Lördag

Två av totalt sju arbetsdagar är nu avklarade. Det var längesedan jag jobbade så här mycket i ett streck, rättare sagt fyra år sedan då ajg jobbade heltid i tre veckor hos pappa haha. Nu ska jag jobba heltid i totalt sju dagar. Ojojoj men det är skönt med fasta tider och rutiner får jag säga.

Nu har jag sökt fyra jobb, eller tre? Ska snart äta frukost och sedan ska vi åka till Malmö för att fira Charlie som fyllde ett år igår :)

Hörs sen :)

Nytränad

Hej hopp!!

Jag kom hem för en timme sedan, har nämligen varit i stan och tränat. Jag känner mig så duktig! Nu ska ajg snart hoppa in i duschen och sen får jag ta något att äta. Jag vill ju inte bli seg för vi har massor att göra idag. Direkt när Robert har slutat jobb beger vi oss till banken för ett litet möte om framtiden, sen ska vi hem till mamma och hämta veckans Tupperware-leverans!  Och innan allt detta hade jag tänkt att plugga lite, så - jag får nog sätta lite fart nu.

Vad hittar ni på idag?


Blond och fin var man här ja... :P

I love pink <3

♥ Hello Kitty ♥



Åååå, vem kan motstå dessa?

Finns hos Sanrio.


Dop

Nu är det då söndag igen... Veckorna går fort och jag har inget (roligt) att göra, bara plugg ;P

Idag är det dags för dop, lille Albin ska döpas :)

Vi var på bio igår, det blev Inception - sjukt bra, Shutter Island-bra. Slutet var också sådär jobbigt som det var i Shutter Island, att den kan tolkas på mer än ett vis. Så - se den!

Min mage kurrar så jag ska nog bege mig mot köket och göra lite frukost nu!


Det är denhär lille sötnosen som ska döpas idag :) ♥

Nytt till badrummet

För första gången på länge har jag nu varit inne på H&M's webshop.
Hittade en hel del fint till badrummet som jag vill ha.

UntitledFashion Trends & Styles - Polyvore

Untitled by madln_ on Polyvore.com

En mysig dag på stan

Jag kom iväg till gymmet idag, och härligt var det att få göra av med lite energi. Har verkligen börjat se resultat nu och det känns ju alltid gött :D

Efter träningen kom Jenny och Albin och mötte upp mig. Vi gick och kollade i affärer och åt lunch på Waynes. Nu är det nästan så att man börjar längta efter hösten för att kunna köpa lite nya kläder och använda stora mysiga halsdukar, fina koftor, skor (stövlar), ja allt. Jag tycker att det är mycket roligare med kläder på hösten och vintern. Sen är det ju alltid  mysigt att tända ljus och bara kura in sig under en filt när det grått och trist ute. Jag älskar sommar och värme men hösten och vintern är nog mina favoritårstider trots allt.

Nu ska jag plugga lite men sen kanske det kommer upp en liten önskelista med höstkläder... :)

Morgonträning

Morrn'!

Nu ska jag gå ut med mina små björnar och sen blir det frulle och åka iväg för ett morgon- (kanske ska säga förmiddags-) pass i gymmet.

See you later ;D

Bestämd dam

Har varit hos mamma hela dagen och när jag skulle köra till Klippan nu för att hämta Theo och därefter hem ville hon åka med i bilen. Hon vägrade följa med mamma in i huset så, ja, hon fick åka med mig hem. Knäppohund.


Söndag

Jag kom hem för en liten stund sedan bara, sådär lagom seg i huvudet och övertrött så att jag inte kan sova. Vaknade nämligen klockan fem imorse, samtidigt som Roberts alarm ringde. Hungrig som jag var så gick jag upp och åt frukost med Robert innan han körde till jobb. Sen var det kört. Solen började gå upp och vi har ju ingen mörkläggningsgardin i sovrummet om man säger så. Sååå, jag satte mig vid datorn och skrev lite på kompletteringsuppgiften jag har sedan vår Gran Canaria-resa hehe... Satt med den i tre timmar, till klockan var nio. Gjorde vid mig lite och sen ringde jag mamma strax efter nio. När klockan hade passerat tio ringde jag en kund jag skulle leverera till i Klippan, var där vid 11 och sen hem till mamma. Höll på att somna på soffan på altanen! Men sen har jag bara suttit och läst hela dagen. Inte orkat göra någonting, jo, badat Theo för han ska till frissan imorgon! När vi hade sköljt av balsamet från halva hans kropp och då han var som blötast hoppar han ut från badkaret och rister sig så det blev värsta pölen på golvet. Orka. Ner med hunden i badkaret igen och skölja färdigt. Tur att mamma hjälpte mig!

Har för övrigt haft en lugn helg, i fredags var jag på stranden med Jenny, Casse och en liten stund var Steffie också med. På kvällen grillade vi hemma hos Jenny och Stefan, och lille Aldin såklart :) Massa mys ♥

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova till klockan halv åtta potta.

Natti natti!

Ny termostat

Nu har kylskåps-gubben varit här och bytt ut termostaten i vår kyl. Tänk om jag kunde få ha en sån jag med, så att man anpassade sig efter temperaturen liksom. Idag mår jag bara illa av värmen så jag ska snart göra mig en kall god smoothie. *mumma*

Idag kanske det blir en runda till stranden - nån som är sugen? :)


Helsingborg.... :) ♥

Värmeslag

Nu längtar jag efter vintern.

Ja. Bara hata mig. Men seriöst, denna värme är inte normal!

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova i denna bastu. Och just det, vårt kylskåp är sönder! När jag tog ut mjölken imorse var den djupfryst, precis som allt annat i kylen så det ska felanmälas imorgon.

God natt!

Träna!!!

Hej hopp!!

Har precis ätit lite frukost. Om en halvtimme ska jag köra till stan och möta upp Bettina utanför gymmet, det blir lite förmiddagsträning idag. Första gången jag tränar på Fitness24Seven, fick mitt kort igår :) I eftermiddag har jag ett Tupperware-demo och sen ska jag hem till Joanna för vi ska ha tjejkväll, Joanna, Anna och jag. Imorgon blir det massa uppsatsskrivande och sen är man väl lagom mör i skallen.

Nu ska jag kolla mina väskor så att jag har allt med mig!


Jag saknar min plutt!

Fullt ös

Har haft fullt upp sedan jag skrev sist. Visst är det konstigt att man kan ha så mycket att göra som arbetslös? Handlar kanske om att komma ifatt med allt man har missat ;P

Nu har jag i alla fall äntligen fått ettt jobb och jag börjar imorgon! Är väldigt nervös för hur jag ska hitta dit. Jag ska nämligen bli upplärd på ett gym i Malmö så jag är tvungen att åka hemifrån mer än två timmar innan jag börjar. I alla fall första dagen eftersom jag är osäker på var jag ska ta bussen. Men det ska väl gå bra!

Igår firade vi Bosse som fyllde 50 år. Smörgåstårtor och massa folk. :)

Idag ska jag träffa Anna och vi ska snacka lite om vår kandidatuppsats innan vi ska ha vår första handledning med vår nya handledare klockan fyra. Inte så kul att gå tillbaka till Campus nej.

Nu blir det en dusch! Vill kunna ta det lugnt tills jag ska åka och möta Anna eftersom jag har huvudvärk idag. Så nu lämnar jag datorn. Hej svejs!

Herman

Mamma och Bosse var här för ett par timmar sedan och då fick jag min del av Herman-degen som mamma har haft nu i nio dagar... Och eftersom jag fick den så sent och bara kan sköta om den i en dag ska jag behålla en av de fyra själv... Alltså Herman är en "kedjedeg", en surdeg som man rör om i och matar i tio dagar, sedan gräddar man den som en sockerkaka. Nu har jag tre degar kvar om det är någon som vill ha en, annars blir det ju alltid mer kaka till mig som jag kan bjuda på :)


Bara Tupperwareburkar haha... Glasburken ska jag ge till Roberts mamma. Säg till om ni vill ha en!


Detta är instruktionerna för den:

Hej!

Jag heter Herman och är en naturlig surdegskaka och jag vill stå på diskbänken i 10 dagar UTAN lock! Absolut INTE i kylen. Åker du bort måste jag ”passas” eller åka med. Slutar jag att bubbla har jag dött L

Dag 1: Du får mig och rör om mig på kvällen.

Dag 2: Rör om mig 2-4 gånger per dag.

Dag 3: Rör om mig 2-4 gånger per dag.

Dag 4: Jag är hungrig! Behöver matas med 2 dl mjölk, 2 dl vetemjöl och 2,5 dl socker.

Dag 5: Rör 2-4 gånger.

Dag 6: Rör 2-4 gånger.

Dag 7: Rör 2-4 gånger.

Dag 8: Rör 2-4 gånger.

Dag 9: Nu vill jag äta samma som förra gången. Sen delar du mig i 5 lika stora delar och 4 stycken ger du bort till nära och kära.

Dag 10: Hungrig! Nu vill jag äta:

·         3 ägg

·         2,5 dl socker

·         1,5 dl matolja

·         3 tsk bakpulver

·         3,3 dl vetemjöl

·         1 tsk salt

·         2 tsk kanel

·         100 g hackade nötter

·         100 g mörk choklad

·         2 stycken skalade och rivna äpplen

Blanda ihop allt som en sockerkaka och grädda i en STOR smörad och ”bröad” form. Tänk på att jag sväller en hel del.

175⁰C i 45 minuter, nedre delen av ugnen!

Sedan är det bara att njuta! J

Ven

Hej hopp!

Vet att jag har varit dålig på att skriva de senaste dagarna eller ja, veckorna men det har ju varit så fint väder så då hittar man en massa annat att pyssla med än att sitta vid datorn. Idag är jag dock så illa tvungen. Måste sätta mig ner och ta tag i kompletteringsuppgiften jag har från veckan då vi var på Gran Canaria... Tråkigt, men det måste göras.

Igår var jag och Robert på Ven med Pappa och Nada. Senast jag var där var nog när vi var där med skolan i årskurs fem eller nåt... Jättelängesedan! Det var kul att komma dit igen. Vi kom inte med den båten vi skulle åkt med dit för där var fullt så vi fick vänta en timme på nästa men det var det värt. Vi var påTycho Brahe-museet, Kyrkbacken, åt på Hamnkrogen och cyklade en massa. Läskigt men kul med tandemcykel!


Robert på tandemcykeln


Tycho Brahe-museet


Robert på väg!


Kyrkbacken


De ankungarna hade jag gärna tagit med mig hem. Sååå söta och ulliga ^^,


Utsikt över Sverige (tror jag)


Kaffepaus!


När vi kom tillbaka till Landskrona släppte de av mig i centrum och så cyklade jag hem till pappa med Nadas nya elcykel. Det gick undan ;P Jag var hemma samtidigt som de andra, som körde bil!


Sen blev det grillning...


Grannen var också med med sin hund Aiko, som är en blandning mellan Rottweiler och dobberman. Väger cirka 63 kg. Lagom...!

Vi hade en underbar dag! :)