Fullt ös

Har haft fullt upp sedan jag skrev sist. Visst är det konstigt att man kan ha så mycket att göra som arbetslös? Handlar kanske om att komma ifatt med allt man har missat ;P

Nu har jag i alla fall äntligen fått ettt jobb och jag börjar imorgon! Är väldigt nervös för hur jag ska hitta dit. Jag ska nämligen bli upplärd på ett gym i Malmö så jag är tvungen att åka hemifrån mer än två timmar innan jag börjar. I alla fall första dagen eftersom jag är osäker på var jag ska ta bussen. Men det ska väl gå bra!

Igår firade vi Bosse som fyllde 50 år. Smörgåstårtor och massa folk. :)

Idag ska jag träffa Anna och vi ska snacka lite om vår kandidatuppsats innan vi ska ha vår första handledning med vår nya handledare klockan fyra. Inte så kul att gå tillbaka till Campus nej.

Nu blir det en dusch! Vill kunna ta det lugnt tills jag ska åka och möta Anna eftersom jag har huvudvärk idag. Så nu lämnar jag datorn. Hej svejs!

Kommentarer
Trixie

LYCKA TILL ;)

2010-07-08 10:18:36
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

vill du o robert med nästa år till götet? ;)

2010-07-09 00:41:52
URL: http://triix.blogg.se/
sara

svar: vet faktiskt inte vad det är för märke. men jag tror de flesta är likvärdiga. en kitchen aid är min dröm också! men det är en ganska stor utgift... men de är fina!

2010-07-09 11:15:46
URL: http://smuls.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: