Solig måndag!

God kväll :)

Måndag och ny vecka, jag jobbar 9.15-18 hela veckan förutom onsdag, då slutar jag 17.00 och har något att se framemot på kvällen. Jag, Erika och Louise ska nämligen spela minigolf efter jobb - mysigt!

Idag när jag kom hem från jobb (halv sju) slängde på mig träningskläderna direkt och drog med Theo på en PW, började småjogga lite försiktigt och han hängde på. Till min stora förvåning så kom han snabbt in i ett bra tempo, han är duktigare än jag, haha. Så det blev intervallträning i 50 minuter längs med landborgen och i Pålsjö. Theo är verkligen en bra promenad-/joggingkamrat som drar på sådär lagom mycket ;) 

När jag kom hem igen var det full rulle i köket, hade Roberts mamma, min mamma och Bosse på middag ikväll. Vi åt lax och ljummen potatissallad, melon och romsås. Till efterrätt blev det äpplekaka. Nu när de hade åkt gick vi ut på en kvällspromenad. Så skönt nu när det är så varmt. Jag sov jättedåligt i natt så jag hoppas mina motionsrundor gör lite nytta för mig ikväll!


Nespresso

God kväll på er ;) Hoppas alla har haft en bra midsommar och att ni inte söp skallen av er.

Vi har haft lite besök av pappa och Nada ikväll och de hade med sig en inflyttningspresent - en Nespressomaskin! Nu jävlar ska det drickas latte! :D


Här var det livat ;)

Ooh, har hänt en massa sedan jag bloggade sist! I lördags hade vi inflyttningsfest som jag tror blev lyckad, jag hade trevligt och det verkade de andra ha också. Jag ska lägga upp lite bilder, men i nte nu... Jag kom hem från träningen för knappt en timme sedan, det blev ett benpass idag. Ska snart ta en dusch för att sen gå och lägga mig, är lagom trött nu.


Sussa sött ;)