Sovmorgon!

Jag börjar 9:15 resten av veckan så nu får jag lite sovmorgon, wohoo! Vi har kommit igång riktigt bra nu på jobb men det känns som man springer och frågar heeela tiden men det blir mindre hela tiden faktiskt. Igår var jag sjukt trött när jag kom hem såjag fick skippa träningen. Ikväll måste jag dock dra mig dig, jag känner redan av att jag börjar få ont i axlarna. Inte bra... Min stol går inte att ställa in som jag vill så därför sitter jag dåligt :(

Nu ska jag göra vid mig och försöka få i mig lite frukost! Ha en bra dag!

Söndag

Då var det söndag och ännu en vecka har passerat. Värst vad tiden går fort när man jobbar, fast jag tycker det är väldigt skönt att ha lite rutin på vardagen nu, jobba måndag-fredag och sen vara ledig två dagar. Det trivs jag med :) Imorgon börjar allvaret, på allvar. Jag ska inte säga att det inte har varit allvar tidigare för det har varit två tuffa utbildningsveckor men imorgon ska vi börja ta samtal själva och vi ska få våra platser osv...

Hoppas att ni har haft en bra helg? Det har jag. Igår testade jag och Trixie Friskis nya pass HIT (Hög Intensiv Träning), och det var intensivt! Man kan säga att det är en uppdatering på cirkelfysen, jobbigare och med lite annorlunda upplägg. Vi delades upp i fyra grupper och varje grupp körde på var sin zon. Varje zon hade tre övningar som man gick runt på och gjorde 8-10 reps/övning, efter fyra minuter utan vila bytte man zon. När vi hade varit en gång på alla zoner plockade vi undan redskapen för att avsluta med en tävling där alla "lag" tävlade mot varandra. Vi vann ;D Ikväll tränade jag här i Åstorp, en av favoritledarna ledde passet här idag så då gick jag ju såklart. Superkul :)

Nu kallar sängen! Sov gott!


Första inlägget 2011!

Ojojoj, det är inte lätt att skriva 2011! Jag har haft en superstart på det nya året och det är därför jag inte har hunnit att blogga än men nu tänkte jag ta mig tid att skriva ner vad jag har gjort under min första helg 2011 (måste öva). Vi tar det från början...

NYÅRSAFTON
Nyårsafton firades i Bårslöv i Linneas föräldrars hus. Det var 25-årsfest för Stoffe kombinerat med nyårsfirande såklart ;) Det bjöds massor av god mat och vi hade alla lagt ihop till en superpresent till Stoffe som han verkade lagom nöjd med - en xbox-konsol med Kinect och ett spel (Sports tror jag det hette). Vi dansade hela natten lång och sedan somnade alla gott utspridda på luftmadrasser. Detta dokumenterades självklart och finns nu på fb. Kul... Haha! Kvällens låt var Katy Perry - Firework ;)


Bild lånad från Sannas fb. Stoffe, Markus, Robert, jag, Robin, ?? (minns inte hennes namn? :()

Tyvärr fotades det inte så mycket. Wall tog en del bilder men inga som var värda att spara.

NYÅRSDAGEN
Efter skön sömn bjöds det på nygräddade scones sen bakade vi tjejer muffins. Efter lite mys ute i Bårslöv var det tid att bege sig hemåt för en dusch. På kvällen åt vi Kinamat med delar av gänget från nyår.

SÖNDAG
Minns inte vad jag gjorde hela dagen men på kvällen var vi hemma hos Pada (Jag och Theo), Robert kom lite senare. Vi lagade tacopajer och vi tjejer spelade Våghals, det är bra spel för att lära känna folk lite bättre ;)

OCH SEDAN DÅ?
Det var ju ett tag sedan jag bloggade och det beror på att jag har haft en del att stå i. Har nyss avslutat en två veckors utbildning på mitt nya jobb, klarade provet igår. Så nu har en stor del av pressen släppt och jag känner att jag kan börja andas igen. Då är det dags för nästa nervositetsmoment - idag ska vi börja ta samtal! Jag återkommer senare ;)