Höstlista

Jag tänkte sätta ihop en lista med saker jag behöver inför hösten.

1. Nya träningsskor står högst upp på listan nu och denna vecka ska det bli ett köp!

                                                               Nike vs. Reebok


2. Stövlar att ha till vardags i höst och vinter.

3. En svart vardagsväska, modell större.

Almeria SEK 549, Urban - NELLY.COM
Söt väska med rosett från URBAN, 549 kr på Nelly.com

Tisdagen den 31 augusti

Sista sommardagen enligt kalendern? Det har ju varit höst i typ två veckor redan. Vad hände med den "spanska värmen" som löpsedlarna skrev skulle komma tillbaka för några veckor sedan?! Jag kan ändå tycka att det är ganska skönt med höst men det ska jag inte skriva om här för då mobbar Natasha mig... ;)

Igår passade jag och Theo på att sova ut ordentligt, jag sov till tio ungefär och Theo låg kvar i sängen till halv elva, minst. Halv tolv gav vi oss ut på en powerwalk som varade i en timme! Jag hade stegräknaren på mig nästan hela dagen igår och det blev över 13 000 steg. Bra jobbat :)

Nu ska jag sätta ihop en lista lista på saker jag behöver i höst...

Träningsschema

Måndag: Gymmet - ben, rooompa, mage, cardio (?)
Tisdag: Vila
Onsdag: Gymmet - armar, axlar, rygg
Torsdag: Medelpass
Fredag: Vila
Lördag: Medel/Puls
Söndag: Medel/Station

Ser bra ut, hoppas nu att jag kan hålla det, i alla fall med vilka dagar jag ska träna. Jag har dessutom lagt in hela tre pass eftersom min förhoppning är att jag ska köpa ett par nya aerobicskor i veckan - wohoo! No more benhinneinflammation!


Barnvakter

Känner att det är dags för en liten uppdatering här! Vi har passat Roberts systers barn i helgen så det har varit full rulle :) De har varit jättesnälla. Igår var vi på lekplatsen, de har gosat med djuren, cyklat... E ska hålla koll på Pondus hela tiden. Så fort Pondus lyckats gömma sig kommer E "hittar inte katten". Idag gick vi upp halv sju, tittade på barnprogrammen, åt frukost och sen gick vi ut på lekplatsen. Här är en stor lekplats med en stor klätterställning så jag fick va med och klättra en massa. Robert kommer ju inte igenom bildäcken som man ska klättra ner igenom, haha, så det fick jag vara med på. Har åkt rutschkana och linbana, gungat och ja, klättrat en massa.:) En tanke som slog mig när jag gungade var vad man egentligen sysslade med när man var liten? Hoppa när gungan är som högst upp i luften?! Och en sak till - jag blev åksjuk när jag gungade idag. Konstigt att jag alltid mådde illa på dagis??? 

Lite senare idag kommer Joanna hit med lite saker som hon ska förvara i vårt förråd. Då blir det lite fika med tror jag. Imorgon väntar jobb, likaså på tisdag och onsdag. Ska klämma in lite träning med för det har det inte blivit mycket av denna veckan... Nu ska jag sätta ihop ett preliminärt tränignsschema och sen ska jag nog vila lite, pigg i kroppen men såååå trött i ögonen!

Snart helg!

Wohoo!

Ska snart duscha, gå ut med Theo och sooova! Imorgon ska jag jobba och sen är det helg. Vi ska vara barnvakter lördag-söndag - spännande :)

Vi har syndat ikväll, blev Max-hamburgare och nej jag tycker fortfarande inte om det. BLÄÄ!

Nu kallar sängen så jag måste sätta igång med allt jag måste göra först!


The Studio

Igår hade jag en heldag med en av mina bästa vänner, Natasha! Vi körde från Helsingborg strax efter tio och vid elva var vi i Malmö utanför Turning Torso. WOW säger jag bara, där vill jag bo!

Vi blev sminkade - men hallå, vad syssla de med? Natashas foundation var så tjock så den sprack och hon fick rynkor och det såg ut som att nån hade gett mig två ordentliga boxar på ögonen men men, jag skulle inte blunda så det gick. Men sminket var inte alls bra ändå.

När vi blev fotade var det som väntat, fotografen rabblade alla poser som om han gjort 1000 gånger förut. Jag tycker det är synd. Det kändes så haffsigt och halvdant och det är tråkigt att alla som varit där har samma poser och samma bakgrunder! Dessutom sög majoriteten av bilder, mörka och konstiga, riktigt dålig ljussättning. Hittade dock två jag var nöjd med. Natasha köpte en på sig själv och en med oss båda.

Det var i alla fall en kul grej att komma dit och bli sminkad, ja, hela grejen var kul :)



LCHF-kakor

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag, tills Theo väckte mig... Igår var jag hos Jenny en stund på eftermiddagen och vi bakade LCHF-kakor. De innehöll varken mjöl eller socker men en massa jordnötssmör, pecannötter och vispgrädde bland annat. Jag ska vara ärlig och säga att de första tuggorna smakade inte så mycket men när man väl vant sig vid att där inte är socker i så känner man smakerna mycket bättre. Det finns massa god mat att äta så det är ju ingen diet som gör att man får "lida". SÅ nu har jag bestämt mig för att köra en LCHF "light", alltså äta efter LCHF fem dagar i veckan och sedan ha två dagar med favoriträtterna :) På så sätt går jag inte miste om vissa saker jag inte kan leva utan, exempelvis sushi. Känner att både jag och Robert behöver förändra vår kost så det kan vara ett bra sätt men det kommer kräva en del planering. Jag vill inte gå ner i vikt utan känner bara för att äta bättre för som det ser ut nu vet jag inte hur det står till riktigt. Har känt mig väldigt, väldigt trött på sistonde så därför kanske en kostförändring kan vara bra. Som hjälp har jag lånat en kokbok av Jenny så där kommer jag nog ta en hel del tips!

Nu ska jag göra frukost, äggröra :D Yummi!

More H&M news

UntitledFashion Trends & Styles - Polyvore

H&M news

greyFashion Trends & Styles - Polyvore

Vår nya familjemedlem

Bosse fick en katt i 50-årspresent av sin syster. Mamma och Bosse hämtade hem den lille sötnosen i lördags, tror jag... Cliff heter han och han skrämde bokstavligt talat skiten ur Pondus, han bajsade nämligen ner sig min lille meskatt :( Han är så rädd för den lille kattungen så han springer och gömmer sig hela tiden och skakar när han ser honom. Fast till slut lyckades vi fånga dem på bild tillsammans :)


Cliff 8 veckor och Pondus 1 år ;)


Biff-Cliff


Cliff, Maja och sen minns jag inte vad den gråa hette... Här var de 4 veckor gamla.

Nattugglar

Här sitter jag och ugglar som en annan... Minns inte när jag var vaken så här länge senast, utan någon speciell anledning. Jag ska upp tidigt imorgon men ändå är jag uppe. Detta har jag lyckats med på endast två dygn. Verkligen duktigt av mig :]

Sökte efter mitt paket från gymgrossisten och det befann sig i Göteborg kl 19 så jag lär väl få det imorgon! Hoppas det kommer så vi hinner prova det efter träningen imorgon, jag är riktigt nyfiken på det. När jag gick in på sökfunktionen för kolliid stod där ett meddelande om att de hade störningar i flygtrafiken till norrland, tur man inte bor där så man får posten för sent. Samma sak när vi skulle beställa, det gick inte att få expresspaket till norrland och Gottland. Hehe...

Nej nu svamlar jag! Tack och hej leverpastej! God natt!

P.S. Se filmen "Prom night" innan ni går och lägger er nån kväll. Den visas på TV1000, finns säkert på On Demand.D.S.

Veckans träningsschema



Måndag:
Gym
Tisdag: Spin/intervall eller Spin/medel eller kanske intensiv
Onsdag: Gym
Torsdag: Vila
Fredag: Gym
Lördag: Vila
Söndag: Medel/Puls


Nytt i träningsväskan

Jag har gymmat regelbundet sedan årsskiftet och har länge känt ett behov av ett par gymhandskar så nu har jag äntligen slagit till! Det blev dock inte de jag vill ha eftersom de inte funnits i min storlek men nästa gång kanske... ;) Jag slog även till och köpte en ny rosa vattenflaska :D Allt är köpt på Stadium.


199 kr resp. 29 kr (tror jag), Stadium

Och idag blev det även en beställning från Gymgrossisten. Min Whey-80 börjar ta slut och nu ska vi testa något nytt som vi blivit rekommenderade, Myofusion i smaken Strawberrys & Cream, det ska tydligen vara gott också!


499 kr, Gymgrossisten

Nu fattas bara nya aerobicskor...


Curriculum vitae

Tjohopp!

Det är inte mycket som hinns med när man jobbar och pluggar. Denna vecka har varit katastrof. Jag som skulle plugga en massa varje dag, yeah right, har pluggat två dagar. Inte okej. Imorgon ska jag träna sen hem och plugga hela eftermiddagen. Kanske laga middag med Mia på kvällen?

Idag har jag filat på mitt CV samt börjat på ett personligt brev till ett jobb jag ska söka, har dessutom skickat mitt CV till ett ställe :)

Jag ska lägga in en ny bild i mitt CV men vet inte vilken jag ska välja av dessa två.

Vad tycker ni? :)


Jobbdag

God morgon!!

Denna veckan blev ju inte som jag hade planerat. Min plan var att plugga hela veckan men i måndags fick jag veta att hon som skulle jobba denna veckan blivit sjuk så jag jobbade hela dagen i tisdags, igår pluggade jag och idag ska jag jobba. Gymmet fick va stängt igår eftersom ingen kunde jobba så idag är jag snäll och hoppar in så det inte behöver vara stängt ytterligare en dag. Frågan är bara om jag känner att jag kan jobba imorgon med om det skulle behövas... Aaahh, har ju en juridikuppgift att lämna in på onsdag!

Nu ska jag göra vid mig! Ha en bra dag!

Färgar håret

Sitter med färg i håret just nu. Chokladbrunt ska det bli, vi får väl se, jag gillar inte att färga håret hemma. Men jag är lite fattig denna månaden så nu chansar vi hejåhå!