Kvällsblogg

Jag har nästan precis ätit ett par mackor. Kom hem från träningen vid nio och sedan har jag varit lite frisör. Borstade och klippte klorna på Pondus och duschade honom.  Det gick bra att sätta ner honom i badkaret men när jag började spola vatten på honom kissade skiten på sig. Samma sak hände sist men när han var klar med det gick det bra så nu är han ren och fin!

Robert är på bio så jag har varit ensam ikväll men det är ganska skönt faktiskt! Ska snart gå ut med Theo och sedan sova. Upp tidigt för en intervju imorgon förmiddag. Imorgon kväll klockan sex har vi dansuppvisning men jag ska vara där redan klockan fyra! Jag måste alltså vara utvilad imorgon.

Så nu säger jag God Natt!


Lille plutten när han hade sin tratt ♥


Strawberrynet

Har nyss gjort min andra beställning från Strawberrynet.com. Denna gång blev det Foundation i färgen beige samt en rouge i färgen Flower. Summan slutade på 442 kronor efter lite rabatter. Jag rekommenderar verkligen denna sida! :)

 


Bilder!

Här kommer några bilder från i fredags! Jag var jättetrött men det blev en trevlig kväll ändå :)




Jag, Angela & Emma. Snyggaste trion ;D ♥

10 dagar!

Spola fram till 00:30.


I know that we are young
And I know that you may love me
But I just can't be with you like this anymore
Alejandro

She's got both hands
In her pocket
And she won't look at you (won't look at you)
She hides true love
En su bolsillo
She's got a halo around her finger
Around you

You know that I love you boy
Hot like Mexico
Rejoice
At this point I've gotta choose
Nothing to lose

Don't call my name
Don't call my name
Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe
Fernando
Don't wanna kiss
Don't wanna touch
Just smoke my cigarette and hush
Don't call my name
Don't call my name
Roberto

Alejandro
Alejandro
Ale-Alejandro
Ale-Alejandro-e-ro

Stop
Please, just let me go
Alejandro
Just let me go

She's not broken
She's just a baby
But her boyfriend's like her dad
Just like a dad
And all those flame that
Burned before him
Now he's gotta firefight
Got-cool the bad

You know that I love you boy
Hot like Mexico
Rejoice
At this point I've gotta choose
Nothing to lose

Don't call my name
Don't call my name
Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe
Fernando
Don't wanna kiss
Don't wanna touch
Just smoke my cigarette and hush
Don't call my name
Don't call my name
Roberto

Alejandro
Alejandro
Ale-Alejandro
Ale-Alejandro-e-ro

Don't bother me
Don't bother me
Alejandro
Don't call my name
Don't call my name
Bye Fernando
I'm not your babe
I'm not your babe
Alejandro
Don't wanna kiss
Don't wanna touch
Fernando

Don't call my name
Don't call my name
Alejandro
I'm not your babe
I'm not your babe
Fernando
Don't wanna kiss
Don't wanna touch
Just smoke my cigarette and hush
Don't call my name
Don't call my name
Roberto

Alejandro
Alejandro
Ale-Alejandro
Ale-Alejandro-e-ro


EN RÅTTA!

Jag sitter här och skakar nu, började nästan gråta när jag gick ut med soporna för jag såg EN RÅTTA springa vid soprummet. Självklart slängde jag inte mina sopor utan gick tillbaka med dem till lägenheten, hehe... Nu har jag gjort en felanmälan också så vi får hoppas att de försvinner!


Fråga - Frukost!

Jag älskar att ta lååånga och sena frukostar när jag har gott om tid på förmiddagen. Jag har svårt att äta frukost tidigt på morgonen och har jag ont om tid på mig att äta så blir det oftast bara en tallrik med fil eller yoghurt, eller en smoothie. Men idag har jag gott om tid på mig så jag har suttit och mumsat i mig frukost i en timme. Yummi!

Vad brukar du äta till frukost? :)


Idag blev det kaffe, banan- och hallonsmoothie med apelsinjuice, en Digga-bulle, äggröra och tomat. Har nog nästan fått i mig mina 500 gram frukt och grönsaker idag :P


I love sundays /v.

Morrn morrn!

Jag har precis avnjutit en härlig söndagsfrukost här i min ensamhet medans jag kollade på Anna Anka söker assistent. Jag är bara lite besatt av våra svenska Hollywoodfruar hehe. Har precis börjat läsa Maria Montazamis blogg lite, hon är helt klart min favorit. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)



Denna helgen har det varit full rulle! I fredags kväll mötte vi upp Roberts kompisar på Hampan för en bit mat. Sen blev det att jag och Pada åkte hem till Angela på lite förfest sen åkte vi ner i stan och mötte upp de andra på Zoobar. Det blev bara en snabb runda inom Zoo innan vi gick vidare till Bakom. Jag, Angela och Emma sprang till Tapaz och sen tillbaka till Bakom igen. En trevlig kväll fast jag var sjukligt trött på slutet så jag och Robert tog tåget hem redan kvart över ett. Beställde taxi från stationen men den dök inte upp så vi gick hem.

Igår var jag på bio med Tina och Trixie sen var det dags för födelsedagsfest för Angela och Emma. Det var en trevlig kväll och jag var inte trött som i fredags! Igår blev det ingen utgång men hemmafester är ju ofta roligare än utgång, tycker jag!

Idag ska jag på bio med Trixie igen. Känns lite knas att gå på bio mitt på en helgdag när det är såhär fint väder ute. Toy Story 2 i 3D är det som gäller idag, kul att se de filmerna igen, man var ju ganska lite när de kom ut :P Sen att de visas i 3D gör det extra kul.

Jag ska lägga upp lite bilder sen i fredags också så ni får se hur snygga vi är ;)

Nytt från H&M

Nu har jag äntligen fått jackan och boyfriendshortsen som jag beställde från H&M i vintras!





Sååååå nöjd!



Examen!

Letandet efter en klänning att ha på examensbanketten är i full gång! 

Just nu står denna klänning högt upp på listan:


Intervjuer

Jag har haft fullt upp idag! Vaknade vid 6 i morse, som vanligt då alltså... Gick ut runt huset en snabbis med Theo sen gick jag och la mig igen men det var alldeles för ljust för att jag skulle kunna somna om så jag gick upp istället. Städade och plockade lite överallt innan jag började steka kyckling klockan 7. Ja, jag är lite knäpp :P Jag gjorde en supergod pastasallad. Vid tiotiden kom Anna och Joanna hit för då var de klara med dagens första intervju i Påarp. Halv 12 var det dags min och Annas intervju här i Åstorp. Vi promenerade hem i det fina vädret när vi var klara sen åt vi min goda sallad till lunch.

Halv tre var det dags för dagens sista intervju inne i stan och det var jag och Anna som höll den med. Det gick jättebra! Nu har vi bara sex intervjuer kvar att genomföra, tre av dem är redan inbokade men vi behöver boka in tre till sen har vi vår empiri!

På lördag är det dags att fira Angelas födelsedag och jag har kommit på den bästa presenten så den ska jag fixa imorgon, hihi ^^,

Jaa,  nu sitter jag här, nyduschad och nytränad. Idag var det dubbelpass med dans - streetdance och därefter showjazz. Lite tråkigt nu eftersom jag inte får hoppa och inte ens pressa mig upp maximalt på tå, utan jag får bara gå upp lite, eller helst inte alls... :'( That sucks... Men på jazzen fick vi en ny shasé-diagonal och då kunde jag inte låta bli att hoppa lite!

Nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det bingen!

God natt! ♥

Biffigt värre

God kväll :P

Jag har haft fullt upp idag! I morse körde jag hem till Joanna och vi förberedde oss lite innan vår intervju. Det gick bra förutom att den var lite för kort så när vi var klara åkte vi hem till Joanna igen och ändrade om lite i vårt intervjumanus så nu hoppas vi att vi får ut lite mer av morgondagens intervjuer, då har vi nämligen tre stycken så det lär bli fullt upp!
När vi vär klara åkte jag hem, gick ut med Theo och slängde i mig lite mat innan jag och Robert begav oss till Ängelholm för att hämta Angela :)  Väl hemma igen lagade vi mat, Angela gjorde supergoda biffar på nötfärs med paprika, chilli och fetaost *yummi* Det är bra att hon kommer med lite nya inslag i vår matlagning ibland! Sen blev det självklart latte och en massa prat. Vi såg även senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Hallå, jag byter gärna med dem - om jag får ta med mig Robert!
Angela & Robert vid middagsbordet :)

Upptäckte nyss att min kamera inte är inställd på att fota med högsta kvalitet. Konstigt att bilderna blir pixliga! Nu har jag ändrat den så jag hoppas på lite bättre resultat i alla fall. Jag ska bli bättre på att fota... Det är ju så roligt att kolla tillbaka på!

En tidig, MOLNIG morgon

Sånt här väder drar verkligen ner en... Men jag är inte bitter! :P Jag hade ställt väckarklockan på 6 men jag vaknade lite innan och då ställde jag om den till 7. Hinner precis somna om när jag sedan blir väckt av Theo som står och panikskäller vid sängen så det var bara till att släpa sig ur sängen. Nu sitter jag här, sminkad och klar! Ska bara äta frukost också innan jag ska köra till skolan om två timmar. Ja, jag är duktig ;) Ska gå ut en till runda med Theo innan jag kör.
Idag har jag och Joanna vår första intervju, lite pirrigt men det ska nog gå bra. Dock behöver vi fler intervjuer så vi hoppas på att få svar från de vi kontaktade förra veckan nu under dagen.
Vad ska ni hitta på idag då? Jobb eller skolan kanske? :)



Middagstips

Det är verkligen svårt att hålla en god nyttig och samtidigt varierad kost och helst ska det ju inte kosta för mycket heller. Ibland när fantasin tryter brukar vi ta hjälp av olika matlistor som man kan hitta lite här och var. Tidningen Buffé har varje månad ett inslag som heter Billiga veckan. Vi testade att köra den slaviskt en vecka men det är ju ingen supergod mat. En hel vecka för totalt 400 kronor men man kan ju ta ett recept lite då och då. Idag ska vi prova en variant på ugnspannkaka. Jag tror den är god och keso är ju bara sååå gott!

 

Ugnspannkaka med bacon och äpple

Buffé nr 4 2010, sid 22

Ingredienser
Portioner: 4

1 äpple
1 paket bacon (140 g)
2 1/2 dl vetemjöl
6 dl mjölk
1/2 tsk salt
3 ägg
keso
lingonsylt

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°C. 
2. Dela, kärna ur och äpplet i tärningar. Lägg i en smord ugnssäker form, ca 30 x 20 cm.
3. Skär bacon i bitar och stek det i en stekpanna. Strö baconet över äppelbitarna. 
4. Vispa ihop vetemjöl,mjölk och salt till en slät smet.
5. Tillsätt mjölk och ägg och vispa lite till. 
6. Häll smeten i formen. Grädda ugnspannkakan 30–35 minuter. Servera med keso och lingonsylt.
FÖR ALLA? Innehåller gluten och ägg. Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och matfett till formen. Bjud med enbart lingonsylt.
Gör mjölkproteinfri: ersätt mjölk med t ex Solhavre och välj mjölkfritt matfett till formen. Bjud med enbart lingonsylt




En solig morgon

Och samtidigt som jag skrev den rubriken ser jag att solen går i moln här hehe.
Jag sitter redan i skolan, hade inget mer att göra hemma så jag tog bilen och körde hit. No life?! Nej men jag ska självklart träffa min grupp nu klockan nio. Nu kom solen tillbaka igen! Just nu letar jag för fullt efter en klänning att ha på examensbanketten den fjärde juni. Dresscode: Kavaj. Förslag mottages gärna! Jag kollar på Nelly varje dag men jag ska även passa på att leta när vi åker till Stockholm. På fredag är det bara två veckor tills vi åker! Det ska bli så kul!
Nu ska jag börja skriva på uppsatsen istället.
Ha en bra dag!

Kalas

Nu är jag trött, mätt och belåten!
Vi hade som sagt kalas för Robert idag ♥ Han har fått en massa fina och praktiska saker som jag hoppas att han är nöjd med. Vi hade sex sorters kakor plus tårta, vi bjöd dessutom på nougatpinnar (tror jag det är...) så man kan säga att det blev sju sorters kakor. Mamma hade bakat kanelbullar, chokladsnittar och nötchokladrutor och jag hade gjort två sorters muffins samt tårta. Robert bakade shackrutor. Nu har jag ont i magen på grund av all skit jag har stoppat i mig denna helg. Och inte blev det nån träning ikväll men det tar jag igen i veckan som kommer. :P
När gästerna hade åkt hem somnade jag på soffan i en timme, det var så skönt. Jag har haft väldigt ont i mina händer i helgen och ätit Panodil och Ipren och det gör mig trött. Jobbigt att ha ont ju, får hoppas att det går över snart. Till råga på allt har jag benhinneinflammation så efter många om och men ringde jag till Citykliniken häromdagen. De gav mig numret till en sjukgymnast som är specialiserad på idrottsskador så de ska ringa mig om två tre veckor, där är lite väntetid... Hoppas nu att det hjälper!
Här kommer lite bilder från dagen!
Bosse & Charlie


Någon fotade en massa utan blixt, tyvärr... Lägg märke till UFO:na på soffbordet :P


Födelsedagsbarnet själv! Robert fick spelet Goggle Eyes. Någon som vill spela en dag snart? :D


Jenny såg söt ut i glasögonen ;D


Lille Pondus ville också vara med på ett hörn...

Nu väntar en fullspäckad vecka. Massa skola samt intervjuer till vår kandidatuppsats! På tisdag ska jag hämta upp Angela på hennes jobb :) Resten av veckan består av plugg och träning, födelsedagsfest för Angela och Emma på lördag... Resten av den lediga tiden fylls säkerligen med annat skoj!

Söndag

Hej! Jag lever men jag har haft (och kommer ha ett tag till) fullt upp den senaste veckan.

Idag fyller Robert år, GRATTIS :) ♥ ♥ ♥
Vi har bakat en massa och idag kommer familjen hit för att fira honom. Ikväll blir det förhoppningsvis lite träning för min del, det behövs efter denna helg.
Igår var vi på kalas hos  morfar, där bjöds det på smörgåstårta, vanlig tårta och småkakor. Igårkväll åt vi på Haket med Malin och Tobbe och därefter blev det bowling. Jag drack två glas cola under kvällen vilket är mycket för mig nuförtiden. Förr kunde jag dricka flera liter i veckan, med förr menar jag för mindre än ett år sedan hehe... Som vanligt sög jag på bowling men de andra var riktigt duktiga, dock blev det nåt fel med vår bana så poängen blev helt knas.

Hoppas ni får en trevlig söndag, jag kanske skriver mer sen!


En solig dag

Sååå skönt väder det har varit idag! Jag tog bussen in till stan 20 i 12 idag för att möta upp Jenny på en liten lunch, vi satte oss på Waynes Coffee på Rådhustorget. Vi satt ute i solen, i sofforna närmast huset så det blåste inte där. Jag hade min skinnjacka och endast en kortärmad tröja under men det blev så varmt så jag tog av mig jackan. Det var en härlig känsla - att kunna sitta så i stekande sol i april. Sen gick vi en runda i stan och jag köpte ett fodral till mina solglasögon, vi letade igenom alla tänkbara butiker men de hade inga så till sist gick jag in på Glasögonmagasinet. Det blev ett rosa fodral såklart ;)
Ikväll har jag dansat i två timmar, härligt värre med tanke på träningsvärken från igår. Ajaj på baletten...
Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att åka till skolan och jobba med kandidatuppsatsen. Sen hämtar mamma upp mig och kör mig hem och vid 17-tiden hämtar pappa mig för vi ska på ett event i Malmö imorgon kväll :D Så jag sover in the big city, alltså LA till på onsdag. På onsdag ska jag träffa Cassandra för en frukost i Landskrona och därefter bär det av till skolan igen... Men vi hörs säkert innan dess.
Ha det bra nu och sov gott i natt!

Måndag - ny vecka

Hej hopp!
Mina ögon sviker mig men det kanske är bra för då ser de tydligen normala ut, vissa tycker ju att jag har för stora ögon x]
Igår avklarade jag årets första joggingrunda, usch så jobbigt det var men det kändes bra efteråt. Idag har jag en mördande träningsvärk men det är bara skönt. Efter min lilla joggingrunda körde vi ut till Maria Park och lämnade några filmer vi hyrde förra helgen sen körde vi hem till Angela som man inte har sett på flera månader! Vi satt och snackade en massa, supertrevligt. Vi började prata om sushi och bestämde oss för att prova att göra egen sushi någon dag, förhoppningsvis denna veckan :D Jag och Robert blev så sugna på sushi så det slutade med att vi hämtade sushi på Fuji på Stattena - godaste sushi i stada ;)
Denna morgon har spenderats med att söka efter artiklar i Lunds Universitets databas ELIN men går det bra? Nej, för man måste beställa artiklarna och det kostar 80 kronor per artikel, eeh nej tack ?! :S Nu ska jag gå och göra vid mig för jag ska åka in till stan och träffa Jenny vid 12.
See you later ;)


Bjuder på en bild från Gran Canaria, snart har vi väl det lika varmt här - härligt!



Söndag

God morgon!

Nu är jag tillbaka igen efter ett litet uppehåll. I fredags ringde de från jobb och frågade om jag ville jobba igår (lördag) från 6 till 15 med eventuell övertid. Jag tackade självklart ja! Så igår ringde väckarklockan 04.45, hemskt... Men jag överlevde dagen och jobbade till och med över en timme. Jag hade bestämt med Angela att jag skulle med ut med jag orkade inte efter det arbetspasset, tyvärr. Idag har jag i alla fall sovit  ut och just nu sitter jag här och planerar dagens träning, nämligen löpträning! Jag har hittat ett "kom igång-schema" från www.marathon.se som jag tänkte börja med men jag kommer självklart hoppa fram en bit i schemat eftersom jag redan håller på med annan träning. Det är bara svårt att veta exakt var man ska börja men jag testar med Pass 1 vecka 4 sen får jag se om jag behöver backa lite eller om jag kan gå framåt. Nu får jag ju inviga min nya löparjacka också!



Magen skriker efter mat så nu ska jag göra frukost!


Trötter

Jag har varit vaken sedan klockan sex idag så nu är jag riktigt trött! Jag var i gymmet efter skolan men det var segt idag. Kände mig bara allmänt seg och trött i kroppen, hoppas verkligen inte att det är en ny förkylning på G!

Imorgon blir det skolan igen för att jobba med kandidatuppsatsen!

Nu ska jag sova. God natt :)


Saxat

Wohoo, jag har köpt en frisörsax från Tradera, första gången jag handlar där så jag hoppas verkligen att det går bra. Ingen superdupersax men jag vill kunna klippa mina nära och kära, hålla kunskaperna vid liv liksom. Sen kanske jag köper en annan sax om jag behöver det...

Hmm, jo jag börjar ju få lite panik nu - snart är jag ju arbetslös! Tänk om jag inte hittar nåt jobb, då kanske jag får börja söka frisörjobb?!



God morgon?!

Hoppas att ni har sovit gott inatt för det har jag. Vi vaknade för 40 minuter sedan. Jag som aldrig sover så länge. Nu mår jag bara dåligt för att jag har sovit för många timmar. Jag vill äta en god frukost men vi har inget bröd hemma, ibland känns livet hårt.

Men denna dagen ska väl bli bra den med, bara jag får i mig lite frukost så! Solen skiner och det är jättevarmt ute. Jag höll på att koka i min ulljacka när jag var ute med Theo så idag blir det skinnjackan för hela slanten, nice :) Ska fota lite mer saker som jag ska lägga ut på min bloppis

Hörs senare!

Tvångsmässigt godisätande

Jag är ingen godisgris och som vanligt åt jag inte upp mitt påskgodis under påsken så här sitter jag nu och trycker i mig godis. Näst intill tvångsmässigt. Är detta ett normalt beteende? Ätstörning? Godisätarstörning? Jag kan inte kasta godiset heller eftersom det ligger i ett ägg så nu måste jag äta det även om det känns som att jag har fått i mig godis för en lång tid framöver!

Bilder från Påskafton hemma hos mamma

Kväll

Guuud så trött jag är! När jag kom hem från träningen så åt jag lite sen däckade jag i soffan men lyckades släpa mig in i duschen till slut. Sen körde jag och Robert iväg och tvättade bilarna, jag tvättade min själv. Kommer ha träningsvärk i händerna imorgon för det var riktigt jobbigt att hålla inne knappen till högtryckstvätten hela tiden.
Ikväll har vi bara slappat. Vi orkade inte ens laga nån mat så det blev thai-mat idag. Vi tröttnar aldrig, det är ju så gott! Till maten såg vi en film som vi hyrde igår, nämligen Knowing, den var riktigt spännande! Nu har vi bara en film kvar att se av de vi hyrde igår och det är Sisters (tror jag...), minns inte riktigt vad den handlar om men jag tror det var om ett par siamesiska tvillingar som separerades direkt efter födseln... Spänning, spänning...
Här får ni en bild från igår på mig och mina tre styvsystrar!
Jag, Dragana, Marija & Jelena



Annandag Påsk

God morgon på er!

