I städtagen

Igen då, ja! Har värsta ambitionerna angående vår lägenhet nu men Robert bromsar mig en del... Hmpf! Idag har vi röjt en massa och jag har bestämt att vi ska fixa klädkammaren nästa vecka. Vi har köpt fler stora plastbacka på IKEA så vi ska lägga ner saker i dem och då får vi bort en del smålådor.

Sen tänkte jag ge mig på min garderob för den är proppfull. Någon frivillig som kan tänkas sig vara med och slänga spara? Jenny kanske? (a) :)

Nu håller Robert på med maten. Jag tycker att det är alldeles underbart att ha en privatkock. Avundsjuka? Idag blir det ost- och skinkschnitzel med potatisgratäng, ugnsbakade rotgrönsaker och bea.

Trevlig lördagskväll!

Kommentarer
Jenny

Ja tusan, jag har ju ett chokladfonduesätt som är helt oanvänt! haha. Ändring på det :D

2010-10-03 10:38:31
URL: http://jennysofi.blogg.se/
Emma

Allt är bara bra med mig, sj? Jag läser till förskollärare och grunskolans tidigare år, så upp till årskurs sex :) Är samma som jag började efter studenten men planerar inga fler barn så jag hinner nog gå färdigt denna gången, haha :) Kram

2010-10-03 15:21:11
URL: http://mammastruts.blogg.se/
Trixie

haha, får du inte din vilja igenom? ;)

ja de är alldeles för lång tid håller med...

2010-10-05 12:31:55
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

Visstja de va nåt öppet hur imorgon med... ja ska träna kl 18 & kanske 19.. ;) ska du?

2010-10-06 19:29:49
URL: http://triix.blogg.se/
Matilda

typiskt killar att bromsa ens inredningsplaner ;) men skönt att höra att du kör på ändå! det blir säkert jättefint. och ja, jag är verkligen extremt avundsjuk på att du har en egen kock hemma!! hahavill passa på att tipsa dig om en tävling hos Franska liljan där du kan vinna söta saker från Greengate!

http://franskaliljan.blogspot.com/

2010-10-06 22:19:38
URL: http://matildasusanna.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: