Nyår

Det är dags att börja fundera över nyår nu, eller vad säger ni? ;)

Denna klänning hade jag gärna burit på nyår. Svart, glittrig och helt perfekt!


299 kr på H&M

H&M news



Fina partyoutfits från H&M. Jag vill haaaaa ♥ men jag är mycket väl medveten om att jag inte behöver partykläder, och därmed basta!


Haket

Hohooo!

Har haft en bra dag. Allt flöt på bra på jobb och jag har haft en del att göra så tiden har gått snabbt. Natasha som inom och hälsade på och jag fick en försenad examenspresent av henne. En brun liten väska som hon köpt i Afrika. Den är jag förhoppningsvis ganska ensam om här hemma :P Efter jobb kom Jenny J och mötte upp mig, vi traskade bort till Haket där vi åt pestomarinerad kyckling på spett med bulgur, tsatsiki och extra fetaost. Mumma! Vardagslyx ♥

Imorgon bitti ska jag upp "tidigt" för att åka till stan och äta frukost med Jenny och Albin på Espresso House. Sen ska jag hem och förbereda inför demot jag har på kvällen. Hoppas jag säljer bra ;) Hörs imorgon vänner!

Rastat sambon lite...

Nu har jag rastat Robert, vi har varit på gymmet idag. Blev ju bara två dagar med träning förra veckan och det blev pass på Aktiverum för min del. Stackars Robert går inte till gymmet själv så han tränade inte alls förra veckan. Det blev ett härligt helkroppspass idag!

Denna vecka blir det en del jobb för mig, ska jobba på gymmet tisdag, onsdag och fredag och på torsdag har jag ett demo. Nästa vecka blir det även då jobb på gymmet måndag och tisdag samt ett demo på onsdag. Härligt att ha något att göra. Blir lätt att man bara driver här hemma annars och dagarna flyter ihop. Det är så tråkigt :/

Nu ska jag skriva ihop en ansökan till ett jobb här i Åstorp! Wish me luck!

Söndag

Sköna söndag!

Har känt mig krasslig i flera dagar nu men det bryter aldrig ut, är bara grymt trött hela tiden... Men igår när vi var på 75-årskalas hos en släkting fick jag mer ont i halsen och började känna mig riktigt trött. Jag skulle egentligen varit på inflyttningsfest men Robert orkade inte åka med eftersom han jobbar morgon idag och jag ville inte åka själv när jag började känna mig dålig :(

Idag ska jag bädda rent i sängarna och lägga på vårt nya sängöverkast. Operation "fixa sovrummet" är igång. Det ska bli vitt, vitt, vitt. Vi har ett vitt sängöverkast och ska köpa några fina kuddar på Indiska bland annat. Sen har jag även hittat ett par gardiner från H&M Home som jag vill ha. Mycket textilier och kuddar och som sagt vitt ska det va. Kommer bli asnice. Måste tapetsera/måla där också. Har en ful laxrosa tapet nu. Först tänkte vi skita id et eftersom vi inte kommer bo kvar här i mer än max två år (önskan) men vi har råkat slå hål i väggen... Så det måste fixas och då kan vi göra det nu tycker jag :) Jag vill även fixa väggarna så att jag kan sätta upp lite foton. Igår funderade jag även på hur man kan möblera i vardagsrummet. Jag har ett fint gammalt piano som jag vill ska synas. Tanken är att byta plats på TV och soffa samt ställa vintrinskåpen i köket och kasta köksbordet och stolarna. Då får nog pianot plats. Vi får se... Har TV'n på väggen i nuläget men annars får vi bara ta ner den och ha den såtende på Tv-bänken ett tag för att se om vi trivs. Jag vill nämligen inte att TV-delen ska vara så framträdande som den är just nu. Vi har en bred TV-bänk som jag vill korta ner också... Nu hoppas jag bara att Robert går med på detta projekt...


Ett sovrum i min smak från IKEA... Vi har ek-möbler och de ska vi ha kvar, för övrigt ska det var vitt. Gillar väggen med alla växter i detta rum men det kan jag drömma om!


Städryck

Hej hopp denna torsdagseftermiddag!

Denna dag började inte bra. Var så trött och seg att jag inte orkade ta mig ur sängen så jag låg kvar där till 10 eller nåt... Gick ut med Theo och sen satte jag mig vid datorn och där fastnade jag. Till slut fick jag mig ett ryck och började dammtorka. Gick över hela lägenheten och sedan torkade jag av alla ytor i köket med Jif, skurade diskbänken, torkade alla golvlistor osv. Så nu känner jag mig duktig! Har inte ätit något idag så nu får det bli lunch, en portion stärkande pastagratäng. Till middag ska jag göra någon soppa. Antingen champinjonsoppa eller morotssoppa, jag har inte bestämt mig.

Igår liksom i förrgår bjöd Mia med mig till Aktiverum för lite fysisk aktivitet. I förrgår blev det cirkelträning och igår testade vi Zumba. Jag gillade Zumban så när det blir gratis på Friskis ska jag gå på det :P När vi kom till Aktiverum igår hängde där var sin lapp till oss i skåpen, vi skulle få hämta ne överraskning i receptionen. Det var en duschtvål och en deo med doft av bomullsblomma från Yves Rocher.



Nu plingade micron så nu ska jag äta! Sen ska jag göra vid mig för jag ska på teamleader-möte ikväll :D

Då var valet över...

Jag är nöjd med resultatet, bortsett från att SD kom in i Riksdagen. Det är rent ut sagt sorgligt att så många människor har röstat på dem. De är en samling rasister och de verkar inte bry sig om någonting annat än invandringspolitik. Ni som röstat på dem, är ni medvetna om att ni riskerar splittra familjer som är på väg att återförenas, bara för att SD med sin politik skulle avslutat påbörjade återföreningar av flyktingfamiljer? Är ni medvetna om att en sådan bromsning av invandringen även påverkar Sveriges ekonomi? Det kommer in mycket arbetskraft från utlandet och de som arbetar betalar skatt = bidrar till vårt samhälle.

Såg att en av mina vänner på Facebook hade denna text på sin status nu:
"Hej min vän! Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är från Grekland. Din pizza italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, och han, den där roliga på TV:n är kurd. Din bästa fotbollsspelare är bosnisk. Visst vore ditt liv tråkigt ...utan invandrare ;)"

För övrigt är jag nöjd med resultatet. Jag röstade på M eftersom jag håller med dem på fler punkterna än de röd-gröna. Jag kan ärligt säga att allt inte är bra med M och att jag tycker att exempelvis S har mer rätt på vissa punkter men man måste se till det stora hela också.

Det hade varit roligt att höra hur ni andra resonerar. Jag lär spinna vidare på detta senare idag eller imorgon :)

Vad anser du om resultatet?

Är det bra eller dåligt att SD kom in i Riksdagen?

Kommer de röd-gröna att lösas upp?


Det har väl aldrig regnat i Sverige?!

Vaknar av att det smattrar mot fönstret och att det är mörkt i sovrummet. Trodde faktiskt bara att klockan var typ halv 6 och att Robert precis kört till jobb men hon var i själva verket nio!

Theo ville inte gå ut och inte blev det bättre när jag satte på honom regnkläder haha. Min lille sötis ville bara gömma sig men vi gick ut och kom hem torra och varma, i alla fall jag.


En ynklig vovve i regnkläder.

Jag har redan bestämt mig



Gör testet HÄR du också!

Det stämmer in väldigt bra men bör ju inte tas alltför seriöst!


Växt på burk

Nu sitter jag här och har ätit frukost och sökt några jobb men nu tog energin slut..!  Vaknade vid sju av att Theo la sig på mina ben och sen kunde jag inte somna om så jag gick upp och gick morgonrundan med honom. Igår kväll var Mia här på middagsmys. Vi åt karré och ugnsgrönsaker med hemmagjord tsatsiki. Sen blev det äppelpaj från ett Tupperware-recept som vi testade på ett möte tidigare i veckan. Mumsigt värre. När vi hade smält maten lite spelade vi Wii Sports resort innan det var dags att följa Mia till tåget.

Jag var även på kurs igår, team leader-kurs, och vi har fått lite läxa till nästa gång så idag ska jag ringa en del samtal.  

Just det, rubriken... Jag köpte "växt på burk" på Bolagret för en månad sedan och de har växt riktigt bra. Fattar inte hur det fungerar, det är konservburkar som är fyllda med nån konstig grus. Man häller i en viss mängd vatten och de började växa efter bara en och två dagar!


Gräslök och basilika. Coolt va? :)

Senaste dygnet...

Massa bus och mys!




GE MIG

DENNA KAVAJ!


H&M, 299 kr

Hund- och kattvakt

Godmorgon tisdag!

Jag har haft lyxen att få njuta av en sovmorgon idag. Vaknade för 45 minuter sedan och har bara slappat här sedan dess. Mamma ringde precis och satt att de kommer hit med Tova och Theo om en timme så jag ska dammsuga innan de kommer... Jag ska även passa lille Cliff ♥ Han klarar sig visserligen hemma men jag vill att han och Pondus ska vänja sig vid varandra och sen är han ju himla gosig att ha här hemma :)

Nu ska jag kicka igång denna dag. Först på schemat står frukost sen ska jag dammsuga!



Kul att våra djur går i samma färgtema. Mamma har en beige katt och en svarat hund, jag har en beige hund och en svart katt :) Yin&yang!

Hos mamma

Maten står i ugnen och min mage skriker efter den :P Jag och Bosse har handlat och fixat middagen idag. Kycklingfilé med ugnsgrönsaker och potatis från trädgården här. JAG ÄR SÅÅÅÅ HUNGRIG!

Jag har stått på Bo mässan idag igen, bara två timmar men det gav en hel del idag kan jag säga. De timmarna lär ge mig några tusen om allt går som det ska, det gillas :)

Ikväll blir det träning så jag hoppas att jag är lite piggare sen. Ha det fiiint!

Sushi

Snart kommer mamma hit och då ska vi åka till Oj och handla lite - vi ska göra sushi ikväll :D Yummi yummi!



Igår var vi i Ullared, jag, Robert, Jenny, Albin och Markus. Albin är en riktig Ullareds-kille nu. Jag fyndade mer kläder än jag någonsin gjort där. Skippade dock underkläderna eftersom jag blivit missnöjd i efterhand med mina tidigare köp där. Det blev en softshell jacka samt en fleezejacka från PEAK, en svart och en vit tunika och tre skärp. Vi hittade även födelsedagspresenter till två av tre barn som fyller år i höst och en massa annat nödvändigt som man alltid hittar där. Jag och Jenny hittade två olika glassmaskiner men Robert och Markus dissade dem direkt eftersom det var skumma märken. Lika bra det kanske. Vi får leta upp en annan glassmaskin! Glömde dock att köpa klösbräda och transportbox till Pondus så det får vi spara till nästa gång. Markus slog rekord och handlade för 4700 kr. OHMYGOD!


Händelserik lördag

Hej hej!

Jag är galet trött i huvudet nu trots att jag inte har gjort något direkt ansträngande idag. Jag har stått på Bo-mässan på Idrotten Hus med Tupperware, stod där från tio till två bara för vi var alldeles för många konsulenter så jag och min team leader åkte hem då. Ska stå där imorgon förmiddag också men bara två timmar eller så. Blev erbjuden att gå team leader-kurs nästa lördag... Vet inte hur jag ska göra, både vill och inte vill. Kan ju vara en bra erfarenhet för framtida ledarskapsjobb?? Eller? Aaaaahh "Det snurrar i min skalle"!