Monday

God kväll gott folk ;)
Satt och skrev ett fint inlägg igår som sen försvann när jag publicerade så jag blev lite sur på blogg.se...

Slutet närmar sig med stormsteg, det ska bli såååå najs att sluta skolan, även om jag inte är helt klar med alla tentor. Jag har startar mina små projekt nu och prio ett är att fixa klart i vårt datorrum, eller vad man ska kalla det. Jag ska sälja hörnskrivbordet och bokhyllan. Sen ska vi köpa ett mindre skrivbord samt en expedithylla från IKEA.

Nu ska vi spela Bloons 4. Natti natti ♥

På Filmstaden innan vi skulle se SATC 2



TGIF

Fredag - verkligen välbehövd! Denna vecka har varit  hemskt jobbig på grund av min hosta och förkylning. Har knappt sovit i natt på grund av hostan. Har till och med vaknat av frossa flera gånger. Jag får helt enkelt vila idag!

Bion igår var sååå bra! Filmen var jätterolig, mycket mer skämtsam än den förra. Jag kan lätt se den på bio en gång till för så bra var den :D Dessutom grymt soundtrack!



Ser fram emot att få lite bilder från Angela, Tina och Trixie ;)


Såååå bra!

Se videon till Not Myself Tonight ♥

Christina Aguileras officiella hemsida HÄR!


Sola

Nej, nu får det vara nog! Jag har, om möjligt, blivit ännu blekare av förkylningen så nu ska jag sola solarium!


Premiär

Ikväll ska jag på bio med ett gäng tjejer och se Se and the city 2, ska bli så kul! Jag har verkligen sett fram emot detta :D

Jag ska åka hem till Angela efter fem och då ska vi äta något innan vi rör oss ner mot bion :)


Torsdag

Jag vet snart inte vad jag ska göra. Jag hostar hela tiden! Visserligen är det väl värst på morgon men igår och i förrgår var det hemskt. Så fort jag kom in efter att ha varit utomhus kändes luften så torr så då började det klia i ögonen och jag hostade som bara den! Blä! Jag ska ju på bio ikväll!

Igår när vi var på Väla testade jag ett par skor på H&M också som jag skrev om. Åå de är så fina men nej, jag kan inte köpa de också hehe. Ni ska i alla fall få se en bild på dem.



Jag la undan de bruna men sen finns de i ljusbeige med som jag även testade förra året men jag behöll dem inte.

Nu sitter jag och väntar på att H&M's nyheter ska komma upp på webshopen. Under tiden ska jag nog fixa frukost!

Skor

Vid fyra tiden idag fick jag ett ryck så jag ringde Louise och frågade om hon ville hänga med mig till Väla för att gå skojakt. Hon har redan sett klänningen jag ska ha på examensbanketten så hon var till bra hjälp. Det gick snabbt för mig att hitta ett par. Först provade jag ett par på H&M och la undan dem tills imorgon, sen en snabb runda inom Din Sko och sist Trampolin och där var DE skorna. Himlans sköna att gå i!
699 kr, Trampolin

Lite dåliga mobilbilder men å andra sidan ska ni ju inte se dem nu egentligen utan de ska ses IRL på min examensdag :)

Drömmer...



Ge mig....

Malmö

Halloj!
Vi kom nyss hem efter att ha passat Cleo och Elba nere i Malmö. Även om de är två snälla barn har vi haft fullt upp. När vi kom dit gick vi först en runda i västra hamnen sen hem och lagade mat; spaghetti med köttfärssås. Gottgott! Cleo blev trött av promenaden så hon somnade tidigt men lilla Elba var uppe desto längre.

Nu är jag också trött. Det är väl bäst att jag ser till att somna snart eftersom jag ska till Malmö imorgon igen och då ska jag vara där redan klockan tio så jag får köra hemifrån innan nio imorgon. Tur man har GPS!

Jag & Angela får pryda detta inlägg <3

Måndag - ny vecka

11 DAGAR KVAR!

Ni kan ju själva gissa till vad ;)

Okej, en nedräkning till;

3 DAGAR KVAR!

Det är nära nu och jag längtar så himla mycket! Klänning fixad till banketten men jag har inga skor, varken till banketten eller ceremonin och inte heller kläder till ceremonin. Hjälp?! Kanske ska ha någon tunika på ceremonin?

Min hosta blir inte bättre men jag får väl ge det lite tid. Jag äter i alla fall hostmedicin. I dag känner jag mig sämre än i helgen men det är väl bara till att stoppa i sig några piller och se glad ut så  ska jag nog fixa denna dagen med. Kommer nog däcka i hemma i soffan efter destination ett, nämligen sjukgymnasten. Där ska jag vara klockan tio. Håll tummarna för att övningarna jag har gjort nu i två veckor har gjort någon nytta.

See you later!




Host host

God morgon söndag!

Guuuud vad jag har hostat i natt. Jag fattar inte detta, har inte varit förkyld eller känt av förkylning men i fredags fick jag plötsligt hosta. Jag äter i alla fall hostmedicin nu så vi får hoppas att den gör någon nytta snart för jag kan knappt sova på nätterna och när jag vaknar känns det som att jag ska kvävas :S

Sista dagen på mitt öppet hus idag, sålde nääästan för min budget igår så ikväll kommer jag skicka in min första order, wihooo! Idag kommer mammas grannar hit, mer vet jag faktiskt inte! Får väl gå och fixa till mig och äta lite sen ska jag ställa i ordning produkterna igen.

Vi hade planerat att grilla hemma hos mamma ikväll men vädret ser inte så lovande ut. Håller tummarna för uppehåll om inte annat!

Ha en bra dag :)

P.S. Jag har bestämt vilken klänning jag ska behålla:

Den sitter som en smäck! Nu ska jag bara hitta ett par snygga, lagom höga, klackar att ha till.

Tupperware

God morgon!

Jag har en del att göra nu på förmiddagen för jag ska ha Tupperware-demo här hemma idag.

Hörs kanske senare :)

Beställt klänningar

Kan inte bestämma mig för vilken klänning jag vill ha på examensbanketten så jag klickade hem tre favoriter från Nelly...


Jeane Blush, Mary dress, 329 kr


Paprika, Bow Prom Dress, 399 kr


Elise Ryan, Elis Ribbon Dress, 449 kr


Vilken är finast? :)





Wohooo

God morgon!

Kan man bli annat än glad när man går ut i skinnjacka och det är alldeles för varmt?! Termometern visar just 15,5 grader i skuggan. Jag är så glad! Jag vaknade halv sex i morse för att gå igenom vår uppsats en sista gång innan jag skickade in den. Nu är det nära. Snart snart snaaaart! På fredag ska vi få reda på om vi får gå upp för opponering och sen har vi till nästa onsdag på oss att göra ändringar för då är det deadline, sista inlämningen.

Jag har kommit in på två juridikkurser i sommar men jag ska bara tacka ja till den ena, Arbetsrätt. Den är på 7,5 hp och går på halvfart i sommar. Eftersom jag vill jobba med personal är det en bra kurs att ha i bagaget. Det ordnar upp sig sakt men säkert för min framtid nu och jag har inte så mycket panik längre. I söndags blev jag uppstartad på Tupperware igen och ska ha hem lite folk här lördag och söndag sen får jag försöka boka in så många demon som möjligt. Idag ska jag dessutom på jobbintervju så vi håller tummarna för det med. När jag sökte det jobbet skrev jag att jag var intresserad av heltid men så är ju inte fallet längre...


Jag och min lille snutt Theo <3

♥ ♥ ♥

Pratade med en vän igår via msn och hon berättade en sak som jag aldrig någonsin kunde tro om de personerna! Jag var helt chockad. En nära vän som har gett sig in i något som en sann vän aldrig skulle göra. Jag hoppas att ni båda har jävligt dåligt samvete för vad ni har gjort för det är inte okej! Jag har bara träffat vännen ett antal gånger men du verkade vara en bra människa och jag tyckte det var kul att du var så lätt att prata med och få kontakt med. Att sen de två dessutom gjorde detta bakom ryggen på min vän. Herregud. Märker man att något är på väg att hända - ta upp det med din vän direkt eller varför inte bara dra sig ur? Eller varför överhuvudtaget utsätta sig för det från första början.
Ja, man kan vrida och vända på det hur länge som helt men det blir aldrig okej för det.

♥ ♥ ♥



Malins födelsedagsfest

Igår kväll var det fest för min sköna höna Mauliin :)

Jag lyckades inte fastna på bild bild med min egna kamera så ni får nöja er med en bild på de andra tjejerna ;)


Therese, Malin, Josse & Maja



Söndag

Jag är trött på min blogg, känner för att börja om med en ny fräsch blogg till sommaren, mitt liv efter studierna :P Aaah, ska bli sååå härligt, dock har jag ju en del att ta igen efter examen men det är nära nu, snart är det över!

Igår var jag och mamma på spinning, jag fick med henne på ett baspass men det som är så bra med spinning är att man kan göra det enklare eller svårare oavsett om man går på bas, medel eller intensiv. Härligt var det i alla fall. Sen åkte vi till Maxi och jag fick ett par gummistövlar. Mamma tyckte jag skulle välja de rosa men jag tog ett par svarta, de passar till mer. Jag försöker komma ifrån rosa lite för jag har så mycket rosa saker. Hehe...


Mina fina stövlar :) 299 kr på ICA Maxi!

Ikväll ska vi göra sushi, yummi yummi. Det är mycket billigare och roligare att göra det själv :D

Några bilder från sushikvällen med Angela, Emma och Arthur:


Angela och Emma gick all in :P


Massa god fyllning.


Fördelen med att göra egen sushi är att man kan mixa fyllningen hur man vill!

Tisdag

Hej!


Vill bara passa på att säga att jag lever. Jag har ju fått en del kommentarer om att jag inte uppdaterar så bra. Beror väl mest på att jag inte har haft tid för saker att skriva har jag nog :P
Vi var i Stockholm och såg Lady GaGa i helgen. Tyvärr finns det inga bilder eftersom det inte gick att fota därifrån vi satt. Är grymt besviken på platserna och jag höll på att börja gråta när vi kom in där och jag såg hur dåligt vi satt. Men men... Satsar på att få tag i ståplatsbiljetter till Malmö Arena så fort jag har pengar istället! Jag ska aldrig mer ha sittplats på en konsert, jo kanske om jag vet exakt var jag kommer hamna men annars ståplats. I somras stod vi bara någon meter från scenen på Lady GaGa-konserten och det var GRYMT. Vi fick i alla fall höra ett sjukt bra framträdande. Hon är ju inte annat än bäst live!
Bild från Gröna Lund

En trevlig dag på stan

Det har inte blivit så mycket uppdatering här på sistone.  Jag sakna inspirationen till att skriva hehe. Har ju haft en hel del annat att skriva på i stället. Igår satt jag och skrev i princip hela dagen och på kvällen åkte jag hem till Angela.  Jag, Angela, Emma och Arthur åkte till Maxi och köpte sushigrejer och sen gjorde vi egen sushi. Jag kan varmt rekommendera detta! Prisvärt, du får själv bestämma vad du vill ha i och med ett glatt gäng som vårat är det riktigt kul att göra sushin. Nästa gång blir det ännu billigare eftersom vi inte behöver köpa alla de saker vi köpte igår.

Idag åkte jag hemifrån vid halv nio, mötte upp Anna i skolan och vi satt och skrev så fingrarna glöd till halv tre, då mötte jag upp Louise i stan. Vi tog en mysig fika på EH i Norra Hamnen. Det var så varmt att vi kunde sitta ute. Efter en runda i stan bestämde vi oss för att åka ut till Väla där även Robert mötte upp oss lite senare. Kvällen har spenderats hemma hos Wall med en massa vänner och pizza. Nu är jag hemma och ska snart sova för jag ska upp tidigt imorgon för att jobba!

Sov gott kära vänner!

Bilder från helgen och dagen kommer... När jag har laddat min kamera, kanske imorgon, kanske på onsdag.

Hemma från Falkenberg

Hoppas att alla hade en trevlig Valborgmässoafton ;)
Vi var på inflyttningsfest hos Matilda och Gustav i Falkenberg, sov över där så vi kom hem för en halvtimme sedan bara. Var riktigt trevligt :)
Så nu sitter man här igen, jag ska skriva ett tag nu tänkte jag, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!
Ha en trevlig lördagskväll allihopa!