Nu är påsken nästan över och det är ganska skönt tycker jag. Det känns som att jag har ätit för en vecka framåt med tanke på allt godis jag har stoppat i mig. Usch... Har gått och haft ont i magen nu i två dagar så det är nog dags för en liten detox. Det blir alltså inget godis nu på ett tag. Jag har inte ens öppnat påskägget jag fick av Robert och så lär det nog förbli i några dagar för jag är inte alls sugen.

Vad har vi haft för oss i påsk då? Jo, i lördags var vi på hederlig påskmiddag hos mamma. Jag åt tills jag trodde att jag skulle spricka, älskar lax! Sen gick jag och Robert på bio på kvällen. Vi såg Shutter Island på Röda Kvarn i Ängelholm, första gången vi var där - jättefin biograf! Jag säger bara - se Shutter Island om ni inte redan har sett den! Den var jättebra men jag är lite förvirrad över slutet, det kan tolkas på olika sätt.

Igår var vi på min styvsysters dotters dop, alltså Emilia. Sedan åkte vi hem till dem i Landskrona och åt smörgåstårta och princesstårta. Mycket trevlig dag :)

Det kommer lite bilder senare idag hoppas jag. Jag ska ju träna klockan 12 idag så jag får se vad jag hinner. Nu ska all påskmaten bort!

Hoppas att er påskhelg har varit lika trevlig som min :)

Myspys


Låååångfredag

Lär bli en låååång dag. Jag måste nämligen dammsuga och städa badrummet. MEN det är väl lika bra att sätta igång direkt så att jag kan ta det lugnt resten av dagen!

Vad hittar ni på idag?

Ikväll kommer Malin hit, vi har inte träffats på över ett halvår och ändå bor vi bara 10 minuters gångväg från varandra. Jag ska göra paj som vi ska kränga :P

Dammsugaren kallar på mig! Vi hörs sen!

Hihi

Hej du glade, ta en spade och gräv ner dig så vi slipper se dig!!!



17 kg godis om året!!

Är vad medelsvensken äter. 17 kg - är det konstigt att vi blir feta?

Några av Sveriges ledande kostexperter har föreslagit att en sockerskatt ska införas.

JAG SÄGER JA TILL SOCKERSKATT. VAD TYCKER DU?



Klänningar

Fina examens- och studentklänningar från Nelly.com.
Klicka på länkarna under bilderna för att komma till klänningarnas hemsidor!


LOVE FLORAL ZIP TUBE DRESS, 349 SEK                        LIPSY QUEEN OF HEART DRESS, 1095 SEK


NAUTICAL CROSS BACK DRESS, 499 SEK                       LIPSY SUMMER JEWEL DRESS, 1095 SEK


LIPSY ALICE DRESS, 1395 SEK                                            LOVE FLORAL CUP DRESS, 349 SEK


CLUB L CORSAGE DRESS, 249 SEK                                   CLUB L CORSAGE DRESS, 249 SEK


VILA TOGA DRESS, 299 SEK                                                  VILA BELLONA DRESS, 399 SEK


Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdagen och det slog mig just att vi inte har något påskgodis att bjuda de små påskkärringarna och -gubbarna på idag, för de kommer komma. Här bor fööör många barn på vår gata! Bäst att jag ber Robert inhandla godis på vägen hem från jobb!

Jag vaknade klockan sju idag, självklart att man ska vakna och känna sig helt utvilad när man är ledig och inte behöver gå upp. De dagar då man behöver gå upp klockan sju så vill man bara ligga kvar i sängen. Blev en massa "man" här nu men det är ju ingen akademisk text jag skriver här så skit samma!

Igår var vi på handledning för kandidatuppsatsen och det gick bra. Vi börjar få till en bra frågeställning nu och det känns som att vi ligger bra till tidsmässig än så länge. Nu ska vi leta en massa vetenskapliga artiklar, tror vi ska ha med minst tio stycken som inte har ingått i kurslitteraturen. Det blir alltså en del läsande i helgen.

Jag köpte en ny korg till Theo förra veckan och han verkar gilla den nu, några dagar senare, för han bär den med sig hela tiden. Pondus tycker nog också om den för han följer troget efter och lägger sig i den när Theo har fått den på plats där han vill ha den. Mina små puckon...