OLLARED

Ursäkta min dåliga uppdatering men jag har inte kunnat blogga för internet har inte fungerat på min dator på flera dagar! Jag kan i alla fall sammanfatta helgen lite snabbt... I fredags kväll blev det pizza, idol och mys hemma hos Jenny och Stefan, fy va mätt jag blev. I lördags tränade jag min lille Theo, han var jätteduktig, på kvällen bar det av till Malmö på ettårskalas. Det bjöds på massvis  med god mat och jag blev proppmätt ännu en dag. Det är ett under om jag väger mindre än hundra kilo just nu ;) Igår jobbade jag hela dagen. Hjälpte till i pappas butik eftersom det var julskyltning i Landskrona. Jag stid upp utomhus hela dagen så på kvällen var jag måttligt trött. Idag drog vi oss upp redan klockan sju (trots att jag pratat i tele med Angela halva natten) och när klockan var åtta satt vi i bilen på väg till Ullared. 3000 kronor fattigare är vi nu men så många fina saker rikare.

Nu ska jag nanna kudden. Tur att jag kollade schemat ikväll, jag var bombsäker på att vi började 13 imorgon men vi börjar redan kl 10. Jaja. Ibland har jag tur i alla fall, dick inte som Mia som hittar pengar på marken hela tiden och vinner på triss, ooohnä, hon är ingen turgumma ;)

Nu sover jag. God natt!

Torsdag

Snart är det helg igen! Jippiii! Ingen större skillnad för mig men det är ju ändå helg. Idag måste jag vara lite mer aktiv eftersom vi har en inlämning på tisdag. Jag har inte börjat på den eftersom jag fick böckerna först igår :S

Idag är det clubdag på H&M så det är 10% i butik och på internet, jag vill åka och handla! Tjatar på mamma om att hon ska hämta upp mig på vägen när hon ska vaccinera sig men det går inte alltför bra. Har även lite planer på att träna ikväll men jag vet inte, hade ont i benen igårkväll så jag kanske borde vila.

Nej, nu får jag sätta igång och plugga! Ha de bra :)

Dubbelt upp

Vilka färger ska jag välja?


H&M, 99 kr/st


Tisdag

Efter att ha jag har haft lite panik över kurslitteratur som jag inte har, är jag nu lite lugnare. Äntligen har båda böckerna kommit in till biblioteken. Så den ena hämtar jag på stadsbiblioteket ikväll innan träningen och den andra hämtar jag på campus imorgon. Puh!

Jag har inte fått någonting gjort idag. Känner mig helt seg, men jag mår bra iaf. Jag är seg för det mesta nu känns det som men men. Det blir väl så när man är hemma för det mesta, har inte jobbat på en månad och man är ju inte i skolan varje dag precis. Imorgon blir det dock en lång dag, vi ska på två studiebesök. Först på lasarettet och sedan på Aktiverum. Därimellan har vi två timmars lunch så då ska jag och Mia äta på Haket :)

Nu ska jag ta något att äta för jag är lite hungrig. Ikväll blir det träning, step, känns som 100 år sedan jag var på ett steppass sist :P Det ska bli kul!

Träningsvärk!

Ja, ni ser rubriken, jag har träningsvärk idag men det är skönt på nåt mysko vis :P Jag var på ett intesivpass igår och det gick helt okey tycker jag. Det var styrkan, läs armar, som var det jobbigaste för min del eftersom jag är så klen. Men jag tackar Trixie för att hon drog med mig ;) Idag är det vila och imorgon blir det friskis igen.

Idag har jag varit i skolan men jag gick bara på den första föreläsningen som var obligatorisk. Kännde mig inte särskilt motiverad att stanna, fick ju inte den bästa starten på dagen. När jag var ute med Theo i morse tyckte jag att det såg ut att bli en regnfri dag så jag tog ullkappan och cyklade till tåget. Cirka 200 meter innan stationen bestämmer sig himlen för att öppna sig! Sugväder :@ Samma sak händer såklart när jag cyklade hem efter skolan. Jag funderar på att krypa upp i torkskåpet ett.... Nej, det är nog bättre att göra en kopp te.

God natt!


Segissöndag

God morgon!

