Julen står för dörren

Snart går vi in i november månad så det är bara att acceptera att julen snart är här. Jag har redan förberett mig genom att köpa en finfin chokladkalender med Hello Kitty-motiv ♥



I
dag var vi på Rusta, jag köpte mascara för 49 kronor och sedan kollade vi på en massa julpynt. Längtar efter att få ta fram det första julpyntet. Snart får man väl göra det, eller är det för tidigt?! :) Efter Rusta blev det en sväng inom Väla. Jag skulle köpa stövlar och efter att ha testat Nilson, Sko-Rönne, Trampolin och Scoretts stövelsortiment X antal gånger och flera gånger om gav jag upp. Antingen har jag überfeta vader eller så är 70 procent av stövlarna gjorda för anorektiker... Åkte till Hyllinge och gick in på Walk On, testade två par och där hittade jag stövlarna. Bild kommer i helgen!

Home alone

God kväll :)

Ikväll är jag ensam eftersom Robert jobbar. Det är lite segt men jag överlever nog! Idag var jag uppe med tuppen, redan kvart i 6 ringde väckarklockan. Vi hade gemensam träning med jobb kl 8. Morgonträning är riktigt härligt men det förutsätter att man är utvilad och har ätit en bra frukost. Det blev cirka 12 timmars vila för mig eftersom jag var på intensivpass igår kväll. Imorgon blir det förhoppningsvis träning igen. Det är livet!

Sitter här och söker jobb samtidigt som jag letar efter stövlar och kollar på amerikanska versionen av Biggest Loser, vilken som för övrigt är den bästa enligt mig. Jo, multitaskar här hehe. Jag ska faktiskt göra klart en sak i taget nu.

Några fina stövlar...

Tamaris, D for dasia

Storhandla

Hej hopp!

Jag sitter här och är redo för att bege mig ut och storhandla tillsammans med mamma. Robert ska jobba kväll hela denna vecka så mamma får åka med. Jag vill inte storhandla själv. Usch och fy om jag skulle få en avstäming när jag är ensam. :S

Det gick hyffsat bra med hundmötet igår. Man kan väl säga att Musse blev kär i Theo. Theo är kastrerad men det är inte Musse så han tyckte nog att Theo luktade flicka, en väldigt fin flicka av han beteende att döma ;P Theo var helt slut när vi kom hem. Han var alldeles lerig så det blev badet direkt och sedan sov han resten av dagen, var ute och gick, åt, sov igen... Han är nog fortfarande trött för han sover nu med.


Bruces skog

God morgon!

Det är lite dåligt med uppdatering nu men ajg har en massa annat att göra än sitta vid datorn på dagarna. I eftermiddag samt imorgon kommer jag dock vara fastkedjad för att plugga.

Om 20 minuter ska jag köra med Theo till Bruces skog men först ska vi möta upp Frida som inte hittar dit ;) Kanske uppdaterar med nåt kul sen. Har beställt stövlar från Ellos...!


Såhär kunde Theo se ut efter träningarna på brukshundsklubben, vintern 2007.


Vintern 2008.


Sommaren 2008.

Min älskade lilla vovve ♥

Sleten...

God morgon!
Har inte sovit så bra i natt, har frusit, varit varm, frusit... Till slut valde jag att stänga av väckarklockan så jag skulle få sova ut idag. Vaknade med ett ryck halv tio och det var ju tur för vi ska ha hantverkare här idag. De kan komma närsom mellan tio och 18 så jag får hålla mig hemma idag. Ikväll har jag ett demo så jag ska även förbereda min väska idag.

Igår testade jag, mamma och Robert ett jättegott godisrecept. Finhacka två paket Oreo (vi tog ballerina kladdkaka), blanda därefter ner 250 gram Philapelphiaost och rör ihop till en kladdig smet. Rulla små bollar av smeten och ställ in i kylskåp ca 10 minuter. Smält under tiden blockchoklad att doppa dem i. Låt stelna och sedan är det bara att njuta. :) Under arbetets gång lyckades Robert bränna mammas micro-kanna från Tupperware. Ajajaj... Hennes mest använda köksredskap!

Nu ska jag äta frukost och titta på Danska Hollywoodfruar!


Rensat och fint

Nu har jag rensat i mina garderob, klädkammare och byrå... Det blev en svart sopsäck som ska kastas, två Ica-kassar att skänka bort och några plagg att försöka sälja. Nu ekar det i garderoben men kläder har gott om plats och behöver inte blir skrynkliga :) Känns mycket bra måste jag säga!

Jag känner av att jag sov liiite för länge idag för nu är jag inte ett dugg trött. Vi får se vad som blir av denna kväll.
Förresten så ska jag börja läsa en kurs i november. Hälsopsykologi heter den. Låter väldigt intressant tycker jag :)

Nu ska jag ta en varm dusch som förhoppningsvis gör mig trött. Imorgon ska jag inte sova till 12.........

Garderobsrensning

God morgon var jag på väg att skriva men det är definitivt inte morgon nu hehe. Jag sov tills klockan nästan var tolv idag. Fattar inte hur?!

Jag har nästan precis ätit frukost, tvättmaskinen är igång och snart tänkte jag ta och börja rensa garderoben och klädkammaren för där är överfullt! Vi får väl se hur det blir när jag är klar. En tom garderob redo att fyllas med nya kläder :D

Gymmet & sushi

God morgon! Nu är det snart dags för träning igen! Jag ska möta upp Trixie på Friskis för ett gympass. Sen ska vi äta sushi. Vi har pratat om det jättelänge och nu blir det äntligen av haha.

Hörs sen! :)

Söndag

Fick en smärre chock när jag kollade på termometern imorse - 3 grader! Snart lär det vara minusgrader på morgnarna men ajg tycker faktiskt att det är ganska mysigt med kylan...

Sitter och dricker en kopp te nu, sen ska jag gå ut med Theo. Idag ska jag på Tupperware-event så jag kommer vara borta större delen av dagen men jag hoppas att jag hinner träna lite senare. Igår inleddes dagen med just träning ♥ Det var jag och Trixie som stod redo vid step-brädorna klockan 11 och då var det långstep som gällde. Ikväll hade jag tänkt träna i gymmet.

Vi var även barnvakter igår, det bjöds på mys, lek på lekplatsen och muffinsbak. Bilder kommer :) Nu måste jag sätta fart här!

Laddat för tjejkväll!

Jag har minsann varit riktigt duktig idag. Skulle kunna tro att jag har tränat för jag var helt svettig haha. MEN jag hade ju "bara" städat hela vår lägenhet på 84 kvm. Jag är riktigt stolt över mig själv för jag brukar aldrig palla göra allt själv. Alltså dammtorka, dammsuga, moppa golven och städa badrummet. Nyss kom jag hem efter att ha halv-storhandlat ensam på Maxi, jag har även levererat varor som jag sålde förra veckan. En riktigt produktiv dag!

Ikväll kommer mina kära kollegor Frida och Kristina hit. Jag har laddat upp med en massa gott så vi kan hålla oss uppe hela kvällen och ha fredagsmys!


Det blir indisk kycklinggryta med ris, naanbröd och mangochutney, glass till efterrätt och morots- samt gurkstavar (ev. chips) till snacks :D

Trevlig fredagskväll!  ♥

Mysdag

Vilket ruggigt väder det är ute idag. Till och med Theo håller med mig för han ahr inte visat några tecken på att vilja gå ut. Visserligen var han ute väldigt sent i natt så det kan va därför också. Jag myser runder här hemma nu i mjukiskläder och får i princip ingenting gjort förutom tvätten. Ska snart ta tag i lite jobb - packa varorna som jag ska leverera imorgon så att det är gjort!

Igår kväll höll jag i ett demo hos mamma, det gick väldigt bra :D Vi bakade muffins med hjälp av de fina produkterna, de blev supergoda!

Nej om jag skulle bege mig ut med Theo nu... När vi kommer in igen ska jag tända värmeljus och städa lite så jag inte har så mycket imorgon innan Frida och Kristina kommer hit!

Tävling!


Jag är med och tävlar om produkter från Greengate hos http://franskaliljan.blogspot.com

Var med du också!


I städtagen

Igen då, ja! Har värsta ambitionerna angående vår lägenhet nu men Robert bromsar mig en del... Hmpf! Idag har vi röjt en massa och jag har bestämt att vi ska fixa klädkammaren nästa vecka. Vi har köpt fler stora plastbacka på IKEA så vi ska lägga ner saker i dem och då får vi bort en del smålådor.

Sen tänkte jag ge mig på min garderob för den är proppfull. Någon frivillig som kan tänkas sig vara med och slänga spara? Jenny kanske? (a) :)

Nu håller Robert på med maten. Jag tycker att det är alldeles underbart att ha en privatkock. Avundsjuka? Idag blir det ost- och skinkschnitzel med potatisgratäng, ugnsbakade rotgrönsaker och bea.

Trevlig lördagskväll!

1 oktober

Nu är vi inne i oktober månad och det är höst på riktigt!

Jag har redan invigt min stora och varma tubhalsduk men jag ska rota fram vantarna snart också. Det är alldeles för kallt för att cykla till tåget så jag har tagit bilen de senaste dagarna haha.

Igår förmiddags åt jag frukost på EH med Jenny och Albin. Sen gick vi en liten runda på stan innan vi åkte hemåt. Senare under kvällen var jag på demo och det gick ok. Saknar cirka 550 kronor på min order för att jag ska få ett vinset buhuu... MEN det är tre dagar kvar så mycket kan hända! S

Snart ska jag iväg till jobb och det känns bra eftersom jag har haft en massa rutiner denna vecka och det gillar jag. Det känns bra när allt rullar på och man har och göra och vet att det ger en förtjänst i slutändan. Gott gott!