Kvällsblogg

Mina kära vänner, jag har haft fullt upp med live-case de senaste dagarna! Dessutom blev det en tripp till Göteborg igår. Det var vad jag trodde när vi lämnade hemmet vid 16-tiden igår men ack så fel jag hade! Vi skulle till Strömstad som ligger cirka 15 mil norr om Göteborg. Vi kom hem klockan två i natt men det var det värt för nu har vi en finfin Saab i garaget.

Idag har jag jobbat, jobbade till två sedan körde jag hem om innan vi begav oss till mamma för att visa upp bilen. Jag satt där och pluggade medan Robert fixade med sin nya kärlek. Imorgon ska jag göra klart live-caset, efter jobb alltså... Blev väldigt mycket jobb denna vecka helt plötsligt. Första dagen på mitt nya jobb på lördag, om jag är frisk från förkylning då vill säga. Där får man nämligen inte jobba om man är förkyld! Så jag och pappa ska hinka echinagard imorgon, eller pappa i alla fall. Han ska dricka det en gång i timmen, jag har ju tagit det några dagar så jag ska bara dricka det tre gånger om dagen.
Nu ska jag nanna kudden, har suttit och skrivit en hel massa nu ikväll som säkert bara är bajs när jag läser igenom det imorgon. Men men...
Kollade förresten min preliminära skatteberäkning idag, wohooo säger jag bara! Och bättre lär det bli. Triiiix, det blir nog skola till våren :D
Natti natti!
Vår pärla ;)

Kommentarer
Trixie

oho! nice :Djag vill till gbg den 24 april...

2010-03-25 13:39:21
URL: http://triix.blogg.se/
Matilda

Var ska du jobba? =) fin bil! men fick inte du en när du fyllde år? (fast två stycken är ju inte fy skam hihi)ja dessa hemtentor tar kål på en :( hoppas det går bra för dig med!och nej, jag har inte sålt nåt än men har fått mejl från någon tjej om en klänning iaf.. så vi får väl se. själv då? =)

2010-03-25 18:52:04
URL: http://matildasusanna.blogg.se/
Trixie

Hehe ja jag va ganska nöjd, brukar inte känna mig så värst fin annars så trött på alla kläder! idag rensade jag garderoben slänge inte så mkt men fick de i ordning iaf.. :D nu ska man bara hålla de så med haha ;)gick de bra med uppsatsen?

2010-03-26 12:22:42
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

Okej, du slipper tycka om dom.. ;) Hehe. Men vet du nån som vill upp till Liseberg då så hojta ;)

2010-03-26 12:25:30
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

hehe okej.. :) skönt o ha de klart.. .)

2010-03-27 18:30:28
URL: http://triix.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: