Kängor

Två coola kängor från Bubbleroom. Ja tack.


How to trick people into thinking you're good looking


Anti dark circles

Jag köpte Garniers eye roll-on som ska motverka mörka ringar under ögonen när vi var i Ullared och än sålänge känns det faktiskt som att den fungerar! Det är ett täckstift som innehåller koffein som tillsammans med roll on-appliceringen ska stimulera blodcirkulationen och motverka mörka ringar under ögonen.

Snart helg!

God kväll mina vänner!
Jag har varit på toppenhumör idag, till och med så att några på jobb har kommenterat att jag ser glad och harmonisk ut. Jag ska berätta snart vad jag tror att det beror på, en superprodukt ;)
På lördag ska jag på tjejmiddag, blir säkert utgång då också. Klackarna i taket!

Denna klänningen ska jag ha, har bara använt den en gång och den är kanske lite somrig, eller? Jag ska ha svarta strumpbyxor till (blanka) och knähöga stövlar. Det kan väl bli bra? :)


Torsdag

God morgon.

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag och jag vill inte lämna sängen. Snart är det helg, en fullspäckad sådan men det är skoj. Varför ska man sova bort sin lediga tid?

Igår var jag ute och powerwalkade i 36 minuter, blev strax över 4 km. Sen skulle jag träffa Angela men det slutade upp med att vi pratade i telefon i över en timme istället!

Dags att göra vid sig för jobb, ni får en bild på Theo :)


Woopwoop

Nu är jag på jobb igen, äntligen lunch. Jag är vrålhungrig fast jag åt havregrynsgröt till frukost där hemma plus två knäckemackor på jobb och två koppar kaffe hittillls. Igår kväll gjorde jag äntligen min efterlängtade morotssoppa så det har jag till lunch idag, serveras med ingefärs creme fraiche och knäckemacka ;)

Ikväll blir det förhoppningsvis en promenix med Angela, kanske ska fixa nytt träningskort idag med.

Ska visa lite nya saker senare. Har köpt nytt smink! ♥

Ullaredsshopping

Alla saker vi köpte...

Nya gardiner till vardagsrummet samt en tavla till hallen.


"Välkommen" står det numera i hallen :)


Tre hjärtetavlor ovanför sängen.

Vi köpte även en ny fönsterlampa och gardiner till sovrummet som jag ska visa sen när jag har hängt upp dem. Det kommer bli så fint! :)

Blogg.se iPhone-app

Hej hopp!

Passar på att testa bloggs nya iPhone-app, äntligen har den kommit! :D

Just nu sitter jag på jobb, har lunch. Det känns som måndag idag bara för att jag var ledig igår. Vi var i Ullared igår och shoppade loss, en hel del heminredning samt flera födelsedagspresenter och julklappar till barnen. Eftersom vi var iväg hela dagen blev det snabbmat, åt även lunch inne på GeKås men det var en stor besvikelse. Riktigt äckligt :( Vi hann även med en runda till Kungsbacka samt Halmstad.


Texten kom inte med i förra inlägget. Vi ä...

Texten kom inte med i förra inlägget. Vi är på väg till Ullared! Men först den traditionsenliga frukosten på McDonalds :)


928832

img_3124 (MMS)

928832


Basics

Jag har klickat hem en del basplagg från H&M... Svarta samt mörkblå jeans á 99 kr, kofta, baslinnen och svarta bomullsleggins. Tråkigt attköpa men ack så mycket värt i basgarderoben.

Black

Black by madln1 featuring knit tops


Sköna söndag igen, då ja...

God morgon!

Då var det söndag igen, känns bara som att veckan består av måndag, fredag och söndag. Dock sörjer jag inte för det idag, jag har valt att ta en lyxig långhelg. Tog ledigt från jobb imorgon för då ska vi till Ullared. Massa shopping till lägenheten står på listan. Jag ska bland annat leta efter nya gardinstänger. Jag vill ha vita, lite tjockare, stänger som ser lite slitna ut med guldig bas. På inköpslistan står även nya gardiner till sovrum och vardagsrum. I höst hade jag tänkt köra på lite röda/terakottanyanser. Till sovrummet söker jag ett par långa, vita/naturvita, tunga öljettlängder.
Nu börjar det bli hög tid att sparka igång denna dagen, jag har redana varit uppe i två timmar och tvättat men jag ska äta frukost, gå ut med Theo och sticka gymmet!

H&M party news

Party autumn 11'

Party autumn 11' by madln1 featuring a zipper dress

För andra året i rad blir jag överraskad av H&M's festkläder. Se här för föregående års kollektion. Lyxiga, färgglada plagg. Me like ♥

Shape

Näst sista dagen av min provträningsvecka på SATS. Idag testade jag Shape, det är funktionell träning, inte direkt träning som jag är van vid men det kändes riktigt bra. Ett pass som jag rekommenderar för de som sitter på kontor ;) Imorgon ska jag gå på BodyPump eller gym och på onsdag vilar jag.
Det har varit lite halvsegt på jobb idag men kvarten innan stängning bara rusade iväg. Jag kom från jobb i tid men sen när jag var hemma körde jag runt och letade parkering ett tag för att slippa gå ut och flytta bilen klockan 8, börjar inte jobba förrän 9 imorgon, sovmorgon.
Jag har ingen särskilt rolig vecka att se fram emot mest jobb. Till helgen ska vi på släktträff i Ängelholm, det ska bli kul. Sist var vi cirka 120 personer. :) Men nu är det bara de "närmsta" tror jag...
Bild från maj 2009!

