23 år

Tänk att jag är 23 år, kan inte fatta det, 23! OMG!

Jag hade i alla fall en perfekt födelsedag trots att jag hade tusen saker att göra under dagen men det resulterade i en trevlig kväll med en hel del av mina kära vänner :)

Tack till alla er som gjorde min dag till en speciell dag ♥

Idag ska jag på det igen men nu blir det "bara" fammiljen. Får se hur många som kommer för det är tydligen snöstorm i Landskrona. Jag ska bjuda på mat ikväll, lasagne, min specialitet. Sen blir det tårta som jag ska åka och hämta snart.

Hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag, även om den inte är slut än!

Sovdags!

Jag får helt enkelt gå upp tidigt imorgon och göra klart caset! Jag är fortfarande omotiverad, skolan är tråkig, jag vill börja jobba :(

God natt!

Vinglas

 
Nu ska vi snart iväg till Ikea, jag måste köpa vinglas till festen på lördag eftersom jag har slagit i sönder de här hemma, har bara tre rödvinsglas kvar. Robert vill bara att vi ska ha vitvinsglasen men vi får se hur det blir. 19 kr/st kostar de bara på Ikea. Lagom pris nu medans man är student ;) Vi ska även inom Jysk för att köpa klappstolar så folket slipper stå upp och äta. Mycket att fixa!


Torsdag

Kan inte fatta att vi snart har varit hemma i en vecka. Var tar dagarna vägen? Jag har i alla fall haft fullt upp med skolan de senaste dagarna. Det är verkligen skitsvårt och jag tvivlar starkt på att jag kommer klara mig i morgon. Men vi får väl hoppas på det bästa!

Jag vill bara att skolan ska ta slut så att jag kan börja jobba istället och få lite mening i min just nu grymt tråkiga liv. Men det finns så mycket jag vill göra men jag vet inte var eller när jag ska börja med detta. Det får tiden avgöra. Jag ska leva i nuet (det är svåååårt) och inte tänka fö rmycket på framtiden. Nu ska jag plugga...

Gran Canaria, del 1






Första dagen var vi bleka och trötta.


Vi hittade en ödla!


Första doppet i poolen.


Markus glassar!


Markus, jag & Robert


Jag fick ett vackert halsband av Robert ♥







LITE BILDER PÅ HOTELLET




Vi bodde högt upp!


"Kärleksön", den är formad som ett hjärta


Utsikten från vår balkong


Det snöar

och Pondus jagar snöflingor så krukorna nästan åker ner i golvet!



i.d. bareMinerals

Det börjar bli dags att uppdatera sminkväskan och det ska självklart göras med mineralsmink från bareMinerals. Jag har använt mineralsmink i snart ett år nu och huden mår verkligen bättre än med vanligt smink. Detta blir första gången jag använder bareMinerals, innan har jag använt ett mineralpuder från Mary Kay.

Jag beställde paketet från Strawberrynet, de har massvis med billig kosmetika!

Strawberrynet, 559 kr


Skriver ut...

Sitter just nu hemma hos mamma och skriver ut en massa sammanfattningar på kurslitteratur. Jag är trött och vill bara köra hem och sova! Det har varit en fullspäckad dag. Vid 12-tiden kom jag på att jag var tvungen att åka till skolan och hämta lite papper så jag mötte upp Jenny och Louise där. Sen gick vi och åt god lunch på Haket och därefter blev det en runda på stan. Köpte ett linne och en tunika på Gina. Lite senare blev jag upphämtad av mamma och Bosse och vi åkte till Danmark och handlade dricka.

Igår köpte jag ett par nya träningsbyxor:

Stadium, 149 kr

Jag älskar att shoppa träningskläder! ♥

20100126

Kan fortfarande inte skriva 2010! Igår kväll kom jag igång med träningen igen efter semestern och över en veckas uppehåll. Jovisst, jag har simmat 40 om dagen, men bara några dagar av semestern hehe. Men ändå har jag gått upp tre kilo vilket resulterade i att jag inte kunde knäppa mina jeans (ej stretch) i görrgår. Sist jag använde dem var bara några dagar innan vi åkte... Igår var jag på skivstång/step så jag har träningsvärk i armarna idag. Det var så jobbigt att jag inte orkade alla rep äns! :O
Ärligt inlägg...

Idag ska jag börja planera mina matinköp inför veckan och helgen, jag fyller ju år på lördag. ;)

Nu ska jag gå igenom bilderna på resan, sen kommer här en bildbomb!


I´m home!

Nu har vi varit hemma ett par dagar men jag har ändå inte vant mig vid denna äckliga kylan. Är lite avis på Angela som åker iväg i hela tre månader nu till helgen. :P

Vi har haft en slapp resa med massa sol och bad. Förutom att ligga vid poolen var vi på ett vattenland samt åkte på en båttur under en dag där man fick snorkla, åka bananaboats m.m.

Jag skulle egentligen varit i skolan idag men jag vaknade upp med huvudvärk så jag bestämde mig för att stanna hemma. Tog en Ipren innan så nu har huvudvärken försvunnit så jag ska snart börja läsa lite. Allt det jag missade förra veckan känns bara som en stor klump i magen men jag har iaf till vecka 12 på mig att gör kompletteringsuppgiften. 

Jag ska lägga upp bilderna så snart jag har rensat bland dem :)

Jag väntar och väntar...

På att någon människa ska avboka sin plats på skivstångspasset ikväll! Annars chansar jag på drop-in och får jag ingen plats då får det bli gymmet.

Just nu går tvättmaskinen för fullt. Allt för att ha så mycket som möjligt att välja mellan när jag ska packa. Mamma är så snäll för hon sa att hon kan storstäda vårt badrum när vi är borta, hon och Bosse ska nog till och med måla det. ROSA! I'm so happy :D

Tänk att imorgon vid den här tiden befinner vi oss på varmare breddgrader.


Här ska vi bo!

På lördag smäller det!

En dag kvar i detta kalla land!

Imorse vaknade jag vid sextiden av att Theo gnällde och höll på. Han kliade sig i örat och gick runt i lägenheten så jag ringde veterinären. Han har svamp i örat ;S Så nu ska han få örondroppar i tio dagar. Mamma frågade veterinären om vi kunde få klippkort där, känns ju som att vi åker dit varje månad. Snart ska vi dit igen för att kastrera och tatuera Pondus.

Jag har skrivit klart min självreflektion för denna kursen och ska nog skicka in den ikväll också sen får man väl börja packa, det är så tråkigt. Men jag måste. Vi var iväg och lånade resväskor av Roberts syster och min pappa igår. Den jag ska ha är så stor så jag får plats i den. Fattas bara några cm för att vi ska kunna stänga den hehe. Ja, vi testade igår.

Ikväll blir det träning igen, medelpass, jag vilade igår för annars hade det blivit fyra dagar i rad. Hade tänkt gå på step 2 i stan men nu ska inte Robert in till stan så jag tränar i Åstorp idag. Hon har ett nytt pass nu och det är ett riktigt mördarpass. Är det verkligen medelnivå? I en övning står vi som kräftan och sparkar benen rakt ut/springer, f-n va jobbigt det var, sen hoppar vi ut och in med benen i samma ställning. 
Tanken är att jag ska träna imorgon också. Jag vill ha plats på skivstångspasset så jag kollar bokning med jämna mellanrum, får jag ingen plats där blir det gymmet. Måste trötta ut mig innan flygresan så jag kan sova ;) Nu ska jag fixa låtlistor i Spotify som jag ska lägga in på mobilen!

Här får ni en bra låt!

Cascada - Fever


I love Friskis&Svettis <3

Idag körde externjympan igång och terminen startade med buller och brak med Annelie som ledare. Hon har de jobbigast medelpassen! Trodde jag skulle dö ett tag men nu sitter jag här, helt slutkörd, och funderar på hur jag ska ta mig till duschen. För duscha måste man annars luktar man äckligt :D

Imorgon står det projektseminarie på schemat kl 9-13 därefter blir det till att åka hem och plugga, packa och städa. Kanske träning på kvällen med. Ja, jag vet, det blir antagligen fyra dagar i rad denna veckan men sen kommer jag va borta i åtta dagar så... Det är okey. Visst? :)

Nej, Theo vill ut och jag ska upp tidigt imorgon så nu säger jag God Natt.

Bortskämd, jag?

Nej, jag vill snarare uttrycka det som att jag har föräldrar som ställer upp för mig när jag behöver hjälp.

Idag var jag på anställningsintervju och ska jag vara helt ärlig så kändes det inte alls bra. Två personer från företaget var med och jag tror jag svävade iväg lite på nån fråga de ställde. Det går som det går. Jag sitter inte i sjön, än i alla fall ^^,

Är så trött i huvudet nu efter att ha spenderat förmiddagen med att förbereda vår projektredovisning i skolan, sedan åt jag sushi med Robert och Markus. Nu är jag äntligen hemma och försöker ta igen mig lite innan jag gör klart allt inför redovisningen imorgon.

Dagens höjdpunkt blir kvällens träningspass. Annelies pass här i Åstorp som alltid är sjukt jobbigt. Ska bli nice, första passet här i Åstorp denna termin.

Vad ska ni göra ikväll?

Löparskor

Jag har världens bästa mamma ♥ 
Trots att jag är en klant köper hon nya skor till mig :)

Stadium 499:-

Måndag

Hej mina vänner!

Sorry för dålig uppdatering, igen. Vissa har ju klagat på mig ;)

Snart åker vi till Gran Canaria så jag har en del att fixa nu i veckan. Saker som ska inhandlas, planeras, göra klart saker till skolan osv... Idag ska jag till Väla med mamma och morfar. Jag ska få ett par nya joggingskor eftersom jag råkade förstöra mina gamla. Tvättade dem, 30 grader handtvätt, hängde upp dem i torkskåpet men de torkade inte så jag satte igång torkskåpet och då smälte sulorna...

Nu måste jag göra vid mig så jag är klar när de hämtar mig.

Just det, måste tillägga en sak. Igår tappade jag min dator så där blev ett märke och metallisten som går runtom tangentbordet lossnade lite på ena sidan >.<

Skor, skor, underbara skor!

Vi åker till Gran Canaria nästa lördag och då kunde det inte komma mer lägligt att H&M släppte sin vårkollektion :) Jag har beställt fem par skor nu. Hoppas bara att de hinner komma innan vi åker.
Espadrillos, ballerinas, flipflops och tygskor...




Vallåsen here I come!

Jag ska åka skidor idag, för andra gången i mitt liv. Sist var på elevens val i nian och då spenderades en heldag på Kungsbygget. Det gick inte bra kan jag berätta haha. Idag ska jag till Vallåsen med pappa så vi får väl se om han är en bra lärare. Robert bad pappa att åka dit med mig för han ville inte lära mig åka själv. Taskig pojkvän.

Nu ska jag packa ihop mina saker för snart blir jag hämtad.

Nu håller ni tummarna för att jag kommer hem utan några brutna ben! 


2 januari 2010

God morgon solstrålar, eller snöflingor? Jag har redan varit ute med Theo och det var svinkallt kan jag säga! Brrr... Ska snart cykla till tåget, jag ska på gyminstruktion kl 10, måste se till att bli lite mindre klen. Det kan väl vara mitt nyårslöfte för 2010 hehe...

Hörs kanske senare. När jag kommer hem ska jag städa. Usch så tråkigt!!

Ha en fin dag!

1 januari 2010

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!! ♥

Hoppas att ni alla hade en trevlig kväll. Vi var bjudna hem till några kompisar på trerätters, allt var jättegott och fint :)
Idag mår jag, till skillnad från vissa andra, toppen. Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag. Blir väl till att slappa på soffan, vilket jag redan har gjort i fem timmar. Ja, jag är upp tidigt, alltid. Kom i säng vid två i natt så det är därför jag är vaken så tidigt. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll gott folk!


Can't buy med love

Sitter och kollar på en film på Kanal5 nu, Can't buy med love heter den. Huvudpersonen, Ronald Miller, spelas av Patrick Dempsey. Jag var tvungen att kolla upp det eftersom jag kände igen honom men jag kunde inte komma på vem det var. Han var ju riktigt liten där haha. Raka motsatsen till hans roll som dr. Derek Shepherd i Greys ;)