Söndagsbak

God morgon sunshines!

Nu sitter jag och laddar inför träningen med en god frukost. Theo lät mig sova ut idag med, min snälla vovve. Om två timmar ska jag träna med Louise på Aktiverum, indoor walking. När vi är klara ska vi möta upp Jenny för vi ska baka i eftermiddag, plus minus noll med träningen där ja ;) Men som jag brukar säga "det är bättre att äta kaka OCH träna än att bara äta kaka" haha. Så får vi inte lika dåligt samvete ;)

Det känns som att våren är på väg nu :)

Min älskade iPhone ;)

Nu har jag beställt ett sportarmband till min iPhone så att jag kan ha med den i gymmet.
Belkin Sportarmband Dual fit, iPhonebutiken, 279 kr

Samma armband finns hos applestore för ca 100 kr dyrare så man tjänar verkligen på att kolla in iPhonebutikens hemsida. Nu ska jag bara hitta något snyggt och bra skal. Tror att jag vill ha ett silicon-skal eller varför inte ett av dessa:
Dessa skal går att köpa på bl.a. Mirabling. Swarowski-skalen går loss på 4999 kr. Vill man ha budgetvarianten räcker det att man betalar 299 kr, överkomligt. Funderar faktiskt på att beställa ett ur Diamonds serien.

Lördag

"God morgon"!

Nej, jag har varit vaken sedan 10 i morse, det blev ju lite sent igår så därför kunde jag för en gångs skull sova länge!! Igår var jag hos en kompis i stan. Robert skulle kolla film med sitt grabbgäng ;) så jag passade på att åka med honom in till stan. Vi var hemma vid 1 i natt och då somnade jag gott efter att ha gått nattrunda med Theo. Theo tog också sovmorgon, annars vaknar han ju vid 6. Vi behövde nog sova ut alla tre.
Igår tränade jag på Studio Aktiverum på Berga för andra gången. Jag gillar deras gym riktigt mycket, tar emot att säga detta men jag trivs bättre med att träna i deras gym än på F&S... Men jag ska inte byta gym för de har fler pass att välja mellan på F&S och det är ju passen jag helst vill gå på. Imorgon bitti blir det till att prova på Indoor walking.  Nästa vecka är jag tillbaka igen Trixie ;)

Indoor walking in action :P

Alice in wonderland

Biljetterna är köpta!

Nästa torsdag ska jag, mamma och Robert se Alice i underlandet på bio. Jag har höga förväntningar på filmen. Hoppas den är lika bra som Disneys tecknade variant, den var en av mina favoritfilmer när jag var liten :)



Någon mer som ska se den?

Torsdag

Jag sitter just nu i skolan och väntar på att min grupp ska komma.Vi sa arbeta med en gruppuppgift idag och jag är sådär lagom motiverad. Dagen började som enbra hårdag (glad) för att sedan övergå till det motsatta pga att det regnar!!
BLÄÄÄ

Dåligt humör

Dagens höjdpunkt var träningen med Louise sen har det bara gått utför. Jaa, nu när ni andra snart ska ta kväll/laga middag, bara slappa hemma så ska jag läsa ett 13 sidor långt case på engelska. Visst, jag gör det såååå gärna på kvällen för det är ju precis vad man vill göra innan man ska sova - plugga. Någon som vill byta? Infinn er då på Campus Hbg kl 9.30 imorgon.
Over and out.

I can transform ya


Träningskalender

God kväll alla glada! Nu mår jag toppen igen och känner mig pigg! Hoppade träningen idag eftersom jag mått lite illa idag och känt mig allmänt seg.
Tänkte tipsa er om en bra sida där man kan skriva in sina planerade och utförda träningspass. Där ser man exakt vad man har tränat och vilken tid. Dessutom finns det statistik över frånvarodagar som vila, sjukdom eller skada. Perfekt när du vill planera veckans träning eller bara för att kunna gå tillbaka och se hur du tränat.Det finns flera funktioner som t.ex. kostverktyg som räknar ut hur mycket kcal du fått i dig på en dag m.m. Jag använder den för att skriva in vilka pass jag gått på och för att planera kommande träning. Shapelink.com

Tisdag

Usch, här händer det inte mycket just nu. Jag känner mig mest trött och hängig på grund av det tråkiga vädret. Idag har vi städat och jag håller även på att tvätta nu. Har bestämt mig för att skippa träningen idag för jag mådde lite illa innan idag, tränar nog imorgon istället och på torsdag ska jag på cirkelfys med Trixie. Bra att det finns någon som peppar en :)
Vi hade tänkt åka till IKEA idag, samlar energi just nu. Ska kanske äta köttbullar där, eller något annat om de har något gott idag. IKEA-köttbullar eller korv är ju mums.

Tävling - Vinn presentkort!


Söndag

God morgon!
Detta är inte normalt, min dygnsrytm är inte normal. Vi brukar gå och lägga oss vid 22-tiden eftersom Robert börjar jobba antingen kl 5 eller 6 på morgonen. Jag vill ju inte sitta upp själv om kvällarna, hur kul är det? Dessutom är jag så trött på grund av att jag varit vaken sedan 6 på morgonen så ögonen går i kors om jag är uppe så länge. Det har liksom blivit en ond cirkel. Jag menar, jag vill också kunna sova ut när jag är ledig! När man vaknar såhär tidigt även på sina lediga dagar så känns det liksom aldrig som att man är ledig för allt bara flyter ihop. Upp tidigt, gå och lägga sig tidigt. Jag har sömnproblem, på morgnarna, jag är för pigg! Hehe... Idag vaknade jag innan 5 när Robert skulle till jobb och sedan dess har jag varit vaken. Antagligen blir jag trött vid 12 idag och då går jag och lägger mig för att jag ska orka vara uppe till iaf 22 ikväll.
Bläää, hjälp mig, vad ska jag göra?!
Zzzz........

Harrys

God kväll alla läsare :)

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knäet och slöar. Jag är så mätt att det känns som att jag ska spricka när som helst. Vi har ätit på Harrys eftersom mamma fyller år idag, jag vågar inte skriva hur mycket hon fyller haha. Vi åt trerätters, riktigt gott :) Imrgon ska jag försöka komma upp i skaplig tid (omöjligt att inte göra det med hund) för jag tänkte plugga lite så jag kanske hinner träna på eftermiddagen/kvällen.
Hoppas att ni har en lördagskväll! ♥

Tävling - Vinn en Marimekkoskål från Iittala

HÄR kan du tävla om i Marimekkoskål från Iittala.
Den som vinner får välja mellan färgerna sand eller rosa.

Drömma får man...

Klänningar Valentino samt Lanvin

Om man ändå hade råd till dem...

Klädcollaget är gjort på Polyvore. Klicka HÄR för att komma till min sida, klicka därefter på bilden för att se inköpsställen och pris.

Jag vann!

Hihi, jag vann Carlshamns-tävlingen så snart lär jag väl få en presentcheck med posten. Då ska jag bjuda på fika. Okey, ni som känner mig vet väl om att jag kan baka men varför inte testa lite fusk ibland? ;) Då kan ni komma hyfsat oinbjudna så slänger jag bara ihop en mix sådär lite snabbt samtidigt som jag smetar mjöl i ansiktet. Precis som i Ekströms reklam när de bakar paj.

Idag är jag helt ledig. Varken jobb, skola eller träning. Dock ska jag plugga lite här hemma men jag har i alla fall ingen tid att passa. Ikväll blir det förhoppningsvis mys till Let´s dance tillsammans med Jenny.
Ja, det jag skulle komma till i detta stycke var att jag, trots att jag inte har någon tid att passa, inte kunde sova längre än till 06.30 idag. Då vaknade jag och fem minuter senare vaknade även Theo, som låg vid mina fötter uppe i sängen. Lite kul är det för igår diskuterade jag och Robert att Theo aldrig sover på min sida av sängen. Han ligger alltid vid Roberts fotända, oavsett om Robert ligger i sängen eller ej. Theo kanske hörde det så att det var därför han la sig hos mig i morse för att göra mig glad. :) Min hund är snäll ♥
Jag & Jenny "Blondie & Brunetten", en utekväll i somras
Ge mig sommar... Ge mig juni...

Ännu en tävling ;)

Och alla dessa tävlingar hittar jag genom Matilda :)
Denna gången är det ett rosa fat som lottas ut på den här bloggen. Ni vet ju säkert redan att jag älskar rosa så detta  hade varit helt perfekt för mig. Alla kan vara med och tävla, med eller utan blogg. HÄR är en direktlänk till tävlingsinlägget. Lycka till!

Mateus Ostron, ljusrosa fat

Tävling

Jag tävlar om en presentcheck från Carlshamn Bageri
hos familjebloggarna.se. Tävla HÄR du med!


Ljusrosa Converse

Letar just nu efter billiga Converseskor. Jag vet redan vilka jag ska ha men det hade ju varit kul att hitta dem för ett lägre pris. Haléns är de billigaste jag hittat just nu, 599 kr.
Visst är de fina?

Kan inte sova

Nu har jag varit vaken i en och en halv timme. Låg bara och vred mig i sängen så nu bestämde jag mig för att gå upp i stället. Det är så mycket tankar som snurrar i huvudet, skolan och annat. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska ta mig i kragen och verkligen råplugga dehär sista tre månaderna. Jag ska klara de två dumma tentorna jag har efter mig sedan tvåan. Jag ska inte läsa om kurserna till hösten. No more school for me. Det är så tråkigt att plugga. Det enda jag ser framemot i skolan nu är kandidatuppsatsen som jag ska skriva med Anna och Joanna. Jag tror att det kommer bli kul och vi har ett intressant ämne att skriva om, om det bara blir godkänt för det är lite känsligt kanske. Vi håller tummarna.

Eftersom jag ändå är vaken nu så tänkte jag börja på en kompletteringsuppgift som jag fick när jag missade ett seminarie på grund av att jag var sjuk för två veckor sedan. När vi ändå är inne på det skolrelaterade kan jag ju passa på att berätta att jag tänker läsa vidare om cirka ett år, beroende på hur mycket pengar jag hinner spara ihop tills dess. Spåret jag är inne på är självklart hälsa, fortfarande. Jag vill läsa till kostrådgivare, det finns en mängd olika utbildningar... Två veckors- till halvårsutbildningar. Den jag helst vill komma in på går över en termin inkl. praktik. Tar jag en tvåveckorskurs måste jag antagligen åka iväg under de två veckorna, vilket innebär krångel med boende på den orten självklart men även mer plugg under en kortare period och då tror jag inte att jag kommer få ut lika mycket av utbildningen som om jag skulle ge den en hel termin. Nästa utbildning jag vill gå är gyminstruktör/Personlig tränare (PT), men det tar vi längre fram. En sak i taget. Nu ska jag göra en kompletteringsuppgift. Skoj skoj... Just det, till hösten ska jag söka en psykologikurs som heter "Rekrytering och urval" samt en kurs som heter "Mode och trender".  Båda går på halvfart och jag tänker bara välja en av dem men jag vet inte vilken... En kurs som jag med säkerhet kommeratt ha nytta av eller en kurs som är rolig?

Det blev ett långt inlägg men jag hoppas att ni förstår. Ni hade inte behövt läsa allt ;)


Nytränad...

men inte vältränad ;) Har varit och tränat på friskis ikväll, det blev ett medelpass men guuuuud så jobbigt det var! Det märks att jag har hållt upp med träningen alldeles för länge. En förkylning på det har inte gjort saken bättre heller. Känns som kroppen har brutits ner totalt om jag ska vara ärlig. Så denna vecka chockstartar jag min kropp igen. Dans igår, friskis idag, dans imorgon, friskis på torsdag samt lördag och/eller söndag. Nästa vecka ska jag nog utnyttja min gratisvecka på Studio Aktiverum.

Nu sitter jag och slötittar på So you think you can dance samtidigt som jag varvar ner efter träningen.

Har skrivit på detta inlägget i snart 20 minuter. Får sms av Mia hela tiden som avbryter mig. Hennes dator strejkar så hon har inget annat att göra än att sms-bomba mig ;) Hoppas att hon läser detta sen ^^,

Så nu är det nog bäst att jag säger god natt till bloggen. Natti natti ♥

Magtröjan

I sommar är det magtröjan som gäller. Ska du haka på trenden? ;)


En liten del av Topshops utbud.

Tisdagen den 16 februari 2010

Hello!

Hoppas att ni mår bra idag. Själv mår jag super, jag kan säga att jag känner att jag lever. Har lite tränignsvärk från baletten igår. Det var min första balettlektion denna terminen eftersom jag var sjuk förra veckan.

Dagens stora plan är att åka ner i stan och möta upp Robert halv tre, då ska vi äta sushi, en av mina favoriträtter :) Ikväll blir det nog lite träning.

Igårkväll la Robert Pondus ovanpå Theo när han låg i sin korg, Pondus älskade det! Han spann som bara den och låg kvar där till Theo reste sig. Det såg så mysigt ut. Kul att hund och katt inte behöver vara som katt och hund. Ska lägga upp en bild på dem senare. ♥

Nu ska jag gå och hänga upp tvätt. Ha en bra dag i snön :)


Måndag

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig. Vi ska till Familia och klippa oss. Mamma ska färga håret och jag ska klippa min lugg för den har blivit liiite för lång.

Jag har handlat för presentkortet jag fick av Natasha och Jacob. Här är resultatet :D


En finfin tunika, halsband och skärp. Allt är från H&M ♥

Tävling!

Jag är med i en tävling HÄR, där man kan vinna en gratisbeställning hos Personlig Almanacka. Jag har en Personlig almanacka just nu och det är den bästa almanacka jag någonsin haft.

Tävla du också!














Längtar till kl 21.00

för då slutar jag jobba! Jag börjar 15.00 idag, det är lite drygt att jobba kväll för man tar sig inte för att göra något på dagen innan man ska jobba, inte jag iaf. Så dagen består mest av väntan. Väntan på att få åka iväg till jobb så att jobbdagen kan ta slut så jag kommer hem igen.

Tyvärr missar jagMelodifestivalen ikväll men jag får se reprisen imorgon.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Vad ska ni hitta på då? Som jag redan har skrivit här i bloggen ska vi på bio och se Valentines day. Jag ska även träna på eftermiddagen om jag orkar.

Nu ska jag gå och göra vid mig så jag hinner vila lite innan jobb med.

Ha en bra dag :)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Dåligt samvete

Denna veckan har skolan kommit i sista hand, inte bra. Min abitionsnivå ligger just nu på jordkärnenivå, alltså väääädigt långt ner. Imorgon har vi seminarie och jag sitter just nu och renskriver mina anteckningar, 9 timmar innan det ska vara klart. Stabilt.

Idag fick jag besök av min kusin Karin. Vi bakade fjärilsmuffins och moccarutor, med Roberts hjälp också. Efter fikan blev det en tur ut på Väla, kebabtallrik på Ringstorps pizzeria och sist ett besök på Familia som hade öppet till 22.00 ikväll. Handlade för mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent av Natasha & Jacob :) Visar mina inköp imorgon.

Nu ska jag fixa det sista inför morgondagen sen blir det bingen. Tänkte orka träna efter skolan.

Natti natti!

Discokula

I'm inlööööve...

CLUBL Glitter dress, NELLY, 399 kr

Vattenkokare

I förrgår när jag skulle ta ut vår Chilli-vattenkokare från OBH Nordica från ett av skåpen ovanför kylen tappade jag den så den gick isönder. Har haft väldigt dåligt samvete över detta eftersom den var Roberts så idag köpte jag en ny på Clas Ohlson. Det blev också en OBH Nordica fast modell mindre för 249 kr. Chilli-priset pasar inte min studentplånbok ;)

Mmm, mums med te :9

Onsdag

God morgon sunshines!

Min förkylning har inte blivit bättre sedan igår så jag vet inte om jag kan dansa ilväll heller :( Såååå tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Jag drick en massa te, echinagard och jag tar även hostmedicin. Men inget hjälper :(

Om ett par timmar ska jag träffa en vän på Väla, vi ska äta lunch och titta lite i affärer kanske. Jag har ju 350 kr i presentkort på H&M. Kanske hittar något fint där. Annars händer det inte mycket mer idag mer än att jag ska plugga lite sen i eftermiddag. Kanske bakar något också. Jag är sjukt sugen på chokladmuffins, stooora amerikanska muffins med chokladbitar i. Mmm...


Tetips

Har som sagt hinkat i mig te idag... Det har blivit ett grönt lösviktste som heter Pigg & kry samt ett nytt te från Lipton som heter Smooth med smaken Lemon honey, mycket gott. Eller ja, den lilla smak jag känner nu är god hehe.
Det är dessutom koffeinfritt :)

Kolla bil

Sköna söndag!

Idag  sov jag till klockan 10 så här har inte blivit så mycket gjort. Nu sitter jag med en kopp te och ne macka. Hinkar te och echinagard nu känns det som. Mest te såklart hehe. Men jag tror inte jag hinner bli frisk tills imorgon så jag kan nog bara va med på baletten, sen får jag titta på när det är street... Inget konditionskrävande nu alltså, segt.

Igår kollade vi på Melodifestivalen, till och med Robert! Jag ville att nummer tre och åtta skulle gå vidare till globen men trean åkte ju ut. Jag tror hon hade haft en chans i ESC faktiskt. Men det kommer fler delfinaler.

Vad tyckte ni?



Just nu så sitter jag och väntar på att Robert ska komma hem och då ska vi åka och kolla på bilar i hålan Klippan. Ikväll kommer mamma och Bosse hit för jag är så snäll som bjuder dem på middag :) Måste bara komma på nåt gott att äta efter. Kanske blåbärspaj? Ja, jag och mina pajer...

Nu måste jag sluta skriva! Ha en fortsatt trevlig dag :)

Ny design

Nu har jag en ny design! Hoppas att ni gillar den? Vill ha något nytt nu när det är nytt år och snart vår. Denna är dock bara tillfällig känns det som. Så om det finns någon snäll själ där ute som kan eller vet någon som kan göra en ny design till mig hör gärna av er! Denna designen har jag laddat ner från Bloggdesign.nu.

Någon som vet hur man ändra färg på den kursiva texten? Som ni ser blir det rosa när jag använder kursivering. Jag tycker det blir svårt att läsa. Eller vad tycker ni?

Lille Pondi

Sååå liiiiten Pondus var när vi fick honom, fastän han egentligen var ganska stor ;)


Mer dans!


Dance to Express, not to Impress

Jag saknar dansen massor just nu. Har inte dansat på snart tre månader tror jag. Vi har haft ett väääldigt långt juluppehåll men på måndag sätter det igång igen! Nu måste jag bara bli frisk. Tur att jag har hållt igång med Friskis hela uppehållet, har dock slarvat med stretchingen, har bara gjort det vi gör efter passen. Men det ska som sagt bli alldeles underbart att komma igång igen!


Super size me

Igårkväll såg vi dokumentären Super size me, skrämmande men så sant. Jag tycker dock inte att man ska ge snabbmatsföretagen skulden för fetmaepidemin, alla har en fri vilja. Trots denna skrämmande film bestämde vi oss för att vi ska äta på McDonalds idag, om jag orkar åka iväg vill säga. Vi har faktiskt inte ätit där på över två månader, minst, tror inte vi åt där nån gång i december heller. Så ofta äter vi snabbmat alltså :P Vi har nämligen inte ätit snabbmat nån annanstans heller. Man får vara lite äcklig när man är sjuk, min krop behöver eeerhm näring...

Idag känner jag mig lite piggare men huvudet dunkar fortfarande och nu har jag även fått hosta. Så jag ligger här hemma och låter som en gammal rökare. Trevligt. Ska kanske äta lite frukost nu och se om jag orkar ta en dusch sen.

Hoppas att ni gillade mina bilder från Gran Canaria :)

Gran Canaria, del 2




Vi åt flera goda desserter, en av favoriterna var Tiramisu.


Bild från ett vattenland i Maspalomas.


Robert fick tag i ett snyggt hårband ;)


Självklart tog vi undervattensbilder med min digitalkamera :)




En slapp dag vid poolen, vissa var ju tvugna att ligga i skuggan under några dagar ;)


Sista hela dagen var jag, Robert och Markus ute med en båt.


En riktigt soft dag!


Vi såg när en ubåt kom upp ur vattnet!


Söte <3


Sen blev det även lite bananaboats på det. Detta är före-bilden ;)

Nu har ni fått se lite bilder från vår resa :)

Ensam hemma

Jag mår skit just nu! Orkade knappt gå ut med Theo idag så han fick ligga och sova snällt enda till klockan var halv 12 den stackaren. Nu ligger jag här i sängen och snorar och hostar. Ska snart gå upp och värma lite lasagne, det är det enda jag är sugen på. Har inte ätit nån frukost än eftersom jag inte är sugen på mackor. Till råg apå allt är jag ensam hemma. Visst det är skönt på ett sätt för jag vill inte ha nån som hänger över mig när jag är sjuk men jag hatar att vara ensam hemma. Här är så tyst och mina djur är ju inte de mest aktiva av sitt slag om man säger så.

Så, om ni känner för att ta hand om någon får ni mer än gärna komma hem till mig idag :)

Sjukis

Nu sitter jag i soffan och har megaont i halsen och jag har nog lite feber också för jag känner mig inte helt ok. Skit också. Jag som ska jobba imorgon men jag blir nog tvungen att sjukanmäla mig ;/

Borde sova men jag vill inte gå och lägga mig för det är så jobbigt att sova när man är sjuk speciellt när man är förkyld också. Det lär inte bli mycket sömn inatt.


Nytt smink



Igår fick jag mitt nya smink som jag beställt fråna USA. Nu har jag testat det med och ni ska få se resultatet med före- och efterbilder :)

Före:


Efter:




Usch, det syns inte att jag har varit på solsemester längre :(

Nu drar jag i alla fall hem till Jenny! Vi hörs väl ikväll. Pussheej

Tisdag


Ta mig tillbaka till värmen!!!

Ligger just nu i sängen och myser med mina söta djur (ska byta lakan ikväll, därför Theo får va här upe ;) ). I gårkväll bestämde jag mig för att jag skulle träna nu på morgonen men jag vaknade upp med halsont plus att jag är lite svullen så jag ligger här och funderar på om jag ska  träna eller inte. Tänker att jag lika väl kan träna, ska ju "bara" köra styrka. Jag behöver ju inte köra kondition efteråt. Ska äta frukost och dricka te sen får vi se hur jag gör. Lite senare i förmiddag ska jag träffa Jenny. Vi ska ha pluggdejt och ikväll ska vi på bio i Ängelholm, vi ska se Avatar i 3D. Robert följer med och kanske Maja också.

Frulle!!!

Min födelsedagsfest

I lördags hade jag fest här hemma för mina vänner och igår bjöd jag hem familjen men de fotona finns på mammas kamera så de kommer senare :)


Jag & Mia


Pondus var självklart också med :)


Teuta, Cassandra, Robert, Gustaf, Bettina & Ali


Natasha goes fjortis in the window ;) men jag tycker om dig ändå haha <3


Jag & Natasha


Bästa vänner <3


Me :)


Teuta, Robert, Matilda, Gustaf & Mia


Natasha, jag, Cassandra & Teuta

TACKA ALLA NI SOM FÖRGYLLDE MIN DAG OCH KVÄLL ♥

Ny vecka

Pluggvecka.

Status: Fortfarande omotiverad till tusen.

Att göra i veckan: Plugga.

Resultat: AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!