Cupcakes

I söndags när vi var på julskyltningen i Helsingborg gick vi förbi Cykeldoktorn och där stod den perfekta cykeln, den ska jag ha! Så till våren ska jag fixa till min Skeppshultcykel (som också är perfekt men för stor till lilla mig) och sälja den och min tonårscykel... Och köpa dennna sötnos ♥


Monark Karin Cupcake, 4495:-, Cykeldoktorn

Ni som känner mig - är det inte den perfekta cykeln för mig? :)

Ullared

Sitter här och väntar nu... Ska snart ringa mamma och fråga om det blir en tripp till Ullared idag. Då kanske man får träffa Matilda? :) Julklappsshopping står på schemat och det finns mycket att fynda i Ullared eftersom vi ahr totalt sju syskonbarn att handla till samt fem systrar. Haha detta blir nog bra. Fattiglapp hej!



Igår jobbade jag och sen blev det ett armpass i gymmet. Som Trixie sa, nu får man ta i med hårdhandskarna! Ja, november månad har ju inte inneburit sådär överdrivet mycket träning men hellre lite än inget alls. Nu är det nya tag som gäller. Det är ju inte som att man satt av sig helt om vi säger så ;)

Nu blir det frulle sen ska jag gå ut med Theo så han får en del av sin dagliga dos av snö. Han är helt galen nu, vill gå ut och leka och äta snö hela tiden!

Jag får inte ha min fika i fred

En vacker dag kommer han fastna...


Ful-snygg

Igår träffade jag Emilia som jag inte sett sedan examen i juni! Usch så länge... Nu ska vi bli duktiga och ses oftare, tänk sen när hon ska plugga i Australien i ett och ett halvt år :( Vi tog först en runda på Väla, hittade världen ful-snyggaste kofta som vi båda ska köpa om den kommer på rean på Bik Bok.

Donna cardigan, 399 SEK
Den hängde högst upp och fanns i måååånga exemplar så vi hoppas att den kommer på rean ;)

Senare på kvällen kom Malin hem hit med en flarra vin, vi åt tacos och snackade en massa skit. Vi hade en riktigt bra fredagkväll med myckett gotte och fiiint sällskap :)

Harry Potter-maraton

Nu har vi ses Harry Potter och de vises sten. Robert och Markus är iväg och hämtar pizza sedan fortsätter vi med Hemligheternas kammare. Hur många kommer vi orka att se ikväll? :P


Oj så små de var där... ^^,

Nu gäller det!

Sista dagen att plugga, jag ska göra så mycket jag orkar sen får vi se hur det går för ärligt talat orkar jag inte bry mig längre :/

Jag längtar efter jul och nyår. Speciellt efter att hitta en klänning ^^,


Fina klänningar från H&M.

Dagens goda gärning

Jag hoppas att karma existerar och att det isåfall ger mig godkänt på tenta på torsdag. JO för att idag har jag varit supersnäll och hämtat upp min kära kollega Frida utanför Hässlunda (som ligger utanför Mörarp på landet)  där hon hade fått punka på sin bil. Sen skjutsade jag henne till jobb. Är jag snäll eller vad? :] Så nu ska jag snart börja plugga...

 Kan passa på att berätta lite om min trevliga helg! I fredags blev det fondue-kväll hos pappa och i lördags var jag på Tinas födelsedagsfest som var supertrevlig! Jag hann även hem till Martin och Anna-Karin och deras inflyttningsfest. I söndags var det fars dag och då överraskade vi morfar. Mamma hade gjort smörgåstårta och Robert hade gjort princesstårta. Åå jag älskar smörgåstårta, skulle kunna leva på det... Igår jobbade jag och eftersom jag har ätit så onyttigt i helgen gick jag på intensivpass efter jobb!

Nu lämnar jag här för klockan tickar iväg och jag måste få någonting gjort nu!

CV-foto

Var i Landskrona för att hälsa på pappa och Nada igår så då passade jag på att springa inom butiken så Jonas kunde fota mig i ateljén.

Mitt nya CV-foto i två versioner!


Lördagsmys

Sitter och äter frukost framför tvn nu och ska snart se ett avsnitt av Greys Anatomy. Bloggar inte så mycket nu men det beror väl mest på att det inte händer så mycket i mitt liv för tillfället. Fast igår hade jag en mycket trevlig kväll med Trixie, Tina och Jessica. Fick se både Tinas och Trixies llägenheter för första gången, väääldigt nice :) Vi åt tacos, drack lite vin/cider och spelade Goggle eyes, som vi skrattade. Spelet går ut på att man ska utföra olika uppdrag och ibland ska man ha ett par riktigt fula glasögon på sig som gör att man ser dåligt. 


Den enda normala bilden på min kamera... :P

Igår kväll när vi satt och snackade kollade Trixie träningsschemat och såg att där var en ändring och att det var favoritpasset istället klockan 10 idag. Och ja, vi övervägde att gå. Ställde till och med väckarklockan för att hinna imorse men bestämde oss för att vila idag. Vi får träna imorgon istället. Galna? Ja, lite kanske ;)