidigt och möta en vän på Espresso House för att äta frukost :)

Paparazzi


Popmusiken dör aldrig!


ROSABLOMMOROCHTE

Hej bloggen :)
Nu är jag hemma från stan! Vi uträttade lite ärende sen åt vi sushi och innan vi körde hem köpte mamma blommor till mig. Jag fick även med mig en teburk från Åhléns.



Köpte ju te i butiken Njuta i Hjo i somras när vi var på semester men jag har inte haft något att hälla upp det i.
Det är ett te som heter Pigg och kry och det innehåller eucalyptus så jag hoppas att det ska hjälpa mig att bli frisk! 


Hej då!

Nu sticker jag och Kajsa till stan med mamma ;)

Träningsdagbok vecka 38

Måndag: Streetdance
Tisdag: Vila
Onsdag: Streetdance + Showjazz
Torsdag: Sjuk
Fredag: Sjuk
Lördag: Sjuk
Söndag: Sjuk

Denna veckas träning var väl sådär... Måndagen var helt ok  men på onsdagen började jag känna mig dålig så det gick inte jättebra på träningen då... Nu är det vila som gäller!

090922

God morgon bloggen!

Jag har redan varit uppe i en timme och jag känner mig pigg, visst är det härligt? När jag är ledig vaknar jag alltid tidigt. Det är sjukt störigt för jag vill också känna hur det känns att sova läääänge lääänge. Men nej. Jag har varit ute med Theo också. Han sussade sött så jag väkte honom och gick ut. Annars hade han ändå velat gå ut nu...

Idag ska jag råplugga se ska jag åka med mamma till stan. Ska försöka få med henne och äta sushi haha. Ja, vi får väl se hur det blir med den saken!


Sjuk bild... Vi kan aldrig vara seriösa! Haha

Hur man får bort mörka ringar under ögonen!

Här kommer då de svar jag har fått!

Angela:
Du tar två tépåsar (gröntté)och doppar i ljummet/varmt vatten. Krama ur dem och lägg dem snabbt på ögonlocken. låt de vara där tills de svalnat (eller ett litet tag). Hjälper lite iaf :)

Brunetta:
Tvätta ansiktet morgon/kväll, sov jämna tider och tillräckligt många timmar man "ska" göra. Ansiktstvättar är BRA, jag använder mig av Biotherm's serie och den är hur bra som helst. Den gör rent hela ansiktet och hyn blir ljusare och finare :)

Jag tänkte även dela med mig av min egna kunskap inom området... Mörka ringar behöver ju inte enbart bero på sömnbrist. Huden runt ögonen är mycket känlig för påverkan utifrån. De mörka ringarna kan t.ex. bero på att pigmenten har skadats eller på brustna blodkärl. Då man gnider sig i ögonen kan det hända att de små små blodkärlen som sitter runt ögonen brister och man får då blåa ringar. Blodkärlen sitter väldigt ytligt runt ögonen och det är därför de syns så tydligt. En tumregel kan därför vara att inte gnida sig i ögonen. Detta är även viktigt att tänka på när man smörjer in huden runt ögonen. Om man trycker för hårt töjs huden runt ögonen ut och då får man snabbare rynkor och även påsar under ögonen. Därför ska man helst använda lillfingret eller ringfingret för att dutta på ögonkrämen.

Försvinner inte ringarna finnsd et egentligen inte mycket mer att göra än att acceptera dem! Eller täcka över dem med en concealer. Tänk då på att använda en concealer med en gul ton för de blå ringarna och en som går mer åt det persikofärgade hållet för de bruna ringarna.

Hoppas att det finns någon därute som blir hjälpt av dessa tips!


Annars kan man göra som Lasse Åberg i Hälsoresan!


Måndag

God morgon! Hoppas ni mår bra idag? Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag åker till skolan. Mamma var snäll och lät mig låna hennes bil en dag till så jag slipper ta tåget. Jag ska träffa min grupp hal 9 och då ska vi gå igenom redovisningen av vårt case som vi har 10 idag. Jag är hemma efter 12 nångång.

Jag har fått in nångra tipps mot mörka ringar så de kommer upp här senare idag.  Ha det bra så länge!

Kisses
/M

Mirakelkur mot mörka ringar under ögonen

Jag har, som så många andra, problem med mörka ringar under ögonen. Hur ska man göra för att bli av med dem? Inte bara dölja dem med smink, utan ta bort dem?

Nu ber jag er, kära läsare, om tips för att få bort de mörka ringarna! Har ni några tips så skriv de i en kommentar. Jag publicerar era svar sen :)


En söndagskväll

Jag tycker helgerna bara flyger förbi :( Så tråkigt! Nu har jag dessutom jobbat två helger i rad, fredag + lördag. Denna dagen har jag bara tillbringat i soffan och det har varit himla härligt! Jag är ju fortfarande förkyld så vila står som prio ett på min lista.

Vi kollade om det fanns några biljetter kvar till Flickan som lekte med elden men det är nästan fullt, bara dåliga platser kvar! Får väl se den imorgon. Vi såg Män som hatar kvinnor förra veckan så nu vill man ju se fortsättningen. Är det någon av er som sett Flickan som lekte med elden nu?

Bildlänk


Grattis på födelsedagen!

Idag säger jag Grattis på födelsedagen till min älskade vänner Jenny och Natasha som båda fyller 21 år idag! <3


Första inlägget

Hej och välkomna till min nya blogg!

Den kommer fortsätta ungefär i samma bana som min gamla blogg, jag kände bara för en ny start. Ny adress, nytt utseende. Jag ville börja om från scratch.

Hoppas att ni stannar!

P.S. Glöm inte att lägga till denna bloggen på Bloglovin ;) D.S.