Sköna söndag

Hej på er!

Idag körde jag en riktig kickstart på dagen. Klockan 11 mötte jag upp Louise på SATS  och där körde vi 45 minuter SATScykling, lagom start på dagen. När vi var klara med träningen gick vi in på Hemköp och köpte romansallad och kyckling och sen traskade vi hem till Louise. Jag har ju aldrig varit hemma hos henne fast vi bor fem minuters gångväg ifrån varandra. Vi gjorde en supergod ceasarsallad.
Nu sitter jag här och väntar på mamma som snart kommer hit. Jag tror att vi kommer vara lite onyttiga och köpa någon kaka till fikan men det får man unna sig ibland ;)

Vad hittar ni på idag?

Jobba, möte och träning

Tjolahopp!

Då var ännu en dag till ända och imorgon är det fredag, redan liksom. Denna vecka har verkligen sprungit iväg men jag gillar att ha mycket att göra för då går tiden fort annars blir jag bara uttråkad. Idag jobbade jag stängning sen var det kontorsmöte. De bjöd på bullar med salami och brieost bland annat, sååå gott. Jag kom hem vid halv 8 och då bytte jag direkt om till träningskläder och mötte upp Louise. Gymmet idag igen, 70-75 minuter tror jag det blev med fokus på överkropp. Vi bokade även spinning på söndag klockan 11. Imorgon slutar jag "tidigt", alltså 17.00. Ska bli skönt. Har inga speciella planer för kvällen så det blir väl fredagsmys och att fixa med kläderna som jag sålt på Tradera.
Nu ska jag vara lite onyttigt och äta nötmaräng ;) ♥

Nytränad

God kväll :)
Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag började jobba redan klockan 8 imorse och slutade inte förrän 18 men det var självvalt... Känns gött sen ;) Jag hämtade upp Angela på vägen hem för idag hade vi bestämt att vi skulle träna. Hemma hos mig tog vi en kaffe och jag fyllde på med lite energi inför träningen. Det blev en genomkörare av hela kroppen idag på SATS gym. Riktigt fint är där, bra maskiner och måååånga konditionsmaskiner. Vi har även fått var sin gratis provträningsvecka så vi ska även testa passen där. Imorgon blir det gym igen och då ska vi koncentrera oss på armar och axlar tror jag.
Nu ska jag äta middag, det måste när man har tränat hårt, även om det är på kvällen ;) Natti natti på er sen!

Tacokväll

Hej hopp!

Nu är jag lagom seg i skallen... Ska fräscha till mig för snart ska vi hem till Jenny för lite tacokväll tillsammans med henne, lille Albin, Pada och Sanna :) Jag är hungrig!

Paus

PUH!

Jag städar för fulla muggar, typ höststädning. Kan man kalla det för det?! Igår var vi duktiga och putsade fönster och rymde upp en massa, dammtorkade och så vidare. Nu är det bara golven och badrummet kvar men min energi tog precis slut. Jag tror att jag äter en glass :D

Jag vill träna!

Ååååh, jag håller på att bli galen, jag måste få träna snart! Förkylningen är i princip borta men jag hostar fortfarande så jag vågar inte träna men det spritter verkligen i kroppen. Jag kommer nog börja med styrketräning i gymmet och ta det lite lugnt medkonditionsträningen första veckan. Min plan är att starta på onsdag. Sen om mindre än två månader går mitt träningskort ut och då blir det förmodligen byte av gym. Jag trivs jättebra där jag tränar nu men har känt ett tag att jag behöver förnyelse, miljöombyte helt enkelt. Ska prova på pass på ett par gym tänkte jag, sen har jag lite tid på mig att fundera.

Nu: en sen frukost!

Summertime

Hittade nyss en mingelbild från Nelly high heels tour som jag var på i somras :) Längtar verkligen efter skorna nu...
Linnea, Carina, Sanna och jag.

Final Destination 5

Är nyss hemkomna från bion. Det blev ett spontanbesök ikväll, vi såg Final destination 5. Jag har bara sett fyran men tydligen behöver man inte ha sett alla men slutet av denna visar ändå att de hänger ihop så nu ska jag se dem från början i tur ordning. Den var spännande och blodig, jag var så inne i filmen att jag glömde bort att äta popcorn!


Vi hämtade ut våra biljetter 50 minuter innan filmen började så för att fördriva tiden gick vi till Pistachia och köpte glass. Vi tog cappucino-, äpple- och  chokladglass. Alla tre var riktigt goda :9 Nu ska jag sätta mig vid tv:n ett tag och försöka glömma bort allt blod!

