Grillning x2

God morgon denna Påskdag!

Jag är ledig ytterligare en dag, känns konstigt... Men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Jag tror att denna veckan kommer gå väldigt långsamt, vi flyttar ju på lördag och jag längtar jättemycket! 
Hur har eran påskhelg varit då? Jag har haft en jätteskön helg. Den startade redan i fredags, långfredag och vi segade lite på förmiddagen innan vi tog ett ryck och städade upp här hemma, det blir ganska rörigt när man håller på att packa. På kvällen var vi i pappas stuga. 

I lördags startade jag dagen med träning tillsammans med Trixie. Vi var först på cirkelfys i en timme och sen blev det en timme i gymmet med för att träna de muskler som inte kom med i passet. Jag var lagom död sen, konditionen försvinner snabbt... Efter en dusch här hemma körde vi hem till mamma och åt påsklunch, satt även ute i solen ett tag. Framåt kvällen mötte vi upp Johan, Markus, Trixie, Tina och Fredrik. Vi åkte upp vid Thalassa för att grilla men hittade ingenstans där alla ville sitta så vi packade in sakerna i bilen igen och begav oss till Gröningen. Vi var ganska sent ute så det blev snabbt kyligt men det är ändå fantastiskt att man kan sitte ute så länge, vi är ju bara i april än sålänge! 

Gårdagen spenderade jag och Robert åt att packa ner lite mer saker. Vid tretiden tog vi vårt pick och pack och körde till Glumslöv för att grilla med mamma och Bosse. Vi grillade hemmagjorda hamburgare, marinerad fläskytterfilé och spett med champinkoner. Mmm, älskar massa plock ^^, 

Nu ska jag äta frukost, har nästan ingen mat hemma, vill ju inte ha för mycket att flytta på... Hörs senare ;) 

Kom in kom in i stugan min...

Passande rubrik, jag och Trixie såg Red Riding Hood  igår och nu är jag jag och Robert nästan nyss hemkomna från pappas stuga. Vi har varit på middag där, pappa lagade supergod fiskgryta med lax, torsk, räkor och musslor. Innan maten gick vi runt sjön och det var så varmt att man kunde gå i bara linne. Härligt! :)
Nu är det hög tid att jag hoppar ner i sängen, väntar bara på att tvättmaskinen ska bli klar. Jag har inga rena träningskläder och imorgon är det premiär för mig efter nästan två veckors uppehåll från träningen :O

Morgon!

Dag fyra av fyra denna vecka, sedan tar jag långledigt i fyra dagar!
Idag är det skärtorsdagen så det är kanske många som jobbar halvdag? Jag jobbar i alla fall till 18.00, mindre kul men men... Det kommer nog att bli en lugn dag på jobb gissar jag. Ska ni flyga till Blåkulla idag? ;) Här kommer vara en hel del barn som tigger godis idag så det är ju tur för mig att jag inte är hemma.
Nu ska jag äta frukost, gröt med olika bär i, som vanlig. En kaffe på det så ska jag nog överleva denna dagen!

Underbara soooool!

God kväll på er! :)

Jag kan inte sluta tjata om hur skönt det är med detta underbara väder, och inte nog med det så klarade jag live-caset som jag tog ledigt från jobb för att göra för snart en månad sedan. Det var verkligen en stor tyngd som lyftes från mina axlar.
Igår slutade jag klockan 17 och det var ju så fint väder så vi körde raka vägen till Oj och köpte korv och bröd, sedan hemom för att packa ihop kylväskan och vår lilla söta grill. Vi körde till Söderåsen och gick cirka 10 minuter på Skåneleden. Förra sommaren hittade vi nämligen en fin lite plats längs med leden, man får klättra lite men sen är där superfin utsikt. Där grillade vi och satt och njöt av solen tills den gick ner.
Fin utsikt mot Bjuv.


Njuter av solen :)


Klarblå himmel...

Att leva i en flyttlåda

Inspirationen för bloggen är nere på noll, det finns så mycket jag vill köpa och fixa och göra men jag kan ju inte göra något förrän vi  är i den nya lägenheten och även då är det ju svårt att veta direkt vad man ska köpa. Som det ser ut nu bor vi i en, nej, snart 30 flyttlådor. Köksutrustningen är  begränsad till minimum och det mesta är faktiskt nerpackat (säger jag nu...). Om två veckor går flyttlasset och då är det dags att packa upp allt igen. Jippii!

Den obligatoriska varannan-lördag-träningen ;)

Om 11 timmar är det dags för den obligatoriska lördagsträning som jag och Trixie har gjort till en tradition varannan helg då hon är ledig. Imorgon blir det cirkelfys klockan nio och antingen gymmet eller spinning klockan 10. Två timmars träning får kickstarta denna helg. Jag åt ju McD på lunchen igår, föll för grupptrycket, gott var det men jag blev sådär äckligt mätt och seg efteråt. Idag fick vi tårta på jobb eftersom vi slagit månadsrekord i mars. Mmm, så god den var, chokladmoussetårta :9 Förra månaden slog vi också rekord men då fick vi smörgåstårta ;)

Robert har köpt flyttlådor idag så vi får väl börja ta tag i detdär imorgon också... Packningen ger mig lite ångest, usch va jobbigt, sist vi flyttade hade vi cirka 30-40 lådor. Hur många blir det nu?!

Nu ska jag fick till mig för sängen. Sov gott!


Jobbat över...

Idag fick jag jobba över 21 minuter, inte kul eftersom jag inte hann med träningen :( Jag har i alla fall ätit middag nu och väntar på Robert som skulle se klart en film. Sen ska vi ut och gå, förhoppningsvis hinner få lite solljus! Igår var jag ute och sprang i 30 minuter på kvällen, sen blev det 15 minuter blandade styrkeövningar här hemma ;)

Nej, nu får han bli klar, jag måste ut och röra på mig lite!

♥  ♥  ♥


Läääängtaaaar efter sommaren!!!


Söndag

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft bra helg, än är den inte slut! I fredags lagade Robert och Markus mat här hemma, det blev kycklingfajitas och tiramisu till efterrätt, jag har det bra ;) Igår vaknade jag redan vid sju men låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp. Fixade rundor lite här hemma innan frukost och morgonpromenad med Theo. Vid 12 blev det ett pass på gymmet, en timme rygg, triceps, bröst, axlar och mage. Mötte upp Cissi i stan sen, har inte träffats på ett år så vi hade en hel del att ta igen. Kul att vi snart kommer bo så nära varandra! :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, städar och tvättar men funderar på att åka och träna sen. Spinning eller gymmet... Får se om Robert är sugen, annars kanske jag drar på mig löparskorna?!

Nu kom Robert hem. Ha det fint :)

Ett inlägg om dagen...

håller Trixie borta från att klaga? ;D Haha, nej, jag vet. Jag är jättetråkig som inte uppdaterar här så ofta men jag jobbar bara hela tiden känns det som.

Jag har börjat fundera på lite inredning till nya lägenheten, kan tiden gå liiiite fortare nu tack? Har bland annat hittat en söt liten lampa till vår "lounge" och jag har stora planer på hur sovrummet och vardagsrummet ska inredas med.


Gardinlängder och påslakanset från H&M, till sovrummet. Vill ha lite romantisk stil... Jag vill även ha kuddar i vitt med olika struktur på :)

I badrummet vill jag satsa på rosa och lila (måste ha att skifta mellan), har tröttna på vårt röd-svarta tema som vi haft sedan förra lägenheten... Vi har några oanvända lila handdukar på lager så nu ska vi bara samla på oss en komplett uppsättning ;)

Söta gästhanddukar, även de från H&M:



I köket ska vi också köpa en del nytt, vispskålarna ska bytas ut och vi ska börja köpa nya djupa tallrikar samt bestick. Vi har Ikeas Dragon-bestick nu men de har börjat flagna (?). Sjukt besviken faktiskt...

Fina skålar från Rosti Mepal ska vi ha i svart, samt rosa och lila, pastelltoner som inte finns på bilden...


Nu har ni fått lite uppdatering på vad som snurrar i mitt huvud. Nu väntar frukost och sen en långpromenad med Theo. I eftermiddag ska jag fika med Cissi som jag dansade tillsammans med innan och ikväll blir det tjejmiddag :)

Hur ser er helg ut?