Torsdag

Snart är det helg, så naaajs. Imorgon blir det fredagsmys med Trixie och Marcus. Denna veckan, har som alla andra, bara flugit förbi. Jag hoppas att tiden ska fortsätta gå lika snabbt fram till maj för då ska vi....... hmm, nej jag väntar nog lite med att berätta, vissa vet redan men jag ska hålla er andra på halster. ;)

Toodelooo!

Helg!!!

Hej hopp!

Nu är det helg igen, veckorna bara flyger förbi när man jobbar heltid, känns helt sjukt. Jag jobbar till 17 eller 18 och sen har vi alltid något att göra på kvällen, oftast blir det träning och sen ska man laga mat också och helt plötsligt är det dags att sova. Men jag trivs faktiskt med det, vi har alltid roligt på jobbet och kollegorna skulle inte kunna vara bättre :)

Denna helgen är fullspäckad, som vanligt. Lite senare idag blir det gymmet med Erika och ikväll ska vi fira mina kusiner som fyller 25 år (tvillingar) och imorgon fyller mamma år så då blir det ytterligare ett kalas. Trevligt! Jag förstår bara inte varför det är så många som fyller år vid denhär tiden på året? :P

Mitt träningsberoende börjar smitta av sig på jobbet, två kollegor har köpt träningskort på Friskis och jag har en till som är på gång, kul när man har någon att träna med, annars är det ju alltid jag och Trixie som är de trogna ;)
Bjuder på en bild från mitt födelsedagsfirande med familjen :)


Jag & Emilia ♥

Bättre lycka nästa gång...

Jag gick inte vidare men jag vet att jag gjorde mitt bästa och nästa gång klarar jag det, Trixie med! ♥

Trixie tröstar sig tydligen med en stor påse godis medans jag väljer ett mer hälsosamt alternativ - jag har beställt nytt smink på bare minerals. Det blev 6 gram puderfoundation och som vanligt beställer jag från Strawberrynet, 257,50 kr, kostar väl cirka 450 kr på Kicks?! Drogs dessutom av 3% på det priset så drygt 252 kr blev det idag :DSnart ska vi köra iväg och titta på en lägenhet, hoppas att den faller oss i smaken :D

Fullt upp!

Nu sitter jag här, go och glad och varm! Har kört mitt minipass några gånger nu. På söndag gäller det att det sitter, jag och och Trixie ska träffas på Friskis redan 8:45 imorgon för att öva på våra pass och ge varandra konstruktiv kritik. Håll tummarna för oss på söndag 12:30!

Nu ska jag gå ut en runda med Theo, duscha och sedan sova.

Natti natti!


Det första steget är taget...

IIIIHHH!!!

Jag & Trixie! ♥ Hoppas att vi båda klarar det, självklart kul om en av oss går vidare men jag kommer bli ledsen oavsett vem av oss det skulle va i så fall, vi ska klara detta tillsammans!


Jag har fyllt år!

Jag fyllde 24 år i söndags och detta började jag fira redan i lördags då jag hade fest för vännerna. Superkul att så många kom, det blev verkligen en toppenkväll med god mat, dricka och spel. Jag bjöd på tacopaj och sedan kladdkaka till efterrätt. Efter maten åkte Jello-shotsen fram och vi spelade "Hur fan visste du det?" som jag fick av Trixie. Ett bra spel om man vill bli lite mer... hmm... allmänbildad?! ;)

En bild säger mer än 1000 ord och jag har många bilder!
Som sagt, en bild säger mer än 1000 ord...Tack för en trevlig kväll! ♥

Återkommer med bilder från söndagens firande med familjen...