God natt!

TGIF

God morgon!

Jag är fortfarande sjukskriven från jobb, mycket piggare nu dock men lite halvskakis av hostmedicinen jag tar nu. Vet inte om det beror på att jag hostar som en tok eller om det är något i den som gör det. Jag har precis ätit frukost och ska snart ta en promenad och få lite frisk luft - behövs.

Inspiration att träna

Jag behöver sällan motivation till att träna men inspiration behöver vi alla då och då för att inte snöa in oss ;) Jag försöker hela tiden variera min träning för att få ut så mycket som möjligt av den. Oftast går jag på pass, tränar på Friskis&Svettis som har ett bra utbud. Då blir det oftast intensivjympa, medel/puls, cirkel-fys, step eller spinning. Det optimala för mig är att även få in ett eller två gympass per vecka och det är där det kan behövas motivation och inspiration.

Hur gör Du för att finna motivationen eller var letar Du efter ny inspiration?

Jag brukar leta runt efter olika träningsbloggar, läsa artiklar med mera. Det finns dock en blogg som jag har följt ett bra tag och som alltid får mig inspirerad att gymma; Bemmes Fitnessblogg. Hon lägger ofta upp träningsbilder och ger förslag på övningar.


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


Läkarbesök

Hej på er!
Jag är nästan precis hemkommen från fabror doktorn och apoteket... Tog lite mer än två timmar totalt, massa väntetid både på Citykliniken och på apoteket. Nu har jag i alla fall fått hostmedicin så den ska jag ta 3-4 gånger per dag så jag hoppas att den ska hjälpa! Blev ju dålig av min andra hostmedicin :/ Idag ska jag dricka mycket te (grönt såklart) och hinka i mig vatten. Ska ta på mig mjukiskläderna igen och bädda ner mig i soffan framför Sex and the city. Nu har jag bara en skiva kvar på sista säsongen, sen börjar jag nog om från början igen.

P.S. Glöm inte mina Tradera-auktioner!

SATC

Te och SATC-maraton... Bästa influensakuren!

Host host!

God morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag är fortfarande sjuk, på kvällen känns det oftast lite bättre men morgon, förmiddag och eftermiddag är alltid värst. Det kliar i halsen precis hela tiden och jag har nog fått värsta hostan på länge. Känner mig helt matt! Igår började jag ta en annan hostmedicin och det känns kan jag säga, inget positivt men för hoppningsvis ska de driva bort skitet fortare. 



Jag har redan varit vaken en timme, vaknade av att jag inte kunde andas så då gick jag upp och så fort man reser sig från sängen sätter hostan igång. Nu orkar jag inte gå och lägga mig igen så jag ska nog göra lite te och äta frukost snart. 

Ha en bra dag!

Soffa

Igår var vi och tittade på soffa på Ekeby möbelaffär... Har inte bestämt oss helt men denna är väl helt okey. Dock ska vi ha en grå.
Bose divansoffa

Mina Tradera-auktioner

Klänning H&M Garden Collection strl M. Helt ny, har endast provat den. Säljes eftersom den är för stor till mig.


Rosa vindjacka från Lindex strl 38. Väl använd men är i mycket bra skick.


Festklänning/tunika med paljetter från Gina Tricot strl 38. Jättesöt tunika med fina paljetter framtill.

 
Festlinne från ONLY strl S. Svart linne med gulddetaljer framtill. Säljer det eftersom jag sällan använder numera.

 
Linne från Gina Tricot strl S. Linne med öppen rygg.


Probiotika

Såhär i influensatider är det viktigt med god handhygien och jag är nog ett praktexemplar där. Jag  har alltid med mig handsprit och våtservetter och tvättar händerna så fort jag får chansen men ändå, ja ändå, lyckas jag alltid bli sjuk. Varför? Bra fråga där utan något svar... Min chef tipsade mig om ett par probiotikaprodukter; ProbiFrisk och ProbiMage. Någon som testat dessa? ProbiFrisk är en tuggtablett så den har jag väl lite svårt för men ProbiMage kan jag tänka mig att prova, 80 procent av immunförsvaret sitter ju i magen ;)

Vill ha!

Mmm, massa ha-begär! Prickar ♥
H&M, 199 kr



H&M, 149 kr




God morgon Söndag!

Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag, perfekt för en powerwalk eller joggingrunda i skogen med Theo. Om jag inte hade varit så jäkla förkyld. Det känns som att jag ska hosta ut min magen snart :(

Jag gick upp för en och en halv timme sedan för att skjutsa Robert till jobb, när han slutar ska vi nämligen direkt ut till Ekeby och titta på soffor, blir nog en vända till EM i Hyllinge när vi ändå är igång. För tillfället har jag inget att göra. Jag har ätit frukost och varit ute med Theo så nu är jag sjukt rastlös... Vi får se vad denna dagen har att bjuda på. Vad gör ni  idag?

Tradera

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och lagt ut en del av mina kläder på Tradera.

Kolla gärna in mina auktioner HÄR.

Jag säljer exempelvis en klänning från H&M Garden Collection