Beeen

Om 20 minuter ska jag åka till gymmet och köra ett härligt benpass med Angela :)


Eclipse

De hade gjort det riktigt mysigt på Filmstaden igår...


Onsdag

Idag känner jag mig halvseg men det är ju inte så konstigt med tanke på när jag kom hem i natt... Filmen var sååå bra. Ååå vad jag längtar till BD men nu får vi ju vänta ett tag. Mer exakt -  ett och ett halvt år :O Men det är säkert värt det.

Jag var på stranden både i söndags och i måndags men igår var jag tvungen att pausa lite eftersom jag var lite röd. Istället stack jag till gymmet med mamma och Tina. Duktigt av oss att träna trots det fina vädret! Ikväll ska jag till gymmet igen med Angela och imorgon blir det Kickboxning.

Jäkla tråkväder idag men det är väl ett tecken på att jag ska plugga, tvätta och städa eller något annat tråkigt... För att liva upp stämningen lite bjuder jag därför på några somriga bilder från när vi grillade på Gröningen i måndags.


Vår goda kycklingkorv. Både godare och nyttigare än griskorv ;P


Tina & Trixie

Nu blir det frulle och sen ska jag städa lite... Yaaay!

Eclipse

Jag kom hem klockan två i natt efter att ha sett Twilight, New Moon och Eclipse.

Den var Twimazing - som Trixie uttryckte det!



Någon som vill se den på bio? Jag följer mer än gärna med er i så fall. Helt underbar!
Man kan inte annat än älska den ♥


Midsommar

Midsommar firades hemma hos oss med Louise och Daniel :)


Den fina dukningen och all den goda maten :)


Robert gjorde en flugsvamp av en rädisa ^^,


Turturduvorna ;)

En lyckad kväll :)

Livstecken

Jo, jag lever fortfarande, jag har bara inte haft tid att sitta vid datorn - det är ju så fint väder! Igår var jag på stranden och likaså i söndags. Solen har nu tagit ut sin rätt mot mina axlar men jag får väl skylla mig själv... Kan ju säga som så att jag är brunare nu än jag var efter en vecka på Gran Canaria, knas :P

Ikväll är det då äntligen dags! Behöver jag säga mer?


Torsdag

Jag var tvungen att kolla vilken dag det är i kalendern i min mobil. Jepp, noooo life och jag bara tappa kollen på vilken dag det är. Illa. Idag ser det ut att bli riktigt sommarväder så jag tar nog och stoppar in Theo i bilen och kör till mamma och solar :)



Onsdag

Morrn morrn!

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag skulle egentligen tränat med mamma i förmiddag men hon har jätteproblem med pollenallergin idag så hon orkar inte träna. Så jag ska träna vid två-tiden istället sen duschar jag och gör vid mig på Friskis och går direkt där ifrån till Oj, där jag ska möta Mia halv fem. Vi ska laga mat och titta på New Moon. Passande film såhär en vecka innan Twilight Movie Night som jag ska på nästa vecka. ;)

Nu ska jag äta frukost sen ska jag handla inför midsommar och efter det blir det till att börja läsa LAS-handboken.


Liten humla

Måndag morgon

God morgon sunshines!

Här är det redan full rulle. Theo och jag har varit uppe i en timme nu och tvättmaskinen är igång. Vid ett-halv två ska jag träna med Angela och hennes smårbröder sedan åker hon med till BilPartner där vi möter upp Robert för att han ska få en ny nyckel till bilen. Sen ska vi hem, göra vid oss och äta innan vi åker till Stävie på träff med Tupperware. Sååå, jag har att göra idag. Jag hade ju gärna suttit ute i en solstol :]

Lite mobilfoton på Theo och Pondus från veckan som gått:



Mina små glassare ;) På de första bilderna solar de på balkongen, bild nr 3 visar Theos sovstil och på sista bilden  dammsuger Robert honom. Han gillade det :)


DH

Jag är så trött idag.......

Så nu ska jag kolla på Desperate Housewives, säsong 6. Edie är saknad men serien är ju ganska bra ändå ;P



Har förresten hittat det perfekta jobbet för mig just nu så de senaste två dagarna har jag knåpat ihop ett personligt brev som jag låter random personer korrläsa åt mig. Ska skicka in ansökan ikväll eller imorgon. :)

Satt ni klistrade igår?

Det gjorde i alla fall jag! Det är ju inte varje dag vi har ett kungligt bröllop i Sverige. Till och med Robert tittade på det ;)



Vad tyckte ni om klänningen? Jag tycker att den var lite för stram men visst, den passar henne ju.




Söndag

God morgon!

Jag har precis ätit en god söndagsfrukost i min ensamhet, Robert jobbar nämligen. Han har varit sjukskriven i en vecka så jag har hunnit vänja mig vid att han är hemma men nu är han inte det. Nu har jag inte så mycket att göra mer än att städa. Jo, jag har ju börjat en sommarkurs i Arbetsrätt men jag har inte hämtat ut böckerna än. Igår gick jag upp tidigt för att åka och träna tillsammans med Angela. Vi körde ett nytt helkroppsprogram i gymmet som jag fick ihopsatt av en instruktör i torsdags. Jag har lite träningsvärk idag men inte så som jag hade efter torsdagens pass. Jag sprang till och med på löpbandet igår. Kanske till och med springer en runda idag... :P

Nu ska jag ta det lugnt (är sjukt trött) och kolla på några avsnitt av Desperate Housewives!


Helsingör

God morgon!

