Ny blogg

Ni hittar mig numera HÄR!Sjuker

God morgon på er!

Hoppas det är bättre med er än med mig. Jag vaknade klockan tre inatt av att jag kände mig torr i halsen, trodde bara jag var törstig då men när jag gick upp imorse var halsen alldeles svullen... Så jag mår inte prima just nu, huvudet och kroppen värker och jag har 38,7 i feber. :(
Igår var en bra dag med trevliga besked och grym träning på kvällen. Körde baksida ben och mage och kände mig verkligen på topp. Hur kan det då bara vända på några timmar?! Tur att jag inte körde kondition, det hade säkerligen bara förvärrat det hela. Klockan nio ska jag gå in på ICA och köpa Echinagard och Alvedon sen blir det till att pressa i sig det resten av dagen.
/M.

Träningsschema

Jag har gjort ett träningsschema som jag ska försöka följa i alla fall den kommande månaden. Behövs lite struktur nu när jag i princip bara gymmar :)

Såhär ser det ut, 4-split, kommer köra 4-5 pass per vecka rullande:
  • Framsida ben & mage
  • Axlar & triceps
  • Rygg & baksida ben
  • Bröst & biceps
  • Samt kondition tre gånger per vecka, på sikt ett rent konditionspass per vecka! :)
Vi har även fyllt på med nya kosttillskott här hemma. Det är första gången vi testar Triple Protein och jag kan bara säga, smaken var ingen hit så jag håller mig till Myofusion. Denna gången blev det Banana Perfection. Mums!


Dagens frukost

Sportknäcke med kalkon och keso, mivitotal och proteinshake! Mums!


Spökafton i Landskrona

I torsdags körde jag till Landskrona efter jobb. Blev tacomys hemma hos Jelena innan vi gick ner i stan där butikerna hade kvällsöppet eftersom det var spökafton!
Vi gick i "spökgången" och ja, jag blev skrämd och skrek haha.