Efter en hektisk lördag är jag nu riktigt seg men det får jag ignorera för jag ska träna sen! Igårkväll var det lite tjejkväll hemma hos Malin. Det blev mat, bowling och en massa godis. När jag hade varit hemma i ca 20 minuter fick jag sätta mig i bilen igen för att skjutsa Robert till stationen, då var tåget inställt och ersatt av buss så jag var snäll och skjutsade honom till stan. Sen hämtade jag honom halv 6 imorse. Är jag snälla eller är jag snäll? Jag körde nog totalt 25 mil igår, fram och tillbaka till Hbg X antal gånger och sne även till Landskrona. Jag orkar inte köra mer nu!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad ska ni hitta på idag då? Robert sa tidigare i veckan att hans arbetskamrat skulle komma hit och hjälpa till att sätta upp vår tv på väggen :D Vi har ju betongvägg där den ska sitta så det är lite svårt att göra själv.Jag ska på mitt llivs första intensivpass idag. Vi får se om jag håller ut ;)

Lördag

Hej hopp! Här sitter jag på Roberts dator och har skoj med hans webcam, hp. Kommer kanske nån schnygg bild  sen.

Idag var jag en snäll flickvän och gick upp redan klockan 6 för att köra Robert till jobb. Jag behöver ju bilen idag eftersom Theo ska på kurs. Jag har precis målat naglarna, ska snart äta frukost. Sen ska jag ner i stan och lämna mitt cv i en butik som söker extra personal. Såg annonsen igår, den har bara legat ute två dagar och sista ansökningsdag är imorgon! Så det är väl bäst jag åker dit idag, de tar endast emot ansökningar i butiken. Innebär det att man ska va beredd på en intervju direkt på plats? :S Gosh, jag har inte varit på anställningsintervju på evigheter. Håll tummarna för mig!


Yes, jag har köpt koftan :D

Äntligen hemma!

Jag gick upp kl 5 imorse, pkte hemifrån kvart över 7 och kom hem för ca en timme sedan.. Jag är helt slut... Skrev tenta i tre timmar sen gick jag på sista timmen av föreläsningen. Sen åt jag lunch med Bettina, sushi såklart men jag åt nog två bitar för mycket, blev proppmätt. Trots det har jag nyss tryckt i mig en tallrik glass med chokladsås och rosa strössel :D Längtar tills ikväll när vi ska se New Moon!!!!

Mmmm..... :9

Sov gott bloggen <3

Nu ska jag gå och lägga mig, väckarklockan rinmger kl 5 imorgon, kl 8 ska jag skriva tenta och sen ska jag på föreläsning. Låter skoj va? Efter föreläsningen ska jag äta sushi med min nyfunna vän Bettina :)

Kan man snabbspola 13 timmar framåt?


Vår buskorv Pondus ♥


Längtar du efter julen?

Köp då Diplom Is pepparkaksglass. Jag åt den för första gången igår, mums fillibaba, vaniljglass med pepparkaksbitar i, stora bitar!


Friskis & Svettis

Jag har pluggat tillsammans med Jenny större delen av dagen så nu förtjänar jag lite avkoppling i form av träning. Just nu känner jag mig faktiskt peppad att åka och träna. Jag har ju varit i en träningssvacka nu de senaste veckorna ;/

Jag har mitt nya träningslinne från H&M på mig, det är ju alltid mycket roligare att träna närman har nya snygga kläder. :D

Imorgon ska jag fortsätta plugga sen på torsdagmorgon/förmiddag kommer jag va död och på kvällen är det dags för midnattsvisningen av New Moon. Nej, jag längtar inte, inte alls. ;)

Knitwear

Jag har äntligen hittat en kofta jag vill ha... Den finns på Bik Bok men den kostade 400 eller 500 kr tror jag, minns inte... Fin va? :)


Hoppas, hoppas, hoppas att den finns kvar om en vecka också!

TVÅ DAGAR KVAR TILL NEW MOON

Jag längtar ihjäl mig nu! Kan det itne bara bli torsdag, pleeeeaaase?

Idag kommer Jenny hit och vi ska intensivplugga, tjohooo. Jag ska skriva klart mitt reflektionspapper också tror jag.

Jag vaknade halv sex i morse av att jag hade sjukt ont i magen sen gick det över på typ en minut så jag kunde somna om igen. Nästa gång jag vaknade var klockan åtta och katten klättrade på mig. Han har sovit hos mig halva natten och imellanåt vaknar jag av att jag ligger på honom, oopps. Men han verkar klara sig i alla fall. En dag förra veckan när han låg i Theos (hunden) korg kom Theo och la sig ovanpå honom men han reste sig snabbt igen, då låg katten bara kvar. Konstig filur den där.

Får väl skriva några rader på reflektionspappret nu innan Jenny kommer.

Vi hörs när vi hörs :)

Klicka på bannern för att få fler besökare till din blogg!

Måndag

Usch, jag mår illa... Jag läser världens tråkigaste sociologibok just nu och till råga på allt är den skriven 1987!! Haha, den är lika gammal som jag. Sjukt...


...

Du kan verkligen konsten att förstöra min dag!

Paljettklänning

Mitt liv är fulländat, just nu. Jag har köpt en rosa paljettklänning. Lycka!!!

ICHI paljettklänning, Cassels, 319 kr på rea

Svininfluensan - Nöff nöff

Igår tog jag som sagt den dumma sprutan men jag ångrar det inte även om jag mår som ett svin idag hihi. Nöff nöff! Har knappt sovit inatt, huvudet och hela kroppen värker, det känns verkligen som influensan. Dessutom har jag en bula på min vänsterarm, som btw är helt efterblivet seg idag. Sugna på att sprutan nu va?

Jag ska plugga idag, läsa, läsa, läsa... Blir ju ingen dans idag heller, då lär jag ju svimma. Vi får hoppas att jag mår bra imorgon.

Ska ni ta sprutan eller har ni kanske redan gjort det?

Tisdag

Idag har jag varit och vaccinerat mig. Robert och Jenny fick följa med och stötta mig, de tog också sprutan. Tränade ikväll och då fick jag ont i armen så den fick hänga lite på träningen idag men men. Kan knappt lyfta den utan att det ömmar nu. Jag tycker iaf att det är lika bra att ta den, inte bara för min egen skull, man får ju ta sitt samhällsansvar också.

Nu är jag mindre nyttig efter träningen och äter glass med massvis chokladsås. Det är gooooott och sånt behövs i såna svackor som den jag är i just nu. Känner inte för att göra särskilt mycket faktiskt. Vill bara gå i ide nu och vakna upp den 16de januari igen då vi ska till Gran Canaria.

Imorgon ska jag plugga med Jenny och på kvällen blir det dansträning. Håll tummarna för att jag inte får några biverkningar :) Ska hoppa in i duschen nu sen blir det nog sova!

God natt!

10 dagar kvar!!!

GISSA TILL VAD!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D










































See you there! ;)


Lördagen i bilder


Cassandra & jag


Cassandra & jag


Angela & Cassandra


Jag & Angela

Tack för en trevlig kväll tjejer!

Måndag

Ännu en ny vecka... Jag mår inte riktigt bra idag så jag stannar hemme från skolan. Är svullen i halsen och känner mig allmänt seg. Jag har iaf haft en riktigt bra helg! Lördagen bestod utav hundträning och på kvällen blev det utgång med Angela och Cassandra på Pascha. Där hade vi VIP-bord ich blev bjudna på mousserande vin, mycket trevligt. Tack så mycket Angela :) Jag och Cassandra avslutade natten med kebabrulle sen promenerade vi till söder där Robert befann sig. Robert och hans kompisar ville äta på Mc D så jag var inte hemma förrän halv 6. Sov några timmar sen upp igen för att åka på brunch i Malmö. Vi var även på det nya IKEA-varuhuset, det var galet stort. Köpte ljuslyktor och doftljus, röda, samt lite nya servetter och presentpapper.


Sofia, "random ful kille som hoppade imellan oss när vi skulle fotas", Angela & jag
(bild lånad från Pascha nightclub)

"Du skulle se ut som solen på dansgolvet med den rosa tröjan." Sämsta raggningsepliken ever. När blev solen rosa?

Ska lägga in mina egna bilder sen!

H&M news och habegär

Ge mig lite pengar, någon, snälla?


Lördagmorgon

God morgon!
Jag hoppas att ni har sovit bättre än vad jag har gjort i natt... Theo har väckt mig flera gånger och vi har varit ute och gått ca tre gånger i natt, han hade nog ont i magen. Kan ju bero på att han fick för mycket mat i förrgår hemma hos mamma :( Nu sover han som en stock och ha rnog inte ens märkt att jag har gått upp.

Hade en skön fredagskväll igår. Körde hem till Jenny vid sjutiden, vi spenderade kvällen framför tvn med en massa chips och godis. Ibland får man synda, särskilt när det är fredag ;)

Idag blir det hundträning och ikväll utgång med tjejerna! Förhoppningsvis håller vi som är kvar oss friska tills ikväll. Jävla skitinfluensa som sprider sig nu! Nu ska jag äta flingor och dricka mitt dunderte "pigg och kry" för ajg ska hålla mig frisk så att jag kan vaccinera mig på tisdag.

Over and out!

Fredag

Äntligen helg! Så började jag inlägget jag skrev i morse men sen hände nåt och allt försvann.

Idag vaknade jag att min söte katt klättrade på mig, han ville kela. Jag gick upp och gick ut med Theo. Sedan dess har jag varit bänkad framför tvn fast jag egentligen borde skriva klart "inträdesbiljetten" tills på måndag. Just nu tittar jag på 7th heaven på kanal5. Jag är verkligen seg idag.

Igår hämtade jag ett paket från H&M, det innehöll ett av träningslinnena jag skickade tillbaka plus en rosa tröja med puffärm som var alldeles för stor så nu får jag skicka tillbaka den med. Hemskt segt att vänta på kläder men vad ska man göra?

Nu skriker skolböckerna efter mig!

See you later ;)


Daffy


Hittade en liten bild på vår förra hund Daffy här på mammas data. Sötisen :)


Tova och Theo för ca ett år sedan.

Torsdag

Hej svejs i lingonskogen!
Oj, så många såna "häälsningsfraser" jag kan haha. Minns när man hade en massa bervvänner på låg- mellanstadiet, då skrev man alltid såna roliga saker ;)

Jag sitter just nu hemma hos mamma och väntar på att min låtsaspappa ska vakna så att han kan byta däck på min bil, eller hjul ska man ju säga... Jag vågar inte väcka honom!

Ringde honom igår:
Jag - Kan du byta däck på min bil imorgon?
Bosse - Ska du ha samma fälgar?
Jag - Nej?
Bosse - Då ska du byta hjul?

Ja, för om man bara ska byta däcken måste man ju ta av dem från fälgarna och sätta på de andra, lite jobbigt. Man lär sig något nytt varje dag.

Har planerat att spendera hela dagen här för Robert jobbar till 17 och sen ska han ut och äta med sina kompisar så jag är helt ensam då. Ikväll blir det medeljympa på friskis, dagen får jag väl spendera med lite plugg. Jippii!

Minne

Klassåterträffen i lördags är verkligen ett minne för livet!

Här är typ halva 6A:


och 6B:

Dagens fråga - Fars dag

På söndag är det Fars Dag och det finns väl inte någon som tycker att det är enkelt att komma på en far dag-present?
Därför tänkte jag att vi ska hjälpas åt!

SKRIV ERA FARS DAG-PRESENTTIPS I KOMMENTAR I DETTA INLÄGGET SÅ LÄGGER JAG UPP ALLA TIPS HÄR SEN!





Onsdag

God morgon bloggen!
Är allt br amed er idag? Med mig är det toppen för jag har sovit ut ordentligt idag. Beror nog också på att jag tog det lugnt större delen av dagen igår. Jag var först i skolan, sen åkte jag hem och städade hela lägenheten utom vardagsrummet (orkade inte det). Vid tre-tiden kom Jenny hit, vi åkte och handlade sen bakade vi minimuffins, dessa. Senare på kvällen kom även hennes pojkvän hit och Robert kom hem från jobb, vi beställde thaimat och åt tills vi höll på att spricka.

Idag ska jag plugga, jag ska skriva en "inträdesbiljett" till ett seminarie vi har nästa vecka. Tänkte fota vår lille kise idag, han har ju växt sedan sist. Nu väger han 2,5 kg. Lille pluttenn ;)

Hörs senare!

Måndag

God morgon bloggen! Hoppas ni har sovit gott. Nu är lovet slut och det mesta sätter igång på riktigt igen. Nu kommer väl vaccinationerna upp i åldrarna också eller? Vi ska vaccinera oss på Campus nästa vecka, om vi vill. Jag ska göra det men jag kommer inte gå dit ensam, isf kommer jag gråta i sönder mig själv. Är livrädd för sprutor och nu har Jenny skrämt upp mig ännu mer genom om att beskriva hur lång den är :P

Idag ska jag nog bara va i skolan till 12. Jag skulle egentligen åkt till veterinären med Pondus idag men mamma får  göra det eftersom varken jag eller Robert har möjlighet. Det är vad som händer idag, förhoppningsvis får jag mina böcker också... Sen ikväll blir det dans som vanligt, balett och streetdance.

Ha en bra dag!

En slö söndag

Med all rätt! Igår hade jag jätteroligt. Var på återträff i Gantofta med klassen från årskurs 6. De flesta hade jag inte sett på 8-9 år så det kändes lite konstigt att se alla så "gamla" och vissa kände jag inte äns igen... Hehe. Jag fotade inte alls under kvällen, tyvärr, men där var andra kameror som gick varma så jag lär väl få tag på foton på nåt vis :)

Idag har jag bara slappat, kollade lite film innan och snart ska vi köra hem till mamma och äta kalkon. Imorgon ska man tillbaka till verkligheten igen för då börjar en ny kurs.

Jag läste ut New moon igår och sedan dess har jag haft lite abstinens eftersom mina böcker inte kom innan helgen som jag hoppats på. De kommer förhoppningsvis imorgon och då ska jag läsa läsa läsa. Kanske hinner läsa alla böckerna innan den 19:de ;) Nu är det verkligen inte långt kvar.......!