Idag har sommaren kommit tillbaka så vi drar till Helsingör! Ha en bra dag :D



Vilken lyx vi har som kan åka utomlands på bara 20 minuter ;) Dock åker vi med Scandlines idag. :P


Tisdag

Huuuuungriiiiiig!! Min mage vill ha mat. Kaffekokaren är igång och ett ägg står för kokning :) Idag ska jag träna och jag ska försöka få med Robert också som försöker protestera i stil med "men jag vill inte göra något med mina armar" (han har överansträngt sin högerarm och är sjukskriven). MEN det går ju att träna utan armar...

Igår var Robert söt nog att laga en fin middag till mig. Det är bra med en sambo som är kock sååå om du inte redan har en skaffa en kock, tänk dock på att skaffa en som inte arbetar inom yrket...

♥ Så här fint var det i alla fall:


Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe som numera har blivit ett beroende. Hej!


Frulle

Nu sitter jag här och äter frukost, det var meningen att jag skulle komma upp vid 8 men jag stängde visst av alarmet. Vi hjälpte Markus att handla till lägenheten igår, både på IKEA och ICA Maxi och idag ska vi hjälpa till ännu mer. Vi har tvättat hans nya handdukar och sen ska jag diska hans nya glas, tallrikar och bestick. Det blir även en lunch med Lollo idag.

Hoppas ni får en skön sommardag, även om det är lite kallt och jag har strumpbyxor till shortsen. Sommaren - var tog du vägen?


Tips


Jag bara måste tipsa er om en smarrig blogg som heter Kalasgott!

Det är en superduktig tjej som bakar och lagar mat. Det är svårt att inte bli sugen när man läser recepten och tittar på alla hennes fina bilder.

Ett av mina favotirecept är vit kladdkaka. Den är gudomlig...


Ett skrivbord fattigare

Halloj!

Nu är jag ett skrivbord fattigare. Jag fick nämligen ett ryck förra veckan och la då ut skrivbord, bokylla, dator, Roberts stereo och TV på Blocket. Nu har vi sålt stereo och skrivbord! Vi har även köpt en ny bokhylla till vårt "kontor" och nu när det gamla skrivbordet är ute ur bilden ska jag köpa ett nytt skrivbord. Allt det nya är i svartbrun, innan hade vi bok. Kommer bli såååå najs.

Nu sitter jag och fikar lite med kaffe och macka, sen ska jag träna och efter det bär det av till IKEA. Det är så roligt att göra om. Jag ska även köpa en fönsterlampa och lite andra småsaker idag :)

Vad hittar ni på idag?



Jag tycker synd om alla de som tog studenten i fredags - vilket skitväder! Tänk så fint väder vi hade en vecka tidigare, stekande sol.

Torsdag

God morgon på er!

Idag känner jag mig som en zombie, har väl fått runt tre timmars sömn i natt. Detta går inte längre, jag blir galen! Jag tror det beror på att jag inte har tränat på flera veckor nu så kroppen säger ifrån. Jag har ont i ryggen, nacken och axlarna och jag känner mig allmänt stel i kroppen. Blir väl så när man inte får använda sin energi och till sist går det inte att sova... Ikväll ska det i alla fall bli ändring på det för då ska jag på Kibox med Angela. Ska bli kul, det var flera år sedan jag var på det!

Snart ska jag gå ut med Theo och sen blir det frulle och städa lite. Kommer hit en som ska titta på min dator om lite mer än en timme också.

Examen 4 juni 2010

En av de bästa dagarna i mitt liv :)

Bildbomb!


Sarah, Anette, Jag, Joanna, Mia & Anna utanför Sundspärlan


Jag, Anna & Joanna inne på Sundspärlan innan ceremonin


Hemma med mitt diplom :)


Jenny & lille Albin :)


Jag fick ROSA resväskor :D


Rosa blommor :)




Jag innan banketten


Anna, Jag, Joanna & Sanna i Norra Hamnen

Fler bilder kommer...

Den bästa dagen under hela min universitetstid!

EXAAAAMEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Idag ska vi fira att vi har slitit som djur i tre år!





Tidig morgon

Har suttit uppe sedan 6 i morse och uppdaterat sf.se's biljettbokning några gånger...
Men nu är det BOKAT!




Tisdagskväll

Har haft en helt ok dag idag. Det positiva väger väl upp det negativa antar jag men ibland har man rätt att vara deppig. Jag skyller delvis på den numera obefintliga träningen. När klockan var åtta ikväll slog det mig att jag inte ätit något sedan frukost. Min kropp kräver liksom ingen mat när jag inte tränar så nästa vecka ska jag sätta igång med träningen igen. Jag känner mig stel i hela kroppen och har ont i rygg och nacke på nätterna vilket gör att jag sover dåligt. En positiv sak med att jag inte har tränat på senaste är ju att benhinneinflammationen är så gott som bortblåst :D
Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att reservera biljetter till Twilight movie nigth - Eclipse. Dock tror jag inte att jag ska gå, har nog inte pengar till det :( Men jag ska i alla fall köpa biljetter till Tina och Trixie eftersom de just nu gottar sig i Grekland...! ;)

Naglar

Kom nyss hem efter att ha fixat mina naglar. Jag är supernöjd så nu är jag fit for fight inför fredagens bravader! Wohoo! Louise gjorde också vid sina men hon valde att ha fina blommor :) Jag ville ha neutrala eftersom min bankettklänning är väldigt färgglad. Vita med lite glitter i. Love!



Vad tycker ni? :)