Stockholm 20110801-20110803

Jag och Robert var på en liten minisemester i Stockholm måndag till onsdag. Vi har haft tre jättehärliga dagar med massa sol. Låt bilderna tala för sig själva!

Måndag

På vägen upp stannade vi först för frukost på McDonalds (ett måste när man åker långt ;) ) och sedan blev det även stopp vid Vättern för att äta glass samt lunch i Stavsjö.Vi kom fram till hotellet vid halv fyra, då checkade vi in och gjorde oss hemmastadda. Rummet var jättefint, stort och luftigt.På kvällen hade vi bokat bord på Akkurat för att äta musslor. Det var sååå gott. Där åt vi även dessert, vi beställde in en kaffebrullé och en vit chokladcreme. Den restaurangen kan jag verkligen rekommendera, kolla in deras hemsida.
Vi uppförde oss som riktiga turister vid vattnet!
Tisdag

I tisdags gick vi upp tidigt och åt hotellets goda frukost för att sedan ta bilen till Skansen. Det var soligt och jättevarmt den dagen. Där fanns jättemycket att titta på och sen var det ju dessutom repetitioner inför kvällens allsång. Fotade jättemycket, speciellt alla söta apor inne på Skansenakvariet. Jag klappade även en orm!
Onsdag

Dags att åka hem :( Vi laddade inför hemresan med en stor frukost på hotellet. Det blev några stopp på vägen hem. Det bästa var Bergs slussar. Där spelade vi äventyrsgolf och åt mat på Slusskrogen (tyvärr under allkritik)... Men äventyrsgolfen var skoj.

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: