Ny bok till Twilight-serien

Läste nyss på Twilight Sweden att det ska komma ut en ny bok i Twilight-serien. *glädjeskutt* :D
Boken släpps den femte juni!

Träningsrapport

Har fått min senaste träningsrapport från Shapelink som gäller 2010-03-15 - 2010-03-28.
Det märks att jag har varit sjuk :(

Mina träningspass

25 min Styrketräning - 2010-03-28
30 min Kondition - Gym - 2010-03-28
1h Dans - 2010-03-17
1h Dans - 2010-03-17
Nu är jag i alla fall igång med nya friska tag! Tänkte faktiskt att jag ska börja jogga lite också. Jag fick en löparjacka av mamma idag så nu har jag inga ursäkter att inte ge mig ut. Köpte dessutom ett par långa träningsbyxor.
Set-pris 499 kr på Stadium

Gratis bio



De flesta är nog redan medlemmar på en gratissida och jag har själv testat flera men den bästa är Gratisbio!

Det är superenkelt att samla ihop poäng som du sedan kan växla in mot presentkort där du får välja mellan flera olika affärer. Jag har varit medlem länge men inte varit aktiv sedan förra året men nu har jag nästan samlat ihop till ett presentkort på Nelly.


Om du blir medlem HÄR får du totalt 75 välkomstpoäng! Sedan är det bara att börja samla poäng genom att besöka hemsidor och delta i tävlingar.

Gratis är gott, inte sant? ;)


Make up brush set


Jag har länge velat köpa ett ordentligt set med sminkborstar och när Ellinorak bloggade om dessa i helgen bestämde jag mig för att de vill jag ha! Så nu håller jag på att samla ihop poäng på gratisbio, snart har jag ett presentkort plus att jag har en rabattkod som är värd 100 kronor.

 Borst-setet kostar 399 kronor och alla borstar utom de orange är tillverkade av äkta hår.

Spaghettiben

Ja, herregud! Jag kom iväg till gymmet idag. Jag har inte varit där sedan den fjärde mars, nästan en månads uppehåll. Oacceptabelt. Jag körde ett benpass och mina ben bokstavligen skakade när jag gick ned för trapporna från gymmet. Efter träningen hämtade Robert mig och vi körde upp till Stattena och köpte sushi ♥
Nu är vi mätta och belåtna och snart fortsätta kolla på Bröllopsfotografen som vi har hyrt genom vår Telia-box. Jag tänkte även smaka dessa chokladen ikväll:

Converse

Se vilka godingar som har fått flytta in i min skohylla!
InterSport, 700 kr (jag fick dem lite billigare eftersom jag köpte dem på F&S's medlemskväll ;) )

Designa din egen bikini

Jag har gjort en enkel, enfärgad bikini :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sallad, sallad och ännu mera sallad!

Det har min dag bestått av. Jag började på nytt jobb idag så jag har stått och trimmat sallad hela dagen, så som ska hackas och läggas i påsar. Det gick bra, man behöver inte tänka så mycket, bara till att köra på. Enda nackdelen var att jag fick gå upp innan fem i morse men det klarade jag det med. 04.40 ringde väckarklockan haha, det har aldrig hänt förr!

Efter jobb kom jag hem till en sjuk Robert, han har drabbats av magsjuka så nu gör jag allt för att inte bli smittad! Vårt badrum luktar klorin kan jag tala om. Jag skulle egentligen åkt till min klasskompis Mia ikväll men vågar inte riskera att smitta henne, om jag nu bär på smittan.
Jag och Mia på min födelsedagsfest den 30 januari :)

Imorgon ska jag bara göra vettiga saker som T R Ä N A (äntligen!) och plugga. Men först av allt ska jag sova ut för sömn har verkligen varit en bristvara denna vecka. Jag har haft hemtenta/självständigt projektarbete hela veckan och utöver det har jag varit i Strömstad och hämtat en bil (i tisdags) samt jobbat tre dagar (onsdag-fredag), igår lämnade jag in arbetet och idag jobbade jag 6-15. Äh, det blir goa pengar när vi ska till Stockholm!

Just det, idag belönade jag mig själv efter jobb, jag köpte Ben&Jerrys pinnglass Peanutbutter cookie dough och den var sååå värd pengarna..! Ikväll blev det Thai-mat, jag har en ny favoriträtt från får favoritrestaurang här i Åstorp nämligen jätteräkor på spett med jordnötssås, de har den godaste jordnötssåsen!
Nu ska jag sluta skriva. Vi hörs imorgon!

Kvällsblogg

Mina kära vänner, jag har haft fullt upp med live-case de senaste dagarna! Dessutom blev det en tripp till Göteborg igår. Det var vad jag trodde när vi lämnade hemmet vid 16-tiden igår men ack så fel jag hade! Vi skulle till Strömstad som ligger cirka 15 mil norr om Göteborg. Vi kom hem klockan två i natt men det var det värt för nu har vi en finfin Saab i garaget.

Idag har jag jobbat, jobbade till två sedan körde jag hem om innan vi begav oss till mamma för att visa upp bilen. Jag satt där och pluggade medan Robert fixade med sin nya kärlek. Imorgon ska jag göra klart live-caset, efter jobb alltså... Blev väldigt mycket jobb denna vecka helt plötsligt. Första dagen på mitt nya jobb på lördag, om jag är frisk från förkylning då vill säga. Där får man nämligen inte jobba om man är förkyld! Så jag och pappa ska hinka echinagard imorgon, eller pappa i alla fall. Han ska dricka det en gång i timmen, jag har ju tagit det några dagar så jag ska bara dricka det tre gånger om dagen.
Nu ska jag nanna kudden, har suttit och skrivit en hel massa nu ikväll som säkert bara är bajs när jag läser igenom det imorgon. Men men...
Kollade förresten min preliminära skatteberäkning idag, wohooo säger jag bara! Och bättre lär det bli. Triiiix, det blir nog skola till våren :D
Natti natti!
Vår pärla ;)

Bloppis

Sådär ja, nu har jag påbörjat min garderobsrensning.

Jag har gjort en ny blogg där jag kommer lägga ut allt som jag vill sälja. Du hittar den HÄR!
SKYNDA ATT FYNDA NU ;D



Lady GaGa

Jag tycker att dessa bilderna är sjukt coola!
Ååå, kan det inte bara bli den 7 maj nu?!

Pluggiluggi och armband

Våra söta djur sitter och pussas i fönstret hihi. Hund och katt ♥
Idag har jag varit duktig och skrivit en sida på arbetet som ska vara inlämnat på fredag... Tänkte skriva två sidor till idag, eller tre. Max tre!
Nu ska jag i alla fall ta en paus från pluggandet, äta lite och sen göra klart armbanden jag började på igår kväll. Det blev två makraméarmband. Jag har bara gjort det en gång innan så de blev inte superbra men jag kan fota dem ändå. Ska fixa några smycken till mamma också...
Men nu blir det lunch!

Sommardröm...

Nu har jag som sagt fått en del av mina kläder från H&M...

Svårt att inte längta efter sommaren nu...


Får bli en bild från H&M's webshop på den gröna klänningen eftersom den var svår att hänga upp snyggt på en hängare.







Dagens

Dagens Låt - Linda Sundblad - Let's dance 
Dagens Frisyr - Luggen slarvigt uppsatt med två klämmor
Dagens Smink - Naturligt vacker utan smink idag ;)
Dagens Parfym - Chrstina Aguilera
Dagens Kläder - Svarta mjukisbyxor och gult linne
Dagens Planer - Börja skriva på hemtentan/självständigt projektarbete (vad man nu ska kalla det)
Dagens Vill Ha - Nässpray
Dagens Drog - Grönt te med eucalyptus
Dagens Mat - Fläskfilé, vi har inte bestämt tillbehör än men jag vill nog ha färskpasta och svampsås
Dagens Mående - Genomförkyld och ont i öronen




Kopiera gärna listan :)


Favorit i repris

Nu är hotellet bokat inför vår Stockholmsresa den 7-9 maj då vi ska se Lady GaGa!

Det blev fyrstjärniga Elite Palace Hotel, samma hotell som vi bodde på när vi var i Stockholm i somras. Det ligger i Vasastan och det är nära till både tunnelbana och restauranger. Det kommer bli en toppenhelg!




Kvällis

Jag är superdupertrött men jag vill inte gå och lägga mig, det är så jobbigt att sova när man är förkyld.
Idag fick jag ungefär halva min H&M-beställning som var värd ca 1600 men jag har redan skickat tillbaka saker  för 600 kronor... De satt inte som jag trodde och den småblommiga klänning som jag la ut bild på tidigare i veckan passade inte mig alls, färgmässigt.. Jag behöll en annan klänning i samma modell istället. Ska fota allt imorgon så ni får se, jag är jättenöjd med mina köp!
Nu ska jag ta ut vovven sen blir det bingen! Måste försöka sova bort min förkylning.
Natti ♥

Lördag

Vi har ätit en seeeeen frukost idag vilket vi aldrig brukar göra annars men man äter så mycket mer då hehe.. Jag vill träna idag men jag är sjuk. Är bjuden på fest ikväll också men jag måste tyvärr hoppa över den eftersom jag inte mår så bra idag. Tråkigt.
Jaha, vad ska man kolla på ikväll nu när Melodifestivalen är slut? Körslaget? Nej, jag tror inte att Robert går med på det. Några tips kanske? Vad ska ni hitta på ikväll?

Nu har Robert tagit min iPhone igen, han spelar Doodle Jump. Någon mer som har hört talas om detta beroendeframkallande spel? Så otroligt tråkigt men när man väl spelar det så vill man inte sluta för man vill komma högre upp. Fast jag har i princip gett upp nu för jag har som högst fått lite över 16 000 poäng och nu hamnar jag inte i närheten av det. Robert ligger på cirka 30 000 hela tiden och ett rekord på 39 000. Tönt!


Visst är han lite söt, Doodle? För er som inte vet vad det är för spel så går det ut på att man ska hoppa så långt upp som möjligt genom att styra Doodle till plattorna på skärmen.

Schule

Just nu mår jag inte prima direkt... Ska ta med mig te i min fina termos så att jag överlever föreläsningen... Men nu ska jag äta lite rester från igår, ugnspannkaka. Senast jag åt det tyckte jag att det var äckligt men nu var det gott :D
Idag har jag på mig jeans från diesel och en tunika från New Yorker.

New Moon

Igår fick jag ett mail från cdon om att de har skickat min vara...
Förhoppningsvis så kommer den idag :D

♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥

TGIF!

Nu är det äntligen fredag igen men jag har en tuff dag framför mig. För det första ska på föreläsning 13-16 i eftermiddag sen ska vi stanna kvar och diskutera vår kandidatuppsats, Anna, Joanna och jag. Till råga på allt är jag förkyld och har ont i huvudet. Har städat badrummet nu på morgonen och nu känner jag mig helt matt och konstig i kroppen, skulle kanske låtit bli?

Vår lille katt i tratt fortsätter att klumpa runt i lägenheten men han är duktig för han försöker inte ta av den nu längre. Det lyckades han nämligen i förrgår kväll, samma dag som han kom hem. Då hittade vi tratten i kisselådan. Trevligt ;)

Nu ska jag göra te!


Purple

All Star Specialty Hi SEK 699, Converse - NELLY.COMJag ska köpa ett par lila Converse ^^,




Ni vet väl att ni får 100 kr att handla för (vid köpt för minst 500 kr) på Nelly om ni går med i deras Facebook-grupp?













Förkyld

"God" morgon på er!

Imorse vaknade jag upp med svullen hals och huvudvärk. Trevligt värre. Jag vill inte vara sjuk :( Känner mig superduperseg nu och jag vet inte ens om jag orkar göra frukost.

Förövrigt så har vi en väldigt klumpig liten kisekatt ed tratt här hemma nu. Pondus kastrerades igår så det kommer bli en spännande vecka nu när han ska gå med tratten. Men Theo är så hjälpsam och tvättar honom i ansiktet hela tiden. När jag kollade kattlådan imorse så hade han nog fastnat med tratten i sanden direkt efter att han hade kissat för det låg kissig sand utanför lådan. Äckligt. Stackaren fick ju göra en bukoperation eftersom han är kryptorkid, alltså hans testiklar hade inte vandrat ner/ut så veterinären blev tvugnen att öppna upp magen och allt.

En dagens

Linne med nitar Cubus Kofta Gina Tricot Jeans Diesel
Stövlar Skopunkten Skinnjacka Brooker Halsduk H&M

Skolan -> IKEA

God morgon sunshines! Hoppas ni har sovit gott. Jag har varit vaken ett par timmar så nu ska jag gå och göra vid mig och äta lite frukost. Seminarie idag i tre timmar (dör, typ) sen ska jag och Mia till IKEA och shoppa loss men först lär det nog bli en lunch, vi lär ju vara helt i huvudet efter seminariet. Detta är ett av våra sista seminarier innan vi ska börja på två månaders uppsatsarbete, nämligen kandidatuppsatsen. Känns sjukt att snart vara klar. Till hösten (när jag har klarat alla mina resttentor) kommer jag ha en filosofie kandidatexamen i Service management/Health management. Wohoo! :D
Solen skiner och jag är på bra humör trots att jag spenderat den senaste timmen med att plugga. Det är vååååår!

Nu ska jag sätta fart. Självklart åker skinnjackan (dock med stora halsduken) på idag :)
Ha en bra dag i solen!

Vår och sol

Jag är på bra humör idag och jag har fått gjort en massa bra saker idag :)
Därför belönar jag mig själv med en gigantisk beställning från H&M... Här är en liten del av det jag har beställt:
Untitled

Pålsjö skog

God kväll!
Hoppas att ni har haft en trevlig helg, det har jag. Igår vaknade tidigt och passade då på att läsa en massa till min kompletteringsuppgift som ska vara klar på fredag. Resten av lördagen spnderades med städning, slappe och liiiite mer plugg. Framåt kvällen kom vi fram till att vi inte orkade laga någon mat så det blev vårt favoritthai-ställe här i Åstorp, Thai-Lina. Jag ville ha kinamat men Robert fick sin vilja igenom... För en gångs skull tig jag något annat än fyra små rätter. Vi åt ju mycket räkor när vi var på GC så jag har väl fått lite smak för det, jätteräkor då. Därför tog jag jätteräkor på spett med jordnötssås, den godaste jordnötssåsen på läääänge, mums. En massa goda grönsaker med. Perfekt mat till melodifestivalen. Jag ville att Salem skulle vinna men Annas låt är också grym så nu håller vi tummarna!
Dagen idag har spenderats med världens bästa Jenny <3 Jag hämtade upp henne och vi körde ut till Pålsjö skog med våra fina vovvar. De fick springa runt och leka lite (Theo jagade mini-Nalle som skrek som en stucken gris, hehe) samtidigt som även jag och Jenny fick lite motion . Det blev nog mest funktionell träning för vår del eftersom de flesta stigarna var snorhala men Theo var duktig som inte drog omkull mig. Sen åkte vi hem hit, duschade dyngig Theo och fikade med mackor, Ballerina kladdkaka och vit kladdkaka. Nästa vecka får allt bli lite sundare!
Receptet på den vita kladdkakan kommer ifrån bloggen Kalasgott. En mycket fin blogg med en massa smarriga recept!
Snart kallar sängen! Natti natti!

Dagens köp

Jag tänkte läsa boken innan jag ser filmen. Det brukar ju bli bäst så. Har hört väldigt mycket gott om både boken och filmen så...

 

Beställde boken på Familia i början av veckan eftersom de inte hade den hemma. I förrgår fick jag ett sms om den fanns för avhämtning. Förhoppningsvis har jag tid till att börja läsa den imorgon eller på söndag.

Hon som tog betalt av mig i bokhandeln sa att jag gjorde helt rätt i att läsa boken först och att jag hade något att se fram emot :) Orkar tyvärr inte börja läsa ikväll. Mina ögon går nästa i kors så trött jag är.

 

Natti natti ♥


TGIF

Det är dags för fredagsmyyyys!

Vi har ätit god mat ikväll, kyckling såklart eftersom det är fredag!!!
Let's dance är igång och ja, vad ska man säga? Jag blev grymt besviken över att Willy fick va kvar i tävlingen förra veckan. Vad är det med Sverige? Kan ni inte se vem som dansar bra respektive dåligt? Rösta rätt!

Jag hejar på Molly...
Vem hejar du på? :)




Nu fick Robert utbrott... Han frågade var Annika Sjöö har tagit vägen och när jag berättade att hon har fått barn blev han arg. Haha :P

Alltså helt seriöst nu... VAD ÄR DETTA? Hur kan Willy fortfarande vara kvar i tävlingen?! Jag förstår inte. :@

Nu ska jag heja på Claudia istället och nästa vecka ska jag minsann rösta!

Eclipse - trailer

Ooooch jag längtar..............

Rolig reklam

Såg denna på Ellens show idag. Haha :P

Lite tävlingar...

HÄR kan du tävla om ett set från Body Shops kollektion Love etc.

HÄR kan du vinna en ugnsform från Rice, en serie som jag älskar. Har redan en hjärtformad ugnsform därifrån samt några slevar.

Fylliga ögonfransar

Till att börja med vill jag bara säga var inte rädd för att kladda utanför, det tar du enkelt bort med hjälp av topz när du är helt klar.

  1. Har du ostyriga ögonfransar eller väldigt raka eller helt nekelt bara vill böja upp dem är det bra att börja med en ögonfransböjare. Jag brukar sätta den så långt in som möjligt och trycka till några gånger. Ibland får man flytta den i sidleds för att vara säker på att alla fransar kommer med. Flytta den längre ut om du vill ändra formen ute på franstopparna.

    H&M har en ögonfransböjare som är helt okey, den kostar ca 30 kr.

  2. Nu är det dags att börja applicera mascaran. Jobba inifrån och ut. Börja med att bygga upp volym inifrån fransroten genom att arbeta med en zickzack-rörelse samtidigt som du snurrar mascaraborsten utåt. Börja i mitten och arbeta mot både inre och yttre ögonvrån.

    Glöm inte att fylla på borsten med ny mascara (här är det viktigt att inte "pumpa" med borsten ner i flaskan utan snurra istället upp borsten, pumpar man slås det in luft och mascaran torkar).

    Arbeta sedan från mitten av fransraden rakt ut och sedan ut mot sidorna i ögonvrån, för att få ett bredare och fylligare resultat. 

  3. Undre fransraden ska vi inte glömma. Här kan det vara bra att använda en mindre mascaraborste (funkar till ögonvrån med). Arbeta in mascaran genom att röra borsten i sidleds, fram och tillbaka tills du är nöjd med resultatet. 

Nu är det klart! Vill du ha ännu tjockare fransar är det bara till att fylla på med mer mascara en gång till men se till att fransarna inte klumpar sig. Använd en "ögonfranskam" för att separera fransarna.
Såhär kan mina fransar se ut en vanlig vardag:
Här har jag använt Colossal Volum' Express från Maybelline:
När jag ska på fest eller helt enkelt har mer tid på mig använder jag en tvåkomponentsmascara, vilket ger ännu mer längd och volym. Just nu använder jag Double Extension från L'Oréal:
L y c k a   t i l l ! !  :)


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett armband hos snickapelajewelry.

Tävla HÄR du också!


Hörs imorgon kväll!

Jag kan inte lägga upp bilder så mascarainlägget kommer imorgon!

Natti natti ;)

Dags för dansträning

Jepp, jepp, tre veckor sedan sist. Jag missade hela förra veckan eftersom jag var matförgiftad eller nåt i måndags och i onsdags var jag på bankett. Det blir en hel del att ta igen ikväll ja men det fixar sig nog bara inte tålamodet tryter hehe.

Danslektionerna är verkligen veckans höjdpunkt och jag var faktiskt lite deppig för att jag missade de förra veckan men men... Ibland måste man göra andra saker. Oooh, nu är jag laddad, har ätit pasta och nu dricker jag kaffe hehe.

Vi hörs ikväll!!

Nattinatti

Guuuuuud va trött jag är! Kan inte förstå det, jag är konstant trött, seg, har huvudvärk och mår illa ofta. Det suger. Tyvärr så tror jag att det enda botemedlet är sommar/sommarlov.
Imorgon ska jag gå upp vid 7 eftersom jag ska va i skolan redan 9 för att jobba med ett grupparbete. På kvällen ska jag dansa, lite nervöst eftersom jag missade hela förra veckan. Missat en massa steg :/  Men men, det ska väl gå bra... Jag ska snart sova. Theo är hos mamma så jag kan sova lite längre imorgon eftersom jag inte behöver gå ut med honom innan jag åker. Nu ska jag fortsätta gosa med min katt som klättrar på mig just nu :)

Prelude Glory Centurys

Dagens mysiga outfit:

Seeeegsöndag och jag mår illa :(

Dagens fråga

Hade det varit intressant om jag skrev ett inlägg om hur man ska applicera mascara för att få maximalt med volym och längd på ögonfransarna? :)

Lyxfrukost

Jag vet att jag är knäpp som går upp så här tidigt en söndag men jag kan verkligen inte ligga kvar i sängen! Idag står det borstning av hund på schemat. Ikväll ska jag hem till en kompis i Ängelholm så jag kommer nog spendera dagen hemma hos mamma, Robert jobbar ändå så jag är ensam ;(

Nu ska jag äta en lyxig söndagsfrukost med hallon- och björnbärssmoothie. *mums*


Lördag

Härliga helg, äntligen här! Hoppas att allt är bra med er och att ni inte är ledsna för att jag skrivit så lite den senaste veckan men jag har inte haft tid. Igår köpte vi som sagt biljetter till Lady GaGa i Globen. Vi hade tur som fick några för bara ett par timmar senare läste jag att de var slutsålda. Tänk att det finns en massa företag som sitter och köper upp så många biljetter de kan när de släpps, för att sedan lägga ut dem på Blocket för mer än dubbla priset! Jag är sjukt lycklig över våra biljetter och jag längtar ihjäl mig efter den 7 maj. Tiden kommer krypa fram känns det som! Vi har ju redan sett henne live en gång så vi vet vad vi vet ju vad vi har att se fram emot, det kan ju inte bli annat än bättre denna gång då konserten är i Globen. Åååå låt tiden gå fort, låt det bli maj månad nu, konsert, vår och värme!!!


Psst, för er som inte hann köpa biljetter igår... På ladygaga.com står det att hon uppträder i Globen den 8 maj också. Dock står det inget om biljettsläpp så håll utkik ;)

I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me!

Globen 2010-05-07 ♥

Jag längtar!!!


Vi satt och väntade vid datorn när biljetterna släpptes kl 9 i morse. Fick biljetter direkt, ingen kö, inget krångel. I'm happy :D
Detta blir andra gången vi ser Lady Gaga live!

Veterinärbesök, föreläsning och bio

Min dag ser ut ungefär så som rubriken lyder. Om en halvtimme ska jag köra till Örkelljunga och lämna vår lille katt hos veterinären, han ska kastreras. Sen tänkte jag ringa och väcka mamma och fråga om vi kan äta frukost. Jag är lite sugen på nya frallor, mums. Klockan 12-14 är det föreläsning inför kandidatuppsatsen. Jag hoppas att vi får sluta tidigare så jag hinner träna innan det är dags att hämta Pondus igen vid 16. Klockan 18.15 sitter vi bänkade på bion med snyggbrillorna på för då ska vi se Alice in wonderland :) Det låter väl som en bra dag? Och vet ni vad? Jag har redan läst en hel vetenskaåplig artikel idag. Känner mig faktiskt lite duktigt eftersom klockan bara är 9.14 :)


Onsdag

God morgon sunshines!
Jag sitter i mjukiskläder nu och kollar på tv, har även sökt lite jobb, är verkligen peppad nu. Det började i söndags, då fick jag ett ryck och började kolla jobb på platsbanken. Det ledde till att jag uppdaterade mitt CV och personliga brev och sedan dess har jag sökt en hel del jobb. Både heltidsjobb och extra eftersom jag har planer på att fortsätta plugga, dock bara deltid så därför måste jag ha ett jobb eftersom jag inte vill ha mer från CSN nu. Jag tror att det är solen som gör mig pigg och glad nu. Idag märks mer än någonsin. Jag sov till lite efter 9 så Theo väckte mig, han har ont i magen :( Jag gick först ut i vardagsrummet och jovisst, där låg en hög, eller snarare pöl... Sen gick jag in i badrummet och då hade Pondus kissat på mattan. Han har börjat med det den senaste månaden. Han kissar på badrumsmattan och Theos handdukar. Så jag ringde veterinären och fick en tid för kastrering redan imorgon. Nu hoppas vi bara att det beror på att han har blivit könsmogen.
Nu ska jag gå och fixa lite frukost och snart kolla på Biggest Looser.
Just det, idag är det AGORA-dagen. En massa företag finns på plats på Campus och man har möjlighet att gå på olika föreläsningar. Dock ska jag inte dit men jag ska gå på banketten på Wallmans ikväll. Lite vardagslyx :)