Grillning x2

God morgon denna Påskdag!

Jag är ledig ytterligare en dag, känns konstigt... Men imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Jag tror att denna veckan kommer gå väldigt långsamt, vi flyttar ju på lördag och jag längtar jättemycket! 
Hur har eran påskhelg varit då? Jag har haft en jätteskön helg. Den startade redan i fredags, långfredag och vi segade lite på förmiddagen innan vi tog ett ryck och städade upp här hemma, det blir ganska rörigt när man håller på att packa. På kvällen var vi i pappas stuga. 

I lördags startade jag dagen med träning tillsammans med Trixie. Vi var först på cirkelfys i en timme och sen blev det en timme i gymmet med för att träna de muskler som inte kom med i passet. Jag var lagom död sen, konditionen försvinner snabbt... Efter en dusch här hemma körde vi hem till mamma och åt påsklunch, satt även ute i solen ett tag. Framåt kvällen mötte vi upp Johan, Markus, Trixie, Tina och Fredrik. Vi åkte upp vid Thalassa för att grilla men hittade ingenstans där alla ville sitta så vi packade in sakerna i bilen igen och begav oss till Gröningen. Vi var ganska sent ute så det blev snabbt kyligt men det är ändå fantastiskt att man kan sitte ute så länge, vi är ju bara i april än sålänge! 

Gårdagen spenderade jag och Robert åt att packa ner lite mer saker. Vid tretiden tog vi vårt pick och pack och körde till Glumslöv för att grilla med mamma och Bosse. Vi grillade hemmagjorda hamburgare, marinerad fläskytterfilé och spett med champinkoner. Mmm, älskar massa plock ^^, 

Nu ska jag äta frukost, har nästan ingen mat hemma, vill ju inte ha för mycket att flytta på... Hörs senare ;) 

Kommentarer
Jessica

Låter som en riktigt härlig påskhelg det! :) Myspys på hög nivå. Blir också sugen på att grilla!

Håller tummarna för att flytten ska gå bra på lördag också, är så avundsjuk så! Vill också bo i stan hehe. ;)sv: Jag köpte det där lacket när de kom ut men sen har det stått i kylskåpet hur länge som helst! Först nu jag faktiskt provade det. :) Finns ju i massa häftiga färger också! :)

2011-04-25 15:43:10
URL: http://fliiingan.blogg.se/
Matilda

Nej, tror inte att jag stressar för mycket.. har hört att man kan få näsblod när man är gravid för att blodkärlen utvidgas eller nåt sånt så det beror nog bara på det hoppas jag.Hur går det med jobb och flytt och allting? Härligt att flytta in till stan kan jag tänka mig? :) Sugen jag blev på grill när jag läste inlägget förresten.. älskar också plockmat jag!

2011-04-25 19:25:58
URL: http://matildasusanna.blogg.se/
Trixie

Ja det var en härlig helg :) Åh vad jag mår bra nu efter cirkelfysen,. men jobbigt var de! jag fick ett ryck när ja kom hem, torka av hela kaklet i köket och vasken och badkaret haha. träningen tar fram de bästa ;)

2011-04-25 21:26:40
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

Madde.... Du glömmer din blogg ;)

2011-04-29 09:43:53
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

"Hörs senare", det är senare nu ;) <3

2011-05-01 17:13:59
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

Hej! Nej, man får inbjudan på posten. värsta fina, hehe. Sen OSAr man på internet :) Hoppas de mår lite bättre! <3

2011-05-05 16:36:39
URL: http://triix.blogg.se/
Trixie

http://triix.blogg.se/2011/may/nedrakningen-kan-borja.html#comment

2011-05-08 10:48:17
URL: http://triix.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: