Cirkelmys ;)

Nästan precis hemkommen efter ett pass cirkelfys som utfördes tillsammans med Tina och Trixie, blev även cirka 20 minuter i gymmet efteråt. Känns bra i kroppen nu. Jag har precis lagt in min "lilla" frånvaro på Shapelink - 21 dagars sjukdom... Min chef har tipsat mig om ett kosttillskott och hon har tydligen inte varit sjuk sedan hon böörjade med det för fem månader sedan så set ska jag absolut testa! Duktig som jag är gick jag upp redan sju imorse för att börja med tvätten sen tog Robert över när jag stack till Friskis halv nio. Snart är det klart där nere så då blir det en snabb dusch sen ska vi till Åstorp och tömma lägenheten. Mamma har varit snäll och städat en massa i veckan så vi har inte så mycket kvar nu.

Magen kurrar så jag måste snart äta lunch... Haha, såhär tidigt på en lördag, de flesta av er äter väl frukost nu ;D

Myskväll

Igår kopplades vårt bredband in, bara två veckor efter inflyttning. Jag önskar mig en ny, bra kamera så att ajg kan fota en massa, det är ju så mycket roligare att kunna dela med sig av lite roliga bilder hör i bloggen! Så länge snor jag av Trixie. I fredags var vi nere en runda i stan och åt. Vi skulle till Perssons i norra hamnen men där var fullt när vi kom dit så vi gick till Café Viva istället. Där åt vi nån typ av oxfilétoast och drack rosé. Robert tog ett fint foto av oss när vi sitter på den stora stolen i norra hamnen :)


Pysslingarna Madde och Trix ;)

Jag har, som många av er vet, varit sjuk i två veckor och även kyckats dra på mig bihåleinflammation så igår var det katastrof men som tur var hade mamma kortisonnässpray och det känns redan bättre! Kaaanske kan jag träna om en vecka ;) Eftersom jag ändå inte kan träna nu så passade jag på att jobba lite övertid ikväll - hela två timmar och 15 minuter blev det! Var inte hemma förrän halv nio men det var det värt, speciellt en solig dag när jag vill gå hem tidigare ;) Imorgon ska jag gå upp redan klockan sex för det kommer hit en målare vid sju-tiden och då vill jag inte springa runt i pyamas eller tvingas äta frukost i köket när han är här. Han ska måla om vårt kök, entréhallen och alla fönsterbrädor tror jag. Kommer bli vitt vitt vitt och jättefint :D

Nu ropar sängen efter mig så jag måste gå. Sussa sött ;D

Flyttröra

Hej! Det var inte igår jag skrev här ;) Vårt internet kopplas in först på måndag, just nu sitter jag med mobilen som modem. Skulle in blogg.se släppa en iPhone-app? Tycker det börjar bli hög tid nu.
Dagarna består av jobb fast jag har varit sjuk en hel del nu, två veckor under loppet av en månad så jag är sjukt trött nu. Hostar fortfarande som en tok och dricker hostmedicin som jag bara mår dåligt av :( Guuud va jag saknar träningen! Vi börjar komma i ganska bra ordning, dock har vi en massa tomlådor överallt som vi inte vet vad vi ska ta oss till med. I förrgår var vi på IKEA och köpte tre meter garderobsvägg så nu har vi i alla fall plats till alla våra saker (kläder).
Jag återkommer med en bättre uppdatering och lite foton från lägenheten när vi har fått igång vårt internet. Ville bara visa att